• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu nasıl karaktersizlik

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
O benim çok sevdiğim adam, uğruna öleceğim adam, ve beni deli gibi sevdiğine inandığım adam...
Nişan attım bazı saygısız sözlerinden dolayı.
Senden sonra kimse olmaz sen son şansımsın hayatına kimseyi alma diyen adam 50 gün sonra kız istemeye gitti.
10 gün önce de sözlendi.
Bunları duyuyor ve görüyorum çalıştığım iş yerinde akrabası var. Neyse.
Sözlüsüyle fotoğraflarını gördüm benim yüzüklerimin aynısı bütün yüzükleri ona vermiştim.
Tek taş ve söz yüzüğü aynısı ya aynısı.
Telefon almıştı doğum günümde onu geri verdim hem de kabul etmeyip parasını öderken.
Kargocu arkadaşım kıza telefon gönderdiğini söyledi belki de benim telefonum.
Babası da bizim oğlanın kıza gönderiyoruz demiş.
Ah ne garip dünya şimdiki zamanlarda ayrılmasak evliydik.

O benim çok sevdiğim adam, uğruna öleceğim adam, ve beni deli gibi sevdiğine inandığım adam...
Senden sonra kimse olmaz sen son şansımsın hayatına kimseyi alma diyen adam 50 gün sonra kız istemeye gitti.
10 gün önce de sözlendi.
Sözlüsüyle fotoğraflarını gördüm benim yüzüklerimin aynısı bütün yüzükleri ona vermiştim.
Telefon almıştı doğum günümde onu geri verdim hem de kabul etmeyip parasını öderken.
ucuz kurtulmuşsun o vakit,sevinmelisin.

Vallahi benim ex daha benimle beraberken (yada ben öyle sanirken) ailesinin tanistirdigini kizla sözlendi. Ayrildiktan bir hafta sonrada nisan. Hayla yasiyorum. Gercektende herseyde bir hayir aramak gerek.

benimki de derdi aynısını. Senden sonrası olmaz, sen sonsun, başkasını sevemem falan filan.
Şimdi mi nasıl? Başkasıyla evli :KK70:
ilk başlarda insan üzülüyor, kahroluyor falan ama zamanla alışıyorsun bu duruma. Gerçi kızgınlık geçmiyor o ayrı mesele de ama gülüp geçmesini de öğreniyor insan zamanla.

Deja vu mu yaşıyorum yoksa benzer bir konu açtın mı önceden? Yüzük ve telefon kargolanma falan daha önce okuduğumu hatırlıyorum

10 gün önce de sözlendi.
Ay iyiki de gitmis hemen baskasiyla sozlenmis. Eger boyle olmasa daha cok uzulurdun. Simdi zaten saygini kaybetmissin, bu hareketlerinden sonra iyice tiksinip unutacaksin. Surec daha hizli olacak, bu senin icin daha iyi.

bende anlamıyorum insanlar nasıl hemen bukadar çabuk birşeylerin üstesinden geliyor, yeni birileri ile aynı duyguları yaşayabiliyor:KK12:

bende anlamıyorum insanlar nasıl hemen bukadar çabuk birşeylerin üstesinden geliyor, yeni birileri ile aynı duyguları yaşayabiliyor:KK12:
Duygularını kaybettiğini sanmıyorum ya benciller tamamen
Yarın da evlenirse eşi der bu sefer face ten eski sevgilisine bakıp duruyor unutamadı mı
Bunlar böyle bencil bencil hayatlarını geçiriyorlar ...

Yrni sözlüsüne üzüldüm. Başkası için hevesle alınmış yüzükler kendisine ittirilmiş yeni nişan atmış biriyle beraber sanki başkasının çöpünü devralmış gibi. Eminim seni unutamadı mı diye kendi kendisini yiyordur. Zaten kızda sırf evlenmek için evlenmiyorsa o iş yürümez sanmıyorum. Ama sana geçmiş olsun. Bazı şeyler bugün gözümüze kötü gibi görünsede yarın dünyanın en büyük şansı olduğunu anlarız. Zamanla acın hafifleyecektir. Sabır...

Ay ben su nışanlandığı kıza baya baya uzuldum resmen senın eskılerımı takmıs yanıı
Ve sanırım bıraz saf ben asla kendım alıp begenmedığım bır yzugu ve telefonu almam
Ne yanı telefonun 2. el oldugunu anlamamış mı?

Zaten ayrilmissiniz aldatma vs yok ilgilenmeyin size kim resim gosteriyor laf tasiyorsa irtibatinizi da kesin birak senin eskileri kim takiyorsa taksin sen kendi hayatina bak.

Back
X