- 19 Ocak 2011
- 694
- 262
- 103
- Konu Sahibi umut_20114
-
Kizlar bu eltiler beni delirtecek konusmaya ihtiyacim var lutfen gelin dertleselim
Eltilerin derdi nedir acaba bazen ciddi şekilde eşime aşık olduğunu düşünüyorum yalan yok, öyle davranıyo çünkü.
Ay uly ciddi misin ?
Neler yapıyor ki ?
ulytau sana yazdım yok artık diye
ulyatu :)) mal senin eltin galiba.
siz sevmediğim kadın tipi
Onun kocası neyse benimki onun tam tersi, ondan mütevellit diye düşünüyorum pek aldırmıyorum ben yoksa sahiden mal yani
:) evet enteresan bi insan her seferinde bana x(eşim) şöyledir şöyle yapar filan diyo kocamı bana anlatıyo aklınca senden iyi tanıyorum demeye mi getiriyo nedir. Halbuki onun evlendiği yıl benim eşim askeri okula girmiş sonra da benim bulnduğun ile geldi tanıştık evlendik aynı evde olmuş olsalar neyse dicem
Çocuğuna eşimin adını ve abisinin adını koycakmış da eşim onu hiç aramıyo diye vazgeçmiş. Şimdi benden korkuyo aramıyo da önceden habire arardı nişanlıyken filan bi sürü trip hiç beni aramıyosuuuunn filan diye. Beni daha hiç görmeden millete kötülemeye başlamıştı, daha bir sürü şey.
kızlar bişey sorcam bana küstah falan demeyin lütfen :26: ben okuyorum iyi de bi bölüm okuyorum ve beni kendi sülalemden bile tebrik eden olmamıstı hatta tebrik etmedikleri gibi yengem beni tebrik edenlere ay ne ki bu yeter bıktık falan demişti. işte babannemler halamlar falan okumakla insan olunmuyo havalarındalar o tarafta kimse doğru düzgün okumadıgı için :26: benim bi sevgilim var 3 senedir beraberiz okul bitince evlenmeyi düşünüyoruz o da okudu işe başlayacak yakında askerlik yapıyo su an. ama onun iki abisii var ikisi de evli ve ikisi de okumamış universite falan. yengeleri de ev hanımı. ve onlar evleneli cok olmusyani onlar iyi kaynasmıstır bugune kadar. ben evlenince onlar da sizin eltiler gibi kötu düşünüp kötuluk yaparlar mı sizce bana :26: kendi sülalem bile yapıgı için soruyorum büyüklendiğim için değil:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?