• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah Bu Yalanlar Yalanlar

Öyle bir yazmışsın ki, sana diyceğim; kendi kendini çok güzel kandırıyorsun..

Sevgilinin karakteri: ışe yaramaz, senden iyisini bulsa anında seni bırakır, yalancı, özeline karıştırmaz falan filann..

Eee ne dememizi bekliyorsun bunların üzerine?:))

Herşey ortada:))

ya ne bicim bir insan bu simdi yahuuu... kizma bana ama kendisini dusunuyor sadece ne demek bu ozel hayatima karisma telefonuma karisma. karisicaaksin! o ki seninle birlikte seni seviyorum diyor senden vazgecemiyor o zaman normal sevgililer gibi olacak!!!!! oldu canim hem sana hem diger kizlara yuhhhh. canim bu tarz insana sakin ama sakin donme iliskini bitir kendine yeni sayfa at. heralde bu insanla evlilik plani yapmayi dusunmuyorsun uzuldum sana gercekten kendini su adama ezdirme. kendisini dusunuyor sadece. heleki guven konusu; bir kirildimi yerine gelmesi cok zordur. hem onune daha neler neler cikar bencede hic ama hic yuzz verme teline cikma onsuz bir hayat kur, bu ne boyle facesinde bir kizlar mi var sevgilinse sifresini alip gerekirse tek tek silceksin yada ikinizinde orda profili olmucak! o ki guvenemiyorsun sevgilisisin sende bu haklar cokk var cnm. sakin ama sakin bunun bu hallerine daha katlanma nasilsa ben yaptikcaa o beni affedio anlamio tavriyla devam ettircek olayi omur boyu.......kusura bakma uzun oldu ama valla sinirlendim okurken sana boyle davranmaya hakki yok kendini bulunmaz hint kumasi filan mi saniyor seninde ondan vazgecemiyecegini zannediyor sanirim .. bu davranislariyla ancak iliskini ve seni incitiyior

ya ne bicim bir insan bu simdi yahuuu... kizma bana ama kendisini dusunuyor sadece ne demek bu ozel hayatima karisma telefonuma karisma. karisicaaksin! o ki seninle birlikte seni seviyorum diyor senden vazgecemiyor o zaman normal sevgililer gibi olacak!!!!! oldu canim hem sana hem diger kizlara yuhhhh. canim bu tarz insana sakin ama sakin donme iliskini bitir kendine yeni sayfa at. heralde bu insanla evlilik plani yapmayi dusunmuyorsun uzuldum sana gercekten kendini su adama ezdirme. kendisini dusunuyor sadece. heleki guven konusu; bir kirildimi yerine gelmesi cok zordur. hem onune daha neler neler cikar bencede hic ama hic yuzz verme teline cikma onsuz bir hayat kur, bu ne boyle facesinde bir kizlar mi var sevgilinse sifresini alip gerekirse tek tek silceksin yada ikinizinde orda profili olmucak! o ki guvenemiyorsun sevgilisisin sende bu haklar cokk var cnm. sakin ama sakin bunun bu hallerine daha katlanma nasilsa ben yaptikcaa o beni affedio anlamio tavriyla devam ettircek olayi omur boyu.......kusura bakma uzun oldu ama valla sinirlendim okurken sana boyle davranmaya hakki yok kendini bulunmaz hint kumasi filan mi saniyor seninde ondan vazgecemiyecegini zannediyor sanirim .. bu davranislariyla ancak iliskini ve seni incitiyior

Çok teşekkür ederim tatlım.Bu adam öyle bir adam ki, şeytan tüyü var,her kadın her kız ona kanar,onun sevimliliğine tatlılığına yakışıklılığına düşünmeden tav olur.Aslan burcu erkeği zaten,ne beklenir ki? Kızlarla gezip tozar,benim haberim olmaz hiçbirşeyden (ki biraz kafası çalışsa zaten o fotoları koymazdı Facebook profiline) , ama sonra o mavi boncuk dağıttığı hiçbir kızı aramaz,sormaz,tam tersi olursa yani kızlar bunu aramaya başlarsa da sıkılır,aşık da olsa o kızdan yada kadından tamamen kopar.Ve nereye? Hooop,benim yanıma.Bana 'Sevgini bir kalıba sokmaya çalışma' deyip duruyor. Yani 'Aşk' boyutuna taşıma diyor.Ben o aşk denen illeti senler önce yaşadım ve bitti artık diyor. Sadece seni kaybetmek istemiyorum ve seni gerçekten çok ama çok seviyorum diyor.Bunları ilk duyduğumda ben de çok şaşırmıştım.Ama artık gerçekten çok sıkıldım ve yavaş yavaş yada bir anda bitireceğim bu ilişkiyi.

