Ah bu şüphe

zanimoo27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
76
12
38
36
Kızlar adetime 15 gün var ama ara ara giren hafif kasik agrisi ve bacaklarimdaki sizi bugün böle farklı düşüncelere itti beni . 2 Aydır korunmuyoruz ve acaba hamilelik belirtisi olabilir mi yoksa başka birşey mi bilemedim .var mi benim gibi önceden bu sızıları çeken ve mutlu haberi alan

canım olabilir de olmayabilir de sen kafandan bu düşünceleri at allah nasip ederse inşallah olur çünkü aklında olduğu sürece psikolojik olarak sürekli kendini öle hissedersin ve hayal kırıklığına uğraya bilirsin emin ol sen onu unuttuğun bi anda olucak bu bahsettiklerimin hepsini yaşadım

Bendeki takvim programına göre yarın yumurtlama dönemi bugün ise dyuksek doğurganlık donemi diyor . Bugün değerlendiremiyoruz da maalesef yarın insallah .demek yumurtlama dönemi böyle mi oluyor cok teşekkür ederim ya bilgilendirdiğin icin

Aslında
canım olabilir de olmayabilir de sen kafandan bu düşünceleri at allah nasip ederse inşallah olur çünkü aklında olduğu sürece psikolojik olarak sürekli kendini öle hissedersin ve hayal kırıklığına uğraya bilirsin emin ol sen onu unuttuğun bi anda olucak bu bahsettiklerimin hepsini yaşadım
aslında dediklerin cok dogru aklımda İnan olur düşüncesi yoktu bugün böle agrilarim olunca burdan baktım net cevap bulamadım en son konu açtım.ben bundan önce Doğum kontrol hapı kullanıyordum 2 ay oldu bırakalı oyuzden olmaz herhalde dedim

Aslında

aslında dediklerin cok dogru aklımda İnan olur düşüncesi yoktu bugün böle agrilarim olunca burdan baktım net cevap bulamadım en son konu açtım.ben bundan önce Doğum kontrol hapı kullanıyordum 2 ay oldu bırakalı oyuzden olmaz herhalde dedim
her insanın vücut tepkileri aynı olmayabiliyor allah istediğini verir inşallah canım

Back
X