• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu yaş farkı neden var:/

Merhabalar,

Ben yakın zamanda olmayacak bir gönül işine büyük mücadele ederek son verdim. Şimdi ise hayatıma kimseyi almama kararı almışken birden biri çıkıverdi. Benden etkilenmiş ve ben de çok beğendim. Hatta kalbime dokundu diyebilirim. Tam aradığım kişi ancak hiç beklemediğim bir engel var aramızda:KK43:(( Ben 28 o 21. Ben daha küçük gösteriyorum, o ise çok daha olgun görünüyor ve yaşıtlarından çok ileride. Aklımın ucundan bile geçmezdi benden küçük olacağı. Gerçek ve görünen şu ki ikimiz de birbirimize fena halde tutulduk. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız?
erkegın buyugu ıyıdır ama kadın buyuk erkek kucukse bır ıkı yastan sonrası sıkıntı cıkarır, cunku kadınlar yaradılıs geregı daha olgunlar her zaman ama kafa yapınız uyuyorsa neden olmasın..

Şimdi sorun olmazda ileride çok büyük sorun olur..
Siz 48, o 41 olduğunda mesela.. illa ki bir yerden sonra yaşınızı göstereceksiniz.
Bir de kadınlar erkeklere göre daha olgunlar..
şimdi aşk, tutku, heyecan bunlar size bazı şeyleri görmenize izin vermez ama illaki bir yerden sonra çıtırdamalar başlayacaktır.
21 yaşında ki bir erkek bildiğiniz bir çocuk gibi.. eğer bunlarla savaşabilecek gücünüz varsa sorun olmaz tabi.

Ben yaş konularına çok takılmayan bir insanım. Eşimle 14 yaş var aramızda, takıyor olsam onunla evlenmezdim. Yaşlar değil, yaş dönümler önemli bence. 21 yaşındaki bir çocukla 28 yaşındaki bir kadının yaş dönümü aynı değildir malesef. Bir 6-7 yıl sonra eşitlenebilir.

21 yaşında bir erkeğin, hele ki üniversite öğrencisinin olgun olacağına inanmıyorum. Kendimi koydum yerinize, ben o yollardan geçmişim, düzenimi kurmuşum, hayata karşı bir duruş edinmişim daha yolun başındaki adam bana ne verebilir? Arkadaş ortamına uyum sağlayamam, ailesiyle bir araya gelemem, hoşlandığı şeyler muhtemelen benim daha önce hoşlanıp, deneyimleyip sıkıldığım şeyler olur. Frekansı tutturmak çok zor.

yaşlar 31-38 olsa ne var ki bunda derdim, ama 21 yaş ergen, 28 yaş yetişkin yaşı bana göre.
yine de mutluysanız, anlaşıyorsanız gerisi hikaye.

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Hepsini değerlendiriyorum. Hayırlısı olsun, ben kendimi frenlemeye ve sabırla beklemeye karar verdim:KK37::KK14:

Askerliğini yapmış, üniversitede okuyor daha bitmesine var. Düzen kurabilmesi için zamana ihtiyacı var elbet. Ben onun olgunluğundan ve hayata karşı duruşundan etkilendim en çok. Ben ona ve kendime ümit vermek istemiyorum ama o kadar uygun ki her şey...
5 sene sonra evlenin gitsin işte
çok bi yaş farkı yok
okulunu okusun sonra evlenin

Bu arada Shakira ve eşi çok tatlılar, aralarında on yaş var, ve kimse laf etmiyor... Shakira olmak mı lazım illa?

Etraf isine gelince hiiiiiiiiiic takmayin. Toplumumuz o kadar ikiyuzlu ki midem bulaniyor. 30 yasindaki herif 18lik kiza sarkar cnm kader kismet derler. 50lik herif 25lik kizla evlenir, toplum ona ses etmez ama kadin 1 yas kucuk adamla evlense , ooo kart kadin adi derler.

ben tam ne diyeceksem ,onu demişsiniz.aynen 45 yaşında serdar ortaç, 23 yaşında kızla evleniyor,alkış tutuyorlar. kadın, erkekten büyük olunca,"aman tüh tüh" diyorlar . ve sanki kadın, çocuğu kandırmış gibi bir algı oluyor. halbuki bu durumlarda genelde erkek,kadına üsteleyen taraf oluyor. ama işte biz böyle ikiyüzlü bir milletiz.

şimdi benim de bu tarz bir konum vardı. profilimden konuma ulaşabilirsin.cherryblossom da biliyor. ben 29, o 23 (24 olucak galiba). neyse açıkça söylemek gerekirse, o benim kadar olgun değil. tabi istisnalar olabilir. ben senin çocuğu tanımıyorum. ama genel olarak zaten erkekler,kadınlardan geç olgunlaşıyor. yani sorun çıkma ihtimali yüksek. ama sana şu konuda moral verebilirim. en azından senin hoşlandığın çocuk sözlü çıkmadı! yani şansınızı deneyebilirsiniz.

