• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu nasıl karaktersizlik

karakter herkeste olaydı dünya muhteşem bir yer olurdu boşver kurtulduğuna şükür et çünkü değmeyecek kişiliksizmiş

O benim çok sevdiğim adam, uğruna öleceğim adam, ve beni deli gibi sevdiğine inandığım adam...
Nişan attım bazı saygısız sözlerinden dolayı.
Senden sonra kimse olmaz sen son şansımsın hayatına kimseyi alma diyen adam 50 gün sonra kız istemeye gitti.
10 gün önce de sözlendi.
Bunları duyuyor ve görüyorum çalıştığım iş yerinde akrabası var. Neyse.
Sözlüsüyle fotoğraflarını gördüm benim yüzüklerimin aynısı bütün yüzükleri ona vermiştim.
Tek taş ve söz yüzüğü aynısı ya aynısı.
Telefon almıştı doğum günümde onu geri verdim hem de kabul etmeyip parasını öderken.
Kargocu arkadaşım kıza telefon gönderdiğini söyledi belki de benim telefonum.
Babası da bizim oğlanın kıza gönderiyoruz demiş.
Ah ne garip dünya şimdiki zamanlarda ayrılmasak evliydik.

Oha adam masraftan kaçınmış.
Yalnız o akraba da senden haber uçuruyor o adama. Dikkat et derim.

O benim çok sevdiğim adam, uğruna öleceğim adam, ve beni deli gibi sevdiğine inandığım adam...
Nişan attım bazı saygısız sözlerinden dolayı.
Senden sonra kimse olmaz sen son şansımsın hayatına kimseyi alma diyen adam 50 gün sonra kız istemeye gitti.
10 gün önce de sözlendi.
Bunları duyuyor ve görüyorum çalıştığım iş yerinde akrabası var. Neyse.
Sözlüsüyle fotoğraflarını gördüm benim yüzüklerimin aynısı bütün yüzükleri ona vermiştim.
Tek taş ve söz yüzüğü aynısı ya aynısı.
Telefon almıştı doğum günümde onu geri verdim hem de kabul etmeyip parasını öderken.
Kargocu arkadaşım kıza telefon gönderdiğini söyledi belki de benim telefonum.
Babası da bizim oğlanın kıza gönderiyoruz demiş.
Ah ne garip dünya şimdiki zamanlarda ayrılmasak evliydik.
Olmadı diye uzuldugun şeye gün gelir sevinirsin

Olan o kiza olmus.. sen yine sükretmelisin

Aynen ya düşünsene nişanlının eski nişanlısının taktığı yüzüğü takıyosun; onun telefonunu kullanıyosun. Bi de bunların ilk kullanıcısını kendin zannediyosun ve seviniyosun. Çok ezikçe.

artık o kız burda konu açar eşim eski nişanlısına bakıyo sosyal medyadan napmaya çalışıyo unutamadımı beni sevmiyomu falanlar filanlar

artık o kız burda konu açar eşim eski nişanlısına bakıyo sosyal medyadan napmaya çalışıyo unutamadımı beni sevmiyomu falanlar filanlar
Neden böyle oldu anlamıyorumm, beni çok seviyordu benim için çok şey yaptı çok değişmişti sonra nişanlndıktan sonra aileler işin içine girince her şey çok büyüdü en küçük sorunlar büyüdü sevdiğine emindim gözlerinde görüyordum.demek gözler de yalan söylüyormuşşş

Ayy çok zor ya ayrılığı yeni yeni kabullendim bende nişanlımdan ayrıldım inşallah uzun süre kimseyle olmaz çok zor olur benim için

Zor bir durum.Hayatta en korktuğum şeylerden biri şu sıralar başkasıyla duymak,görmek.İnsanın içi acır.Zor biliyorum fakat imkansız değil zamanla kabulleneceksin.Sırf hayatımda biri olsun evleneyim diye düşünen biriymiş demekki.

öhhhh beeee, heralde evleniyimde kim olursa olsun kafasındaydı. Hediyeydi, yüzüktü hepsi masraf tabi devir tasarruf devri. Kafaya bak:KK57::KK57::KK57::KK57:

Iğrenç ya midesiz herif nasıl sizin yüzüğünüzü takar sözlüsüne yazık değil mi kıza? Şükredinki kurtulmuşsunuz böyle bi insana güven olmaz her şeyi yapabilir.

Kiz daha ilginc geldi bana.. Hic mi gormemis sizin eski resimleri ki yuzuk telefon habersizce kullaniyor. Yuzuk yahu! Daha nasil "kisiye ozel" olsun bir esya, pes..

Back
X