Ah Erkekler sayfasına tamda uygun bi soru..

galaxyy

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
17
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 3.5 yıllık erkek arkadaşımla çarşamba günü bi sebebten dolayı tartıştık.sebep şu biz bi tiyatroya gittik orda kızın teki kıbaçlı sandalye dansı yaptı hemde siyah donlu bi fantezi kıyafetiyle. benimkide bön bön baktı bildigin etkilenmiş gibi baktı ama, anladım hemen.sonra alkış yaptı falan.sonra beni eve bıraktı falan ama dayanamadım bende tiyatrodan sonra mesaj attım.dedim çok etkilendin heralde kızın hareketlernden çok dikkatli baktın çünkü sinir oldum diye .ondan beride konuşmuyo benmle .bende ertesi sabah arayayım dedim telefona iş yerinden abisi çıktı ve lavaboda dedi .ama nedense hiç inanmadım çünkü hissettim bile bile verdi o telefonu abisine! ve ayrıca o aramamdan sonra bana geri dönmedi..ve tabi bende hiç bir şekilde aramıyorum msj atmıyorum.aynı şekilde o da.. sizce napmaya çalışıyor?

Böyle bir durumda tam o sırada kulağına dönüp fısıldarım -Emin ol daha iyisini yaparım- :33:

telefonlarına neden çıkmıyor ki? çok garip :)

sen de arama mdem bakalım nereye kadar böyle sürdürebilecek

çok büyültülecek bişi degil bence her erkek bakıyor ne yazık ki:( ama hem suçlu hem güçlü triplerine girmiş... bir de seni kıskanç dıye suçlar barışınca... ahh erkekler :Q

Teşekkür ederim kızlar :) Ben bu adamla 5 senedir beraberim farklı şehirlerde temmuzda nişanlandık , böyle elinde tutulur herşeye kızıp tavır yapmadan biraz uyanık olun :)

benim sevgilimde tartıştıktan sonra 1 hafta trip atardı demek tek değilmiş bana kalırsa o sana dönene kadar üstüne gitme ters teper hem dansçı kız konusunda bu kadar yüklenme bi daha ki sefere sonuçta onu seyretmeye seninde isteğinle birlikte gittiniz. ayrıca siyah donla tarif etmekte kıskançlıktan olsa gerek :1: yanlış anlaşılmasın

Böyle bir durumda tam o sırada kulağına dönüp fısıldarım -Emin ol daha iyisini yaparım- :33:

Teşekkür ederim kızlar :) Ben bu adamla 5 senedir beraberim farklