- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Benim derdim martılar ve onlarin falsolu b*kları... deniz kenarında oturuyorum evimin onu açık. Ve camlarimda her daim sevgili martıların boklari. Mubarekler nasil bir falso veriorlarsa yani cami gectim gecen perdeme, dunde odadaki koltuga göndermişler.... nasil uzak tutcam ben bu hayvanlariiii....
Benim derdim martılar ve onlarin falsolu b*kları... deniz kenarında oturuyorum evimin onu açık. Ve camlarimda her daim sevgili martıların boklari. Mubarekler nasil bir falso veriorlarsa yani cami gectim gecen perdeme, dunde odadaki koltuga göndermişler.... nasil uzak tutcam ben bu hayvanlariiii....
ayy deme yahuuuu:-D:-Dyakında halıya falan da yaparlar herhalde
sayelerinde o muhtesem mavinin ustunde hep ye sil sari bir leke:-D maalesef o odanin camları usttrn açılmıyor:-( ama yatak odadini usttende acsam kapalida olsa becerebilioar. bn çözdüm martilar çok akilli hayvanlar:-DMartıların şeyinden çok denizin güzelliğine bakmayı dene
Camını sadece üst taraftan aralarsan içeri bişey kaçmaz
valla bilincliler bakiolarr aa silmisler eeksik kalmasınlar hoppp bi falso:-D Koltugu degistirmem mümkün deil maalesef odamin sekline tek bit bicimde uyuyor iki tarafta cam bir tarafta kapi var tvnin ışık konumuna gore sekillendik:-DCanım evi bir şekilde koruma altına almalısın ama hayvanlarında yaşam alanları deniz kenarları olduğu için hayvanların gitmesini bekleyemezsin..Onlar bilinçli hareket etmedikleri için oluyor..ama bir şekilde camı belki engelleyemezsin ama koltuğu bir şekilde engellersin gibime geliyor
anam yok yok benimkiler biraz zaman sonra cami tıklayıp abla tuvalet kagidi varmi moduna geçecek belli:-Dsinekliklerden takarsan içeri girmesini önlersin
bunu hemen denemeliyim:-D lutfen gelmesinler lutfen lutfennnnnn....ama bi soram bakem nr tür muziktrn hoslaniorlar ahahha:-Dpencereye cd as ışıldar gelmez o vakit
sayelerinde o muhtesem mavinin ustunde hep ye sil sari bir leke:-D maalesef o odanin camları usttrn açılmıyor:-( ama yatak odadini usttende acsam kapalida olsa becerebilioar. bn çözdüm martilar çok akilli hayvanlar:-D
anam yok yok benimkiler biraz zaman sonra cami tıklayıp abla tuvalet kagidi varmi moduna geçecek belli:-D
balkondan yana derdim yok balkon kapali da oturma ifamin yatak odamin camlari yesil sari:-DBalkonuna file yapabilirsin yani o kadar evin içine kadar oluyosa camı acıcagın zaman fileyi tak giremezler seffaf olanları var yani görüntüyü bozmaz hem
gül bacim gül bende gülüyorum ama harbiden bir falsoyla siciorlarr akillara zarar.. böle füze gibi hedef odaklı:-D yola bi cikiorr picuuuuuuu diee sap die cama perdeye artik ne bulduysa ona yapisiverior:-DAllah iyiliğinizi versin konuyu okuyunca bir gülme geldi kusura bakmayın.. hele şu cümle '' Mübarekler nasıl bi falso veriyorlarsa...'' diye başlayan..Bendede kumruların necasetleri var sürekli balkonda kombi üstünde.. Ama insanın hakikaten asabı bozuluyor sürekli sürekli bide inatlaşıyorlar gitmiyorlar dalga geçer gibi böyle...
no problem komik zaten:-D
kusura bakmayın tutamadımda kendimi:18:
sineklik olabilir bence
annammm ne taşınması;-) daha 25 gun olmuş dur kizz:-D tatlısı kuslar iceri girmior b*klari giriyor:-D diorumya nasil bir falso veriorlarsa camlara camdan acik bulursa perdeye perdede aciksa kkoltuga:-D olmadi odanin camlarini ustten açılır yaptirim nabimmm:-DEnteresan
E o zaman taşının
Hiç deniz kenarı evim olmadı ama üstten camı açarsan veya sineklik eklerden kedi bile atlamaz içeri, martılar nasıl sizin eşyalarınıza kadar ulaşıyor ilginç
balkonum kapali allahtan ama yinedecamasir asmiorum zira mübarekler yakinda gardroba gelip abla su mavi bluza edemedim di az bi izin ver dicekler:-DYaklaşık 1 haftadır bende kuş pisliklerinden şikayetçiyim, yahu ne zaman balkona çamaşır assam mutlaka kuş pisliğiyle karşılaşıyorum. Sanki mübarekler benim çamaşır asmamı bekliyorlar.
afilli afilli ohhh:-D o deil ev sahilde bole poset cd takarsam gece millett hobaaa burasi cistak cistak die damlamasin kiz:-DBen herşeui denedim sonra mavi büyük çöp poşeti taktım rüzgardada havalanıyor filan süper etkili:))
Siderolites
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?