Canım benim.... yorum bile yapmayacağım... zira ne yapman gerektiği apaçık ortada.... geç bile kalmışsın...yar saçların lüle lüle....

Peki bir düzeltme , düzenleme , uyarı vs. vs. olamaz mı kızlar?

Çare sadece çekip gitmek mi olmalı?

1 senedir birlikteyiz. Yani bir varız bir yokuz birbirimizin hayatında.

Ve ben 27, o 30 yaşında.

Bununla ilgili söyleyecek birşeyi olan var mı?bilmiyorumkismile

çekip gitmezsen eğer saçlarını bile taramadan işe giden bi ruh olursun aynısının beterini yaşadım diyorum kurtar kendini yoksa tekmeyi yiceksin ve dahada kötü olacak herşey

30 yaşında bir adamın sencede daha olgun olması gerekmez mi canım.
artık daha düzenli bir hayata geçmeliyim diye düşünmesi gerekmez mi.
zaten yaşayacağını yaşamış her türlü hovardalığı yapmış. biraz durulması daha
geleceğe yönelik düşünmesi gerekmez mi.
bana boşa zaman kaybı gibi geldi.

hiç birimiz bu adamı tanımıyoruz sadece sen tanıyorsun sen şu iki sorumu bir düşün bu adamla geleceği nereye kadar düşünüyorsun ve çocuğunun babası olmaya layık görüyormusun cevap kendin için ve seçimin için doğru cevabı yalnız sen biliyorsun

haklısın canım..
benimki de hala aşık olma ve sevgi dürtüleriyle bir çıkar yol aramak işte.
engel olamıyorum,hak ver.
ama aklın yolu da bir işte.
Baksana,hiçkimse farklı birşey söylemedi,herkes tek konuda hemfikir :
Derhal ayrılmalısın!

Ve bende olgun bir kadın olarak bunu başaracağım daha fazla üzülmeden.
Onu tüm hayatımdan sileceğim.Buna mecburum.

Hiçbirşey değil de, benim en yakın arkadaşım oydu.En çok ona üzüleceğim.En çok bu düşündürüyor beni.Her sosyal faaliyeti birlikte yapardık,çok eğlenirdik.Şimdi sevgilimi değil de , dostumu kaybedeceğim için üzülüyorum.Çok fazla anımız var.Çok yaşanmışlıklarımız var.Alışkanlıklarımız vs. vs. bilinen şeyler işte...

Off Allahım...

hiç birimiz bu adamı tanımıyoruz sadece sen tanıyorsun sen şu iki sorumu bir düşün bu adamla geleceği nereye kadar düşünüyorsun ve çocuğunun babası olmaya layık görüyormusun cevap kendin için ve seçimin için doğru cevabı yalnız sen biliyorsun

Damarıma bastın diyebilirim canım.Ondan çocugum olmasını o kadar isterdim ki.İnsan sevdiği adamın çocuğunu istemez mi? En büyük hayalimdi bu. Ama o bunu istemiyor.Bir gün bir konusmasında istemeden şahit olduğum bir cümle var onun ağzından :'Bir gün benim de bir kızım olacak.' demişti.. Ama sanırım o kadın ben değilim. Değil çocuk,adam benimle birlikte olmak dahi istemiyor.daha geçen akşam sanki zorla ben istedim diye benimle birlikte oldu.o kadar üzüldüm ki.Olmuş olmak için birlikte olduk resmen. Sanki bu adam bana acıyor gibi.Yani onu seven,güzel,bakımlı,uzun boylu,çok afilli bir hatun var,niye bırakayım ki diye düşünüyor galiba...

ben ce hemen ayrıl yalan söleyen bi insandan sana asla hayır gelmez cnm bu insan senı ömrün boyunca üzerrrrrr zaman kaybetmeden daha cok yıprnmadan bitir deri mmm

haklısın canım..
benimki de hala aşık olma ve sevgi dürtüleriyle bir çıkar yol aramak işte.
engel olamıyorum,hak ver.
ama aklın yolu da bir işte.
Baksana,hiçkimse farklı birşey söylemedi,herkes tek konuda hemfikir :
Derhal ayrılmalısın!

Ve bende olgun bir kadın olarak bunu başaracağım daha fazla üzülmeden.
Onu tüm hayatımdan sileceğim.Buna mecburum.

