Kime ameliyat oldunuzBugün yirmiucuncu gün ve ben çok mutsuzumburnumda kemer yok gibiydi doktor torpulemis çok torpuledigini düşündüğü için kıkırdak koymuş sırta şimdi daha kemerli oldu burnum o da yetmedi burun deliklerimden sağ tarf daha yukarda sol daha düşük onuda dikislerin çözülmüş olabileceğine bağladı masaj verdi ama ilk günden sanki daha çok kemer arttı ve sislikler daha belirginleşti veee dokunamiyorum burnuma ağrı yapiyo,kimisi belli değil diyo burun ucu için kimisi belirgin diyo kemer için doktor kıkırdak ericek dedi burun ucu için birkaç ay sonra ufak bi düzeltme yaparız dedi ben ameliyat olmak icin zaten zor karar vermisken başıma gelene bakın ya ben çok mutsuzum kadarda para verdik eziyeti çabası Offff
Devlet hastanesinde ameliyat oldum ancak başka hastaları gayet memnun burnundan bana denk geldisuphan tunc
canim tamamda ilk ameliyatinmis .burun ameliyati sonrasi revizyon illaki gerekir bunu bilmiyormuydun. ameliyat oldum bitti olayi olmuyor malesef.ben 3. yu bekliyorum cunku burun ucu kalkikligini bir turlu veremiuolar... ama seninki 3.ye kalmaz ins..Bugün yirmiucuncu gün ve ben çok mutsuzumburnumda kemer yok gibiydi doktor torpulemis çok torpuledigini düşündüğü için kıkırdak koymuş sırta şimdi daha kemerli oldu burnum o da yetmedi burun deliklerimden sağ tarf daha yukarda sol daha düşük onuda dikislerin çözülmüş olabileceğine bağladı masaj verdi ama ilk günden sanki daha çok kemer arttı ve sislikler daha belirginleşti veee dokunamiyorum burnuma ağrı yapiyo,kimisi belli değil diyo burun ucu için kimisi belirgin diyo kemer için doktor kıkırdak ericek dedi burun ucu için birkaç ay sonra ufak bi düzeltme yaparız dedi ben ameliyat olmak icin zaten zor karar vermisken başıma gelene bakın ya ben çok mutsuzum kadarda para verdik eziyeti çabası Offff
çok üzüldüm bende aynı sorunu yaşıyorum seninki gene ne güzel ucu için kabul etmiş benimki inatla şişlikten inicek diyor bugün 11. gün resmen ucu sağa kaymış bir burun var
Cnm her ilk ameliyatı olan revizyon olmuyor bunu nerden çıkardın yani her ameliyatı olan ikinciyi de olacak diye biseymi var bence yok çünkü çok tanıdığım tek ameliyatla gayet memnunlar şans ışte. Ben öyle şahane biseyde istemedim ki ama sonuç hüsrancanim tamamda ilk ameliyatinmis .burun ameliyati sonrasi revizyon illaki gerekir bunu bilmiyormuydun. ameliyat oldum bitti olayi olmuyor malesef.ben 3. yu bekliyorum cunku burun ucu kalkikligini bir turlu veremiuolar... ama seninki 3.ye kalmaz ins..
canım cok geçmiş olsun ...senınle aynı zamanlarda burun estetiği olduk ..alçı açılınca yasadığım soku anlatamam allhım o da ne kocaman burun her taraf şiş.gözler ayrık ayrık değşşik bakıor alından aşağı doğru şişler ınıo ..ancak alt taraf burunu altındakı et ve burun ucu burun kenarlarım şiş ..şişlikler orantısız olduğu ıcın onden bakınca yamuk gibi duruyor ama yandan dümdüz ..bana hafıf kafıs hafıf kalkıklık verdı.burun kemerım törpulendı ..alından baslıyan burun yerı ınırıldı..çok işlem olduğu için acayıp şiştim
Ama kabul etmiş doğru da kendisi bile farketmediki ben gittim baktı aa evet dedi eski resimlere bakti farketti ufak bi müdahale yaparız dedi cnm belki seninki sistir gerçekten çok sıkıcı bi durum ya benm de çok sisim var gerçekten inince sislikler belki biraz daha düzelir bi ümit ışte
yavrum ben yamuk diyorum hayır düzelicek çok güzel oldun deyip duruyor inanmayı çok isterdim ama inanamıyorumben revizyon ameliyatı diye gittim adam bana senin burnunu sıfırdan yaptım hiçbirşey yoktu dedi ve 8 saat uğraştım artık yapcak birşey kalmayınca ameliyatı bitirdim ama çok güzel olucaksın diyo hatta kendine o kadar inanıyorki parayı almadı beğenmezsen vermezsin diyor
O kadar guveniyo demek enteresan ya doktorlara anlam veremiyorum diyorum ya diğer hastaları çok memnun ama bana denk geldi benimkide yan kız:) ay gulesim geldi at bakım resim hangimizin ki daha yamuk:)uff yaaaaa sinirlerim bozuldu
canım yeni gördüm mesajı ben yarın çeker atarım sana resim
Tamam cnm bekliyorum
Ben ise gitmek istemiyorum mesela ama yapacak bişey yok ameliyat olduğumu herkes Biliyo beklentileri yüksek ama hayalkırıklığı ınş sende istediğin burna kavusursun bende mesela keşke kalkik olsada böyle sikintilarim olmasa diyorum sonuçta iner diye düşünüyorum bana doktor ilk başta kalkik yapcam biraz dedi zamanla inecek dedi ama kalkik bile degil hey allahım yaaaMelis1978 size cvp verdim aman yanlış anlaşılmasın burun psikolojisini biliyorum en başlarda evden dışarı adım atmak istemiyorsun.Ama gerçekten merak ediyorum kimisi 6 aydan sonra daha inmez diyor sizce de öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?