ah bu kaynanalar ne ister gelinlerden...

siz çok alıngansınız bence.ben kişisel tartışmadan ziyade olaya birde bu yönden bakın istedim.hayatta esnek olmak gerekir yoksa çabuk kırılırsınız.iyi geceler

Ben de eşinizin değişmesinin nedeninin kayınvalide olduğunu sanmıyorum, 1 ay çok kötü bile geçse bitmiş 2 yıl boyunca devam ediyorsa başka bir sorun vardır. Bir ayda kadına zindan hayatı yaşattıysanız belki.

canım eşine annesini kötülüme onun yaptıklarını anlatma gibi bi hataya düşme çünkü zamanında bende aynısını yaptım ve kaybettim...eşim o benim annem onun hakkında kötü konuşma o sana böyle bişey söymez yapmaz gibi savunmalar yapıyordu bende ben yalanmı söylüyorum niye bana inanmıyorsun diye sinirleniyordum kaynanam galip geldi ben kaybettim...
eşine iyilik meleği gibi görün annesini sevdiğini onunla anne kız gibi olmak istediğini falan söyle....erkekler böyle şeyleri severler çünkü o onun annesi annelerine toz kondurmazlar kayınvalidenlede düşmanlığını içinde tut iyi güsel konuşmalar yap sever gibi görün sabırlı ol zamanla eşin sana yönelecektir...kaynanan kocanı doldurmaya kalksa bile eşin anne o sana kötü bişey söylemiyor seni seviyor diye senden yana olmaya başlar bi dene pişman olmayacaksın...mutluluk haberlerini bekliyorum....bu yöntemi deneyerek eşlerini avuçlarının içine alan kişiler tanıyorum:65:sonunda sen kazanacaksın emin ol

canım eşine annesini kötülüme onun yaptıklarını anlatma gibi bi hataya düşme çünkü zamanında bende aynısını yaptım ve kaybettim...eşim o benim annem onun hakkında kötü konuşma o sana böyle bişey söymez yapmaz gibi savunmalar yapıyordu bende ben yalanmı söylüyorum niye bana inanmıyorsun diye sinirleniyordum kaynanam galip geldi ben kaybettim...
eşine iyilik meleği gibi görün annesini sevdiğini onunla anne kız gibi olmak istediğini falan söyle....erkekler böyle şeyleri severler çünkü o onun annesi annelerine toz kondurmazlar kayınvalidenlede düşmanlığını içinde tut iyi güsel konuşmalar yap sever gibi görün sabırlı ol zamanla eşin sana yönelecektir...kaynanan kocanı doldurmaya kalksa bile eşin anne o sana kötü bişey söylemiyor seni seviyor diye senden yana olmaya başlar bi dene pişman olmayacaksın...mutluluk haberlerini bekliyorum....bu yöntemi deneyerek eşlerini avuçlarının içine alan kişiler tanıyorum:65:sonunda sen kazanacaksın emin ol
Konu sahibi değilim ama birşey söylemek istiyorum bende de aynı dert var da, ben asla öyle söyleyemem sevmiyorum kadını yorumsuz kalırım daha iyi,
ama dediğin konuda haklısın bizde onlar yapıyor bunu, bana istediklerini söyleyip eşime beni çok sevdiklerini söylüyorlarmış beni övüyorlarmış, ben onu yapamam, ayrıca avucumun içine almak ta istemiyorum inceldiği yerden kopsun aklı yok mu bu numaraları yapmaya ne gerek var?
Yapması gereken tek şey objektif olmak, benim onlara iyiliğimden başka birşeyim olmaz, hakaret etmem, aşağılamam, saygılıyım, akıllı bir erkek olayı doğru değerlendirir hata kimde görür görmezse de canı sağolsun.

ah ah hepsı aynı olmak zorunda mı öyle olacaksa nıye evlendırırler her fırsatta kötülemek ıcın var sankı yaa :43:

siz çok alıngansınız bence.ben kişisel tartışmadan ziyade olaya birde bu yönden bakın istedim.hayatta esnek olmak gerekir yoksa çabuk kırılırsınız.iyi geceler

Ben birkaç konuda dikkat ettim, siz hep kaynanaları koruyorsunuz. Yoksa sizde mi kaynanasınız? :52:

siz bu forumun mahiyetini anlamadınız galiba.burada "oradan yorum yapıyoruz" kolay yada zor

başka şansımız yok.

siz gelen yorum hoşunuza gitmeyince bu tepkiyi verecekseniz keşke konu açmasaydınız.burada okadar kişi var herkesin hayat görüşü farklı.madem kimse bilemez sizin yaşadıklarınızı ( ki bu doğru bir laf) napalım yorum yapmayalımmı?yani haklısın diyen evin içini biliyorda haksızsın diyen bilmiyor öylemi.oysa hepimiz aynı şeyi okuyup yorum yapıyoruz...