Hiçbirşey değil de, benim en yakın arkadaşım oydu.En çok ona üzüleceğim.En çok bu düşündürüyor beni.Her sosyal faaliyeti birlikte yapardık,çok eğlenirdik.Şimdi sevgilimi değil de , dostumu kaybedeceğim için üzülüyorum.Çok fazla anımız var.Çok yaşanmışlıklarımız var.Alışkanlıklarımız vs. vs. bilinen şeyler işte...

Off Allahım...

tatlım senin yaşadığın ve değiştirmeye çalıştığın şey nerdeyse bütün erkeklerin artık yaşam tarzı olmuş tabi buna sebepte yine kükrçü dükkanı olmayı kabul eden bizler oluyoruz. güven duymadığın biriyle ilişki değilde paranoyalarla dolu bir savaş yaşayabilirsiniz ancak güvenmek karşındakine koşulsuz güvenmektir birliktelik bence kuşkuların seni zaten bitirmiş durumda bir söz vardı " yabu deveyi güzersin ya bu diyardan gidersin" diye sende bir seçim yapmak zorunda olduğunun farkındasın.böyle adamlara katlanmak sabır ister ama 7 sinde neyse kefene girene kadar odur böyle tipler tatlışım üzme kendini daha fazla :teselli:

Damarıma bastın diyebilirim canım.Ondan çocugum olmasını o kadar isterdim ki.İnsan sevdiği adamın çocuğunu istemez mi? En büyük hayalimdi bu. Ama o bunu istemiyor.Bir gün bir konusmasında istemeden şahit olduğum bir cümle var onun ağzından :'Bir gün benim de bir kızım olacak.' demişti.. Ama sanırım o kadın ben değilim. Değil çocuk,adam benimle birlikte olmak dahi istemiyor.daha geçen akşam sanki zorla ben istedim diye benimle birlikte oldu.o kadar üzüldüm ki.Olmuş olmak için birlikte olduk resmen. Sanki bu adam bana acıyor gibi.Yani onu seven,güzel,bakımlı,uzun boylu,çok afilli bir hatun var,niye bırakayım ki diye düşünüyor galiba...

doğru niye bıraksın ki sende demişsin işte güzel, bakımlı, afilli söz yerindeyse taş gibi hatun ne yapsa affediyor kapıda biraz yalvarsa geri dönüyor neden bıraksın kiii sıkılana kadar devam eder hatta bu evlenir birgün senin ruhun duymaz canım

Peki bir düzeltme , düzenleme , uyarı vs. vs. olamaz mı kızlar?

Çare sadece çekip gitmek mi olmalı?

1 senedir birlikteyiz. Yani bir varız bir yokuz birbirimizin hayatında.
Ve ben 27, o 30 yaşında.
Bununla ilgili söyleyecek birşeyi olan var mı?bilmiyorumkismile

Uyarı mı? Düzenleme mi?
Aşağıda yazdıklarından sonra mı?

Canım bence fazla düşünme sen, kendini de üzme, zaten sizin normal bir ilişkiniz de yok ki..
Baksana bir varız bir yokuz birbirimizin hayatında demişsin..

Boşta kalınca sana geliyor işte sen de mükemmel erkek ya, hayır diyemiyorsun..:)

Takılıyorsunuz kısaca siz, sen de iyi biliyorsun bunu..
Takılın boşver ya..
Birgün senden sıkılınca biter zaten...sempatiksalakcinni

ılk secenek ayrıl tabı
ama sevgı ıcıne gırınce ınsanın bu bıraz zor tabı. Bu yuzden sana yaptıgının aynını yap ına. Yanı gez dolas ama gelecek umıdı verme heran hayatından cıkabılecek hıssıyatı yarat. Dıger erkeklerı gundemıne al. Kıskanır baglanırsa sende devam edersın. Umursamazssa zaten sen baskasına kapılınca bırakırsın o dumbelegı. Cokta kasma kendını madem guzelsın en guzel sılah senın elınde zaten aklını kullan

bence olmadı kendi değerini azaltmabaşkasıyla gez toz neden kıskandırmak onu kendine döndürmek için değermi senin kendine saygın kalırmı seninle aynı yaştayız ben anneyim bugün evlensen allah verirse bir yıl sonra anne olursun zamanını neden kaybediyorsun seviyorsun anlıyorum ama oda unutuluyor ancak illa onu istiyorum diyorsan benim söyleyecek başkada sözüm yok

bence olmadı kendi değerini azaltmabaşkasıyla gez toz neden kıskandırmak onu kendine döndürmek için değermi senin kendine saygın kalırmı seninle aynı yaştayız ben anneyim bugün evlensen allah verirse bir yıl sonra anne olursun zamanını neden kaybediyorsun seviyorsun anlıyorum ama oda unutuluyor ancak illa onu istiyorum diyorsan benim söyleyecek başkada sözüm yok

evet hayatım çok haklısın.bunu sadece sen düşünmüorsun,bende cok istiyorum anne olmayı.
ama nasıl ki ben onun için 'O kadın' değilsem, oda benim için 'O adam' olamayacak.
Çok isterdim ondan bir bebeğim olsun diye.
Ama başka kapı bırakmıyor adamda.

