ah eltiler

Elti esın kardeşinin karısı oluyor degıl mı :) ben bunları hep karıştırıyorum da. Ama eger öyleyse sunu söyleyeyim oyle takintililari mevcut ki bunların. Benim anne babamin ayrılığında ilk rolü bu kişi oynadı. Babamin yengesi yani.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eltilerin derdi nedir acaba bazen ciddi şekilde eşime aşık olduğunu düşünüyorum yalan yok, öyle davranıyo çünkü.

Anlatayim canim 3adet ettim var evlendigim gunden beri son bir seneye kadar hepsine ablalik yaptim sozde hepsi beni cok seviyorlardi megerse beni hic sevmiyilarmis gecen sene ogrendim ben binlari kendileri acik acik soylediler kayinvalidemden beni kiskaniyorlar neymis o beni cok seviyormus onlari sevmezmis o yuzden bana dusman olmuslar soyle anlatayim dogum yaptim yeni eltimde yeni dogum yapti onun sutu var benim yok mama veriyorum diyoki bana ver ben emzireyim vebegini diyo bana nisbet yapiyo ben hungur hungur alliyorum o bebegin karni ac verde biz bi doyuralim diyolar dahasi biz kayinvalideye sutumun yetmedigini soyledik aslinda yememis icmemisler sutumun olmadigini yetistirmisler marifetmis gibi daha neler neler digerine yapmadigim iyilik kalmadi aramiza ufaktan bir kusluk girmisti simdi benden kotusu yok bayramlarda artik bir araya bilevgelmiyoruz neymis bizim geldigimiz yere o gelemezmis hanim digeride onlardan beter

Ay uly ciddi misin ?
Neler yapıyor ki ?

Çocuğuna eşimin adını ve abisinin adını koycakmış da eşim onu hiç aramıyo diye vazgeçmiş. Şimdi benden korkuyo aramıyo da önceden habire arardı nişanlıyken filan bi sürü trip hiç beni aramıyosuuuunn filan diye. Beni daha hiç görmeden millete kötülemeye başlamıştı, daha bir sürü şey.

ulytau sana yazdım yok artık diye

:) evet enteresan bi insan her seferinde bana x(eşim) şöyledir şöyle yapar filan diyo kocamı bana anlatıyo aklınca senden iyi tanıyorum demeye mi getiriyo nedir. Halbuki onun evlendiği yıl benim eşim askeri okula girmiş sonra da benim bulnduğun ile geldi tanıştık evlendik aynı evde olmuş olsalar neyse dicem

ulyatu :)) mal senin eltin galiba.
hiç sevmediğim kadın tipi

Son düzenleme:
Onun kocası neyse benimki onun tam tersi, ondan mütevellit diye düşünüyorum pek aldırmıyorum ben yoksa sahiden mal yani

zaten hep öyle oluyor. bizdede öyle eşimle kardeşi arasında dağlar kadar fark var. boşuna eltim kocama asılmadı zamanında
ucuz bunlar ya ucuz. boşver takma kafaya

hayret birşey ya ne saçmalık

Allahim yaa :)) neden elti arasinda illa ki cekisme oluyor bizde onlara karsida mi oyleyizdir sonucta onlarin eltiside biziz "benm eltimde genel olarak iyidir pek bulasmaz ama arada dengesiz yanlarida yok deil nisanliyken kayinvalideme geldigimizde anneme sarilir oper nasilsin hg derdi bana bakmazdi bile sonra onun hemen cocugu olmus benm olmadi bir sefer herkesin icinde onun derdi cocuk ya diye muhabbet esnasinda ortaya laf atti kocaman bir kahkahayla eve gelnce cok aglamistim"

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlginç..
Uzak durmak en iyisi canim..

kızlar bişey sorcam bana küstah falan demeyin lütfen :26: ben okuyorum iyi de bi bölüm okuyorum ve beni kendi sülalemden bile tebrik eden olmamıstı hatta tebrik etmedikleri gibi yengem beni tebrik edenlere ay ne ki bu yeter bıktık falan demişti. işte babannemler halamlar falan okumakla insan olunmuyo havalarındalar o tarafta kimse doğru düzgün okumadıgı için :26: benim bi sevgilim var 3 senedir beraberiz okul bitince evlenmeyi düşünüyoruz o da okudu işe başlayacak yakında askerlik yapıyo su an. ama onun iki abisii var ikisi de evli ve ikisi de okumamış universite falan. yengeleri de ev hanımı. ve onlar evleneli cok olmusyani onlar iyi kaynasmıstır bugune kadar. ben evlenince onlar da sizin eltiler gibi kötu düşünüp kötuluk yaparlar mı sizce bana :26: kendi sülalem bile yapıgı için soruyorum büyüklendiğim için değil:26:

tanımadan bilemezsin canım onlara kendini sevdirmelisin ve okuduğun için üstün görmemelisin kendini hoş görmeyeceğine inanıyorum da kıskançlık girince araya en ufak bir şey göze batabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…