evet büyükler yapıcı olmalı yangına körükle gitmemeli ama küçüklerde biraz sinirine hakim olmalı saygılı olmalı yaşlıdır diyip biraz hoş görebilmeli.

iyi de konu sahibi bayan zaten suçlu olanın tek kaynana olmadığını söylemiş,hem söz konusu olan bir yuva anne bile olsanız eşlerin arasına giremezsiniz fikrimce.söylendiği gibi aksine yapıcı olunmalı.ama burada bayan normal bir durumdan bahsetmiyor,çatırdayan yuvasından bahsediyor,bu noktadan sonra kime saygılı olacak yuvasına çomak sokanlara mı?yapmayın allah aşkına

eşiniz neden sizinle dert ortağı olmayı seçmeyip annesini seçmiş ? ben evliliğe dışardan hiç bir müdahale olabileceğine inanmıyorum ; ama evliliğiniz yeterince güçlüyse tabi!

bu nasıl bir yorum yahu, damdan düşeni damdan düşen anlar ,tabi konu sahibi sen üzülme böyle toy hayatın darbesini yememiş bana bırşey olmaz diyenlerde olacak, kızım senin gittiğin yoldan biz dönüşteyiz!

şu insanlar gerçekten tuhaf ama biz kadınlar daha bir tuhafız
yahu kadın bu gelin senin hemcinsin değil mi ne diye gözünü oymaya çalışırsın ama yok o ego denen meret yok mu adamı binbir kılığa sokar
eee oğlunla gelini ayırınca ne geçecek eline bırak güzel güzel geçinsinler illa otorite sen mi olacaksın evlenene kadar idare etmişsin bırak kendi başlarına kalsınlar ama olmaz illa çomak sokacak
olan olmuş sanırım dilerim sorunlarınız en kısa sürede hallolur :2:

Akşam,akşam bugün öğrendiğime göre komşunun geline geri annesinin evine kaçmış kaynana ve görümceler yüzünden kıza ,üzüldüm geçen yaz evlenmişti kaynananın üstünde oturuyordu ,kimbilir ne eziyet gördüde gitti!

hatalar asla tek taraflı olmaz.ama çoğunluk kaynanada oluyor:) üüzldüm kıza umarım evine döner hersey yoluna girer.görümcemle hiç sorunum yok hatta öz ablam gibi kaynanamlada yok gibi ama arada çıkıyor sorun :D

Ben birkaç konuda dikkat ettim, siz hep kaynanaları koruyorsunuz. Yoksa sizde mi kaynanasınız? :52:

sadece birgün yaşlanacağımın farkındayım da bence pek okumamışsınız kendi k.validemle ilgili serzenişimde var yer yer ama ben ılımlı olma taraftarıyım
eşimin annesiyle çençen kavga yapamayacağıma göre susuyorum

iyi de konu sahibi bayan zaten suçlu olanın tek kaynana olmadığını söylemiş,hem söz konusu olan bir yuva anne bile olsanız eşlerin arasına giremezsiniz fikrimce.söylendiği gibi aksine yapıcı olunmalı.ama burada bayan normal bir durumdan bahsetmiyor,çatırdayan yuvasından bahsediyor,bu noktadan sonra kime saygılı olacak yuvasına çomak sokanlara mı?yapmayın allah aşkına

ben bu yazdıklarımı konu sahibinin bana çıkışması üzerine verdim.yani kendi görüşüme saygı duymasını belirttim.konunun gidişatını tam takip edememişsiniz tavsiyem tekrar okuyun

evet büyükler yapıcı olmalı yangına körükle gitmemeli ama küçüklerde biraz sinirine hakim olmalı saygılı olmalı yaşlıdır diyip biraz hoş görebilmeli.

tavsiyenize teşekkürler ancak gerek yok, ben zaten tüm gidişatı okuyup anladıktan sonra yorum yaptım ve yorumum yukardaki cümleniz içindi, siz de sanırım benim yorumumu tam anlamamışsınız
:61:

Son düzenleme:
ne demek ben teşekkür ederim
anlamış yorumunuz buysa diyeceğim bişey kalmıyor

saygılar

fazla agresifleşmeyin isterseniz, burada amaç konu sahibine tavsiyeler verip öneri sunarak yardımcı olabilmek, en doğruyu uygunu bulabilmek amacıyla tartışıyoruz, herkesin sizinle aynı fikirde olması gerekmez, ve evet anlamış halim bu ancak siz sanırım hala anlamamakta ısrarcısınız.iyi akşamlar

Back
X