• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu nasıl karaktersizlik

Kızla iletişime geçip, eski nişanlınızın yüzükle, telefonu daha önce size hediye ettiğini söyleyin bence. Hatta yüzükle ve telefonla resminiz varsa onları da gösterin. Eski nişanlınızın ne mal olduğu bilinsin. :)

Bence çoğu erkek sevmeden evleniyor yeter ki memesi birde vajinası olsun kafadan sizinkide öyleymiş üzülmeye deymez

Neden seni mi bekleyecekti...ben son konularından sonra eski nişanlından yanayım.

Kızla iletişime geçip, eski nişanlınızın yüzükle, telefonu daha önce size hediye ettiğini söyleyin bence. Hatta yüzükle ve telefonla resminiz varsa onları da gösterin. Eski nişanlınızın ne mal olduğu bilinsin. :)
Var resimlerim ama kızın bir suçu yok ki bunu ona yapamam

Adama bak yahu sanki sindirella ile evlenir gibi yuzuk ve telefon kime olursa onu almis pesss

Kıza iyilik yapmış olacaksın bu hareketinle, öğrenecek bu adamın ne mal olduğunu. Kötü bir şey değil ki bu. Şahsen o kızın yerinde olsam bunu öğrenmemi sağladığın için hayır duası ederdim sana.
O zman da eski nişanlım tarafından rezil duruma düşerim ne kadar da gurursuz bizi ayırmak için yaptı der

sen benim son sansim demesine inandin mi gercekten? :cool:
bazi insanlar kac senelik hanimlarini mezara verdikten 1 ay sonra evleniyor :KK43:
ne olursa olsun hayat devam ediyor,o adamin ne yaptigi artik seni ilgilendirmesin yoluna bak

Sırf bu yüzden yüzüğü geri vermeye karşıyım.Çok istiyorsa gitsin başka alıp taksın.Bildiğin karaktersiz.

sen benim son sansim demesine inandin mi gercekten? :cool:
bazi insanlar kac senelik hanimlarini mezara verdikten 1 ay sonra evleniyor :KK43:
ne olursa olsun hayat devam ediyor,o adamin ne yaptigi artik seni ilgilendirmesin yoluna bak
haklısın aslında

Bende verirdim normalde ama buralarda okuya okuya gördüm adamların yaptıklarını.Vermem,vermedim..İstemedi de..Hayatına bak canım sende iki gün üzülsen bile yazık bu adam için :KK12:
4 ay oldu ben hala arada üzülüyorum salak gibi herkes bana kızıyor

4 ay oldu ben hala arada üzülüyorum salak gibi herkes bana kızıyor

atlatması zor ya üzülme dediğime bakma bende burda kafa dağıtırken aklıma gelmiyor işte :mad:alışacağım de kendine.Değmiyor çünkü,seninki zaten ayrı bir karaktersiz.Günlerini doldur,iş okul haftasonu kurslara git yazıl mesela zumba gibi hareketli bir şeyler kafa dağıt.Düşünmeye vaktin kalmasın.Onlar düşünmüyor ki

Back
X