Ah Ediyorum.

Ya siz niye bir işe girmiyorsunuz? Her şey evlilik tazminatı alabilmek için apar topar nikah yapmakla başlamadı mı? Aynı evde yaşamadınız bile. Sizi buradan takip ediyorlar diye devamlı konu açıp laf sokuşturuyorsunuz. Görün anlayın artık kimsenin umurunda değil bu durum. Bıraktığınız yerden devam edin, gidin kendinize iş bulun. Tekrar insan içine çıkın, arkadaşlarınızla falan sosyalleşin. Ne nişanlı-kocaymış arkadaş. Niye kendinizde hiç hata bulmuyorsunuz? Ben bu adam için işimi bıraktım hata ettim niye demiyorsunuz? Annesinin ağzının içine bakan adamla bırak evlenmeyi nişanlanmanız bile hata değil mi?

Bu arada hiç bir kaynana görümce yuva yıkamaz, yuvayı oğulları yıkar. Oğulları izin verdiği için anneleri böyle rahat at koşturur.
Keşke karşı taraftan birileri de çıkıp sizi yazsa da bilsek tam olarak ne oldu bitti. Her gün konu açıp ona buna beddua edince bir şey geçmiyor elinize. O gelinin nişanlısı istediğini yapıyormuş alıyormuş ikiletmiyormuş ama sizinki yapmamış işte.

Kaç ay oldu siz ilk konuyu açalı, hala aynı noktadasınız. Millet neşesinde eğlencesinde düğün derneğinde. O mutsuz olsun, bu benden beter olsun demek ne kazandırıyor size? Yarın bir gün karşınıza başka biri çıkar iyi ki ayrılmışım o adamdan dersiniz. Ölene kadar bu adamın ardından yazıp çizecek misiniz? Bir evin bir çocuğusunuz kıymetlisiniz. Parayla pulla işim yok demeyin acilinden bir iş bulun.

Dilekçeyi vermediniz mi hala?

Vazgeçmek sizin elinizdeyken, o süreçte sizi bu kadar değersizleştirmeye çalışırken karşı koysaydınız ya da yol yakınken geri dönseydiniz keşke.

Ya siz niye bir işe girmiyorsunuz? Her şey evlilik tazminatı alabilmek için apar topar nikah yapmakla başlamadı mı? Aynı evde yaşamadınız bile. Sizi buradan takip ediyorlar diye devamlı konu açıp laf sokuşturuyorsunuz. Görün anlayın artık kimsenin umurunda değil bu durum. Bıraktığınız yerden devam edin, gidin kendinize iş bulun. Tekrar insan içine çıkın, arkadaşlarınızla falan sosyalleşin. Ne nişanlı-kocaymış arkadaş. Niye kendinizde hiç hata bulmuyorsunuz? Ben bu adam için işimi bıraktım hata ettim niye demiyorsunuz? Annesinin ağzının içine bakan adamla bırak evlenmeyi nişanlanmanız bile hata değil mi?

Bu arada hiç bir kaynana görümce yuva yıkamaz, yuvayı oğulları yıkar. Oğulları izin verdiği için anneleri böyle rahat at koşturur.
Keşke karşı taraftan birileri de çıkıp sizi yazsa da bilsek tam olarak ne oldu bitti. Her gün konu açıp ona buna beddua edince bir şey geçmiyor elinize. O gelinin nişanlısı istediğini yapıyormuş alıyormuş ikiletmiyormuş ama sizinki yapmamış işte.

Kaç ay oldu siz ilk konuyu açalı, hala aynı noktadasınız. Millet neşesinde eğlencesinde düğün derneğinde. O mutsuz olsun, bu benden beter olsun demek ne kazandırıyor size? Yarın bir gün karşınıza başka biri çıkar iyi ki ayrılmışım o adamdan dersiniz. Ölene kadar bu adamın ardından yazıp çizecek misiniz? Bir evin bir çocuğusunuz kıymetlisiniz. Parayla pulla işim yok demeyin acilinden bir iş bulun.

Dilekçeyi vermediniz mi hala?
Dilekçe için ekimi bekliyorum.O adam nikahtan sonra değişti.Annesi kendisi sadece kizkardesi soğuktu.O belli ediyordu kendini öbürleri hep iyiyi oynadilar.

Yani o deftere bir imza attınız diye yuva mı kurmuş oldunuz? Burada da var adam dövüyor, sövüyor, aldatıyor, parasız bırakıyor. Boşan denince ama yuva yıkmak kolay mı diye başlıyorlar.
Siz şu an kağıt üzerinde evlisiniz ve yakında resmi olarak da ayrılacaksınız.
Yuva kelimesinin verdiği sıcaklığı hissettirecek huzurlu bir evi paylaştınız mı? Nişanlınız sizin yanınızda duramayan, hakettiğiniz değeri gösteremeyen pasif biriymiş(konularınızdan dolayı bende böyle bir etki bıraktı) Bu kişiyle asıl huzurlu bir yuva kurabilirdiniz ki?

Verilmiş sadakanız varmış. Ne güzel düğün dernek olmadan ayrılma cesareti göstermişsiniz. Bence işin zoru bitmiş. Geriye boşanmak ve derin bir nefes alıp önünüze bakmak kalıyor.

