- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.213
- 698
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Bence de vermedi. Hala umudu var çünküBence vermedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de vermedi. Hala umudu var çünküBence vermedi.
Sen bütün suçu onlara atmışsın da asıl suçlu eşin burda. Eşin yüzünden sana böyle davranabilmisler. Ne yazikki. Düşünmemeye çalış yoksa atlatamazsinAh etmek iyi birşey değil.Bu yaşıma kadar annem babam günah olduğunu vs. öğretti. Burada açtığım konuları biliyorsunuz.İcim sogumuyor.Kv kişisine yuvamı sen yıktın diye bağırdım.Esyalarimi almaya gittigim gün baban yıktı.Gibi karşılık verdi.Babam tek evladı olduğum için özellikle annemin vefatından sonra bana karşı otokontrolunu daha fazla artırdı.
Babam birkez karıştı.Sonra bunlar bas bas söylenmeye başladı.İsi hakaret boyutuna götürdü.Olmus anneme sizin yüzünüzden oldu demeler.Dolandiricilik ile suçlama.Halbuki hepi topu 100 bin düğüne zor harcadılar.200 250 bin lira masrafı biz yaptık.Nisanlilik döneminde Ankara'ya birkez geldiler.Bir de bayramda ex.3 4 defa ben gittim.Bunlar ne masrafı yapmış olabilir.Esya almaya para yok.Evlerine eşya alıyorlar.Dugun yaklaşmış gelinlik vs.Para yok 2 sene evlendirmicem dedigi kızına çeyiz tamamlıyor.
Kuzeninin eşi bile afedersiniz.Herseye karıştı.En son hikayende beni paylaşma lütfen yazdı.Alayci tavırla.Hayir samimi olduğum insanlari paylaşıyorum dedim.Bozulmus.Silmis çok umrumdaydi.Surekli bu kızla yarış haline sokmaya calistilar.
Ben bana yaptıklarından ötürü asla görümce kişisinin mutlu olmasini istemiyorum.Gelin arabası istedim diye gösteriş seviyorsun diye suçladılar.Nisani olmadan çocuğa çeyizini aldiriyor.Bas bas bağırıyorlardi.Bizde herşey ortak diye.Cocuga bilezik 2 adet yüzük aldırmış.Nisan olmadan.Ben bana ne yasattilarsa bu kızında yasamasini istiyorum.Mutlu olmasıni istemiyorum.Ben nasıl agladiysam anneli kızlı beter olsunlar sürekli ağlayıp sizlasinlar istiyorum.Kizin ne suçu var demeyin.Biz iyi anlasirken el birliğiyle hepsi de ex le aramı açmak için sürekli gıybet yaptılar.Hepsinden nefret ediyorum.
Hirsimi alamadım ya.O yüzden.Vefat etmiş kadını karıştırmalarından anla kalitelerini. Biraz özgüvenini topla ne bu böyle Allah aşkına. Onlarla yatıp onlarla kalkıyorsun.
Evet o beni hiç savunmadi.Savundum dedi savunmadi.Sen bütün suçu onlara atmışsın da asıl suçlu eşin burda. Eşin yüzünden sana böyle davranabilmisler. Ne yazikki. Düşünmemeye çalış yoksa atlatamazsin
Sen hırs almayı beklerken zaman gidiyor yaş gidiyor haberin olsun. Boşversene.Hirsimi alamadım ya.O yüzden.
İletişimimiz yok.Resmi olarak evliyiz.O kadar.Sen bu damdan boşanmayıp, kocanla iletişime gecip onun seni manipüle etmesine izin verirsen üzülerek söylüyorum ki onlar senin onları görmek istediğin durumda görecekler.
Mahkeme de diyorum.Agzima geleni söylesem hakimde benden bikar ama bana hak verir.Sen hırs almayı beklerken zaman gidiyor yaş gidiyor haberin olsun. Boşversene.
Asla. Onlar gibi çingene olma.Mahkeme de diyorum.Agzima geleni söylesem hakimde benden bikar ama bana hak verir.
Beter olsunlar istiyorum.Yuvami yıktılar.O kız yuva kuracaksa huzur görmesin.Bir şekilde bir yerden çıkar da nasıl, ne zaman ve nerden işte? Siz yaşadıklarınızın diyetini ödediklerini göreyim diye oraya takılıp kaldığınız sürece olan size olacak.
Ne zaman ki kendi hayatınıza odaklanır, onları geride bırakırsınız, işte ondan sonra mümkün olur inancındayım. Belki o zaman o kadar umrunuzda olmaz ki, iyi olsunlar benden uzakta olsunlar dersiniz. Kimbilir![]()
Hangi yuva Allah aşkına? Aynı evin içine bile girmemişsiniz ne bu drama? Nişanlanmışsınız, sorun yaşayıp ayrılmışsınız hepsi bu.Beter olsunlar istiyorum.Yuvami yıktılar.O kız yuva kuracaksa huzur görmesin.
Sonuçta boşanicam.Hangi yuva Allah aşkına? Aynı evin içine bile girmemişsiniz ne bu drama? Nişanlanmışsınız, sorun yaşayıp ayrılmışsınız hepsi bu.
Ay ama bu kadarı da fazla. Başkasına ah etme. Kızın suçu yoksa bu çok yanlış olur. Ailesinin suçunu neden kız çeksin. Sen Allah'a havale et. Büyük büyük laflar etmenin anlamı yok bu şekilde. Anlamıyorum cidden sizin meselede kafama tam oturmayan çok şey var yaBeter olsunlar istiyorum.Yuvami yıktılar.O kız yuva kuracaksa huzur görmesin.
Yani o deftere bir imza attınız diye yuva mı kurmuş oldunuz? Burada da var adam dövüyor, sövüyor, aldatıyor, parasız bırakıyor. Boşan denince ama yuva yıkmak kolay mı diye başlıyorlar.Sonuçta boşanicam.
Kiz masum değil ki.Masum birisi değil ki.Masum olana beddua etmem ben.Ay ama bu kadarı da fazla. Başkasına ah etme. Kızın suçu yoksa bu çok yanlış olur. Ailesinin suçunu neden kız çeksin. Sen Allah'a havale et. Büyük büyük laflar etmenin anlamı yok bu şekilde. Anlamıyorum cidden sizin meselede kafama tam oturmayan çok şey var ya
İletişimimiz yok.Resmi olarak evliyiz.O kadar.