- Konu Sahibi ayrxixlxixkk
siz çok alıngansınız bence.ben kişisel tartışmadan ziyade olaya birde bu yönden bakın istedim.hayatta esnek olmak gerekir yoksa çabuk kırılırsınız.iyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi değilim ama birşey söylemek istiyorum bende de aynı dert var da, ben asla öyle söyleyemem sevmiyorum kadını yorumsuz kalırım daha iyi,canım eşine annesini kötülüme onun yaptıklarını anlatma gibi bi hataya düşme çünkü zamanında bende aynısını yaptım ve kaybettim...eşim o benim annem onun hakkında kötü konuşma o sana böyle bişey söymez yapmaz gibi savunmalar yapıyordu bende ben yalanmı söylüyorum niye bana inanmıyorsun diye sinirleniyordum kaynanam galip geldi ben kaybettim...
eşine iyilik meleği gibi görün annesini sevdiğini onunla anne kız gibi olmak istediğini falan söyle....erkekler böyle şeyleri severler çünkü o onun annesi annelerine toz kondurmazlar kayınvalidenlede düşmanlığını içinde tut iyi güsel konuşmalar yap sever gibi görün sabırlı ol zamanla eşin sana yönelecektir...kaynanan kocanı doldurmaya kalksa bile eşin anne o sana kötü bişey söylemiyor seni seviyor diye senden yana olmaya başlar bi dene pişman olmayacaksın...mutluluk haberlerini bekliyorum....bu yöntemi deneyerek eşlerini avuçlarının içine alan kişiler tanıyorumsonunda sen kazanacaksın emin ol
siz çok alıngansınız bence.ben kişisel tartışmadan ziyade olaya birde bu yönden bakın istedim.hayatta esnek olmak gerekir yoksa çabuk kırılırsınız.iyi geceler
siz bu forumun mahiyetini anlamadınız galiba.burada "oradan yorum yapıyoruz" kolay yada zor
başka şansımız yok.
siz gelen yorum hoşunuza gitmeyince bu tepkiyi verecekseniz keşke konu açmasaydınız.burada okadar kişi var herkesin hayat görüşü farklı.madem kimse bilemez sizin yaşadıklarınızı ( ki bu doğru bir laf) napalım yorum yapmayalımmı?yani haklısın diyen evin içini biliyorda haksızsın diyen bilmiyor öylemi.oysa hepimiz aynı şeyi okuyup yorum yapıyoruz...
evet büyükler yapıcı olmalı yangına körükle gitmemeli ama küçüklerde biraz sinirine hakim olmalı saygılı olmalı yaşlıdır diyip biraz hoş görebilmeli.
eşiniz neden sizinle dert ortağı olmayı seçmeyip annesini seçmiş ? ben evliliğe dışardan hiç bir müdahale olabileceğine inanmıyorum ; ama evliliğiniz yeterince güçlüyse tabi!
bu nasıl bir yorum yahu, damdan düşeni damdan düşen anlar ,tabi konu sahibi sen üzülme böyle toy hayatın darbesini yememiş bana bırşey olmaz diyenlerde olacak, kızım senin gittiğin yoldan biz dönüşteyiz!
Ben birkaç konuda dikkat ettim, siz hep kaynanaları koruyorsunuz. Yoksa sizde mi kaynanasınız?![]()
iyi de konu sahibi bayan zaten suçlu olanın tek kaynana olmadığını söylemiş,hem söz konusu olan bir yuva anne bile olsanız eşlerin arasına giremezsiniz fikrimce.söylendiği gibi aksine yapıcı olunmalı.ama burada bayan normal bir durumdan bahsetmiyor,çatırdayan yuvasından bahsediyor,bu noktadan sonra kime saygılı olacak yuvasına çomak sokanlara mı?yapmayın allah aşkına
evet büyükler yapıcı olmalı yangına körükle gitmemeli ama küçüklerde biraz sinirine hakim olmalı saygılı olmalı yaşlıdır diyip biraz hoş görebilmeli.
tavsiyenize teşekkürler ancak gerek yok ben de zaten tüm gidişatı okuyup anladıktan sonra yorum yaptım ve yorumum yukardaki cümleniz içindi
ne demek ben teşekkür ederim
anlamış yorumunuz buysa diyeceğim bişey kalmıyor
saygılar