Çok teşekkür ederim kızlar.
Gelişmelerle yeniden karşınızda olacağım.

--------------------------------------------------------------------------------

Selam Kızlar..
Ben herkesten bir cevap istiyorum.
Ben artık erkek arkadaşımın yalanlarından çok sıkıldım.
Daha geçen hafta kavga ettik ve onunla görüşmeme kararı aldım.
Ama telefonlarım susmadı,kapıma geldi,seni seviyorum senden vazgeçemem gibi bir yığın şey söyledi.Ve en sonunda beni konuşmak için kandırdı.Velhasıl barışmış bulunduk.
Daha aradan iki gün geçmeden de Facebook profiline bir parkta çekilmiş resimler koydu.Belli ki oraya biriyle gitmiş ve bana 'Kuzenlerle gittik' diye yalan söyledi.Ona tam inanmak istiyorum ama içimdeki kadınsı hissiyat bunun yalan olduğu konusunda beni o kadar ikna ediyor ki.Çünkü resimlerde değil kuzen,ortalarda insan yok.Ve araba da görünüyo resimlerde,sürekli arabanın iki kapısı birden açık.Ve ben onun başka bir kızla oralara gittiğine adım gibi eminim.(Zaten listesinin yarısı,eski çıktığı,yattığı kadınlarla kızlarla dolu)
Ben bu durumdan çok rahatsız oldum.Gecelerce uyuyamadım.Bir yanım 'Ona bir kere de inanmayı dene' diyor,diğer yanım ise 'Bu,söylediği ilk yalan değil,tabiki oraya başka bir kızla gitti.Kuzenleri ile gittiğine inanmıyorsun herhalde,değil mi?'' diyor. Bununla da sınırlı değil.Yine bir yanım 'Aman giderse gitsin,belli ki bi kızı gezdirmiş dolaştırmış.Ne yaparsa yapsın,sen onun kürkçü dükkanısın,bırak gezsin,sanane?' diyor, yine diğer bir yanım da 'Bu adamdan bir cacık olmaz,sanki bilmiyor muydun bu adamın tarzını? Herkesle gezip tozan kadın delisi bir adam işte.Bırak artık görüşme,önüne bak.' diyor. İşte böyle birkaç parçaya bölünmüş haldeyim.Ona sorarsanız benimle çok güzel zaman geçiriyor,beni gerçekten çok seviyor,hayatında benden başka kadın cinsiyle işi olmaz,benden başka kimseyle yiyip içmez. Ama telefonlarımıza,özel hayatlarımıza karışmayalım der,araya çizgiyi de koyar,yani bir bakıma 'Bak kızım,evet ben seni seviyorum ama senden iyisini bulduğum anda da gideceğim,bunu bil.Benimle evlilik hayalleri kurmuyorsun zaten,değil mi?' tavırlarında.

Bu adamın yalanlarından çok sıkıldım.Mutlu olmak uğruna yalanlarına inanarak kendime geçici iç rahatlığı sağlamaktan da yoruldum.

Siyah ile beyazın ortasındaki ince çizgi üzerindeyim.

Evet onu seviyorum,onun bana verdiğinden daha çok değer verdiğimin de farkındayım.

Ama bir anda da vazgeçebilecek durumdayım şu an.

Çünkü daha fazla enayi yerine konmaya tahammül edemeyeceğim.

Ben herkesten tavsiye,öneri,yapmam gereken yada yapmamam gerekenleri duymak istiyorum.

Teşekkürler kızlar.

akannehirakannehirakannehir
nasıl yanii?
gitsin aldatsın gezsin dolaşsın yine bana dönecek?
peki bu adamı mideniz kaldıracak mı sonra?

ya üstelikte evli değil birlikletlik de yaşıyorsunuzsempatiksalakcinni bana göre tersssohaoldumsmile
hem yazmışınız hemde cevaplamışınız onda size ne köy nede kasaba olurrrrohaoldumsmile

Back
X