Ben evlendim :KK49: eşim benden 5 yaş küçük ben 25 o 20 ken tanıştık uzun süre birliktelikten sonra evlendik :21: seninki daha da çıtırmış bayılırım :KK8:

Anlatima bayildim.
Anladigim kadarıyla siz mutlusunuz.
Allah bozmasin..

Ama ben böyle evliliklerde genelde olumsuz sonuçlar gördüm maalesef.

Ablam kendinden aynı şekilde 7 yaş küçük biriyle evlendi. Evlilik hiç düşünmuyordu normalde. Yaşı da 32ydi. Dedik karşı cikmak bir daha evlenmese bizi suclayacak. Karismadik. 3 yıl evli kaldi ama nasıl hep kavga kıyamet annemin eliyle ayakta durdu.
Olmuyor olmuyor.. O Çocukça istekler, heveslerin olduğu yaşlarda sen daha olgunsun. Yanlış kararlarına, isteklerine olmaz, yapma demek tek başına yormaya yetiyor.

Olmadı yani bosandilar.
En azından aynı yaş olmalıymış bunu anladık.

Normalde ben de çıtır severim. Yuruyecegine inanmak da isterim ama çok zor anladım. . :(

Erkekler hep gec olgunlasiyor malesef...esim 24 yasindaydi onu tanidigmda ben ondan 5 yas kucuktum.
Ama hep ona gore olgun olan ben oldum...simdi esim 33 yasinda.simdi der bazen keske o yaslarda sunu yapmasaydim bunu yapsaydim falan..
Ask guzel sey elbet ama henuz 21 yasinda.
Ben suan 27 yasindayim.dusunemiyorum bile 21 yasi..cocuk..halin takatin varsa ugras..hayat senin yol senin karar senin..

aynı şeyi bende yaşadım 1-2 hafta sadece :) yeni tanıştık ben 26, o 22 yaşında. Çok tatlı benden çok hoşlandığını söylüyor ama. Olmuyor. Çünkü erkekler zaten kafa olarak çok geç olgunlaşıyor bide yaşı küçükse hiç olmuyor. Şimdi sorun gibi görünmeyen şeyler ileride sorun olur. Ben bitirdim. Aslında çok uyumluyduk çok tatlı ama kafa küçük. Cümleleri bile çocukça ben olmaz diyorum. Yani birde 21 yaşındaki nerdeyse hala ergen sayılır.

Bende şu an aynı ikilemdeyim:/ ben 23 yaşndayım ama üniden mezunuö öğretmenim.O ise 21 yaşında ve evliliğe hazır hissetmiyorm dedi geçen gün evliliğimiz 4 seneye uzayabilr dedi gelecek kaygısı yaşıyor.ve değişti biraz anladımki erkekler bu yaşlarda çok değişebiliyorlar.Sürekli ya iş bulamazsam seni o kadar yıl bekletmek istemiyorm sen çok ii bi kızsın diyo ve hala sevdiğini söylüyo.Başta bende olgun biri oldğunu düşünmeye başlayıp çıktm 10 ay oldu çıkalı ama ara verelim dedim ...yani anlayacağın ilerde sorun çıkabliyo bizde çok yakışıyoduk uyumluyduk ama bazı davranışları dengesizce şaşırdım ve çok üzüldüm :-/

oğlanın burcunu merak ettim.bir tahmin de bulunacağım.oğlak olabilir mi?genelde oğlak burcu erkekleri olgun kadınlardan hoşlanıyor da.yaş olarak olmasa bile kafa olarak olgun kadınları tercıh ediyorlar

Bende şu an aynı ikilemdeyim:/ ben 23 yaşndayım ama üniden mezunuö öğretmenim.O ise 21 yaşında ve evliliğe hazır hissetmiyorm dedi geçen gün evliliğimiz 4 seneye uzayabilr dedi gelecek kaygısı yaşıyor.ve değişti biraz anladımki erkekler bu yaşlarda çok değişebiliyorlar.Sürekli ya iş bulamazsam seni o kadar yıl bekletmek istemiyorm sen çok ii bi kızsın diyo ve hala sevdiğini söylüyo.Başta bende olgun biri oldğunu düşünmeye başlayıp çıktm 10 ay oldu çıkalı ama ara verelim dedim ...yani anlayacağın ilerde sorun çıkabliyo bizde çok yakışıyoduk uyumluyduk ama bazı davranışları dengesizce şaşırdım ve çok üzüldüm :-/

Sizde karşı tarafın bi hatası yok çoğu kişi 25ten önce evlenmek istemez .

Back
X