Beddua edip durarak onların negatif enerjilerini de kendinizde toplamayın derim. Çünkü DEĞMEZ.
Ben eskiden evde yalnızken bile sıkılmazdim.Kendi kendime müzik dinler.Makyaj vs yapardım.Yemek yapardim.Yemeden içmeden soguttular.Hepsinden nefret ediyorum.

Nuranka sen şimdi ekim ayına kadar böyle her gün yeni bir konu mu açacaksın güzelim?

Sen bununla yatıp kalkıyorsun kafayı yersin,bıraksan mı artık eski eş ve ailesi mevzularını?

Ne kadar erken geride bırakırsın o kadar hızlı aydınlığa çıkacaksın.
İnan bana seni daha güzel ve mutlu gelecek bekliyor.

Sen şanslı bir kızsın bir kere,arkanda,yanında,yamacında dağ gibi BABAN var,şükür sebebin olmalı.

Sen inançlı bir kızsın,vardır her şerde bir hayır desene,Allah seni kötüden korumak için belki bunları yaşıyorsun. Oysa düğün yapmak göbek atmak 3 saatlik iş.
Ya Allah seni berbat bir gelecekten alıkoyuyor ve seni koruyor?

Saçma sapan herif için neden kendine bunları yaşatıyorsun,tamam gönül bu,güle de konar boka da. Ama yani sende bir bak başkasının gözüyle ben bu adamı koca diye nasıl yanımda gezdireceğim,adam gibi karısının yanında duramayan,daha evlenmeden seni her defasında harcayan biri ile mi hayatı paylaşamadım diye azap çekiyorsun?

Dünyada erkek bitmedi.Çok daha iyileri,çok daha yakışıklısı,merhametlisi var. Issız adada değilsin bırak artık şu asalağın paçasını.

İstemez misin sana prensesler gibi davranacak adam? Ağzının içine bakıp,konuşmadan keyfini,arzunu,isteğini yerine getirmek için çırpınan,dünya bir yana sen bi yana diyen birini?

Var öyle adamlar.İnan bana köpek gibi sevecek adamlar var. Ve öyle ilişkiler tadından yenmez. Bilmiyorum yaşamadım diyorsan bırak da yaşa,kendine şans ver.

Kocasızlıktan ölmezsin yani.Kendin bulamazsan biz buluruz sana güzelim,her birimiz çevremizi yoklasak ohoo sana en az 1000 aday kk külübü daha ölmedi.

Ah da etme(başka bir şey et) 😂
Yeni birisi derdinde değilim.Hatta düşünüyorum korkuyorum.Tekrar aynı şeyleri yaşamaya ne onunla ne başkasıyla.Hic evlenme deseler evlenmem.Kv fobisi çıktı bende.Bu yüzden erkek annesi bile olmak istemem.

Nikah için gözümü boyadı.Sonra bir anda boşanma dilekçesi başından beri konduramadim.Sirf beni dizginlemek için plan yapıp sahte bir boşanma dilekçesi hazırladılar.Sonra birbirlerinin ifşa etmemek için birbirlerini kolluyorlar ki.Onlar muhakkak danisikli bir iş yaptılar.

Ah etmek iyi birşey değil.Bu yaşıma kadar annem babam günah olduğunu vs. öğretti. Burada açtığım konuları biliyorsunuz.İcim sogumuyor.Kv kişisine yuvamı sen yıktın diye bağırdım.Esyalarimi almaya gittigim gün baban yıktı.Gibi karşılık verdi.Babam tek evladı olduğum için özellikle annemin vefatından sonra bana karşı otokontrolunu daha fazla artırdı.

Babam birkez karıştı.Sonra bunlar bas bas söylenmeye başladı.İsi hakaret boyutuna götürdü.Olmus anneme sizin yüzünüzden oldu demeler.Dolandiricilik ile suçlama.Halbuki hepi topu 100 bin düğüne zor harcadılar.200 250 bin lira masrafı biz yaptık.Nisanlilik döneminde Ankara'ya birkez geldiler.Bir de bayramda ex.3 4 defa ben gittim.Bunlar ne masrafı yapmış olabilir.Esya almaya para yok.Evlerine eşya alıyorlar.Dugun yaklaşmış gelinlik vs.Para yok 2 sene evlendirmicem dedigi kızına çeyiz tamamlıyor.

Kuzeninin eşi bile afedersiniz.Herseye karıştı.En son hikayende beni paylaşma lütfen yazdı.Alayci tavırla.Hayir samimi olduğum insanlari paylaşıyorum dedim.Bozulmus.Silmis çok umrumdaydi.Surekli bu kızla yarış haline sokmaya calistilar.

Ben bana yaptıklarından ötürü asla görümce kişisinin mutlu olmasini istemiyorum.Gelin arabası istedim diye gösteriş seviyorsun diye suçladılar.Nisani olmadan çocuğa çeyizini aldiriyor.Bas bas bağırıyorlardi.Bizde herşey ortak diye.Cocuga bilezik 2 adet yüzük aldırmış.Nisan olmadan.Ben bana ne yasattilarsa bu kızında yasamasini istiyorum.Mutlu olmasıni istemiyorum.Ben nasıl agladiysam anneli kızlı beter olsunlar sürekli ağlayıp sizlasinlar istiyorum.Kizin ne suçu var demeyin.Biz iyi anlasirken el birliğiyle hepsi de ex le aramı açmak için sürekli gıybet yaptılar.Hepsinden nefret ediyorum.
Nur bunların hepsini zaten anlatmıştın?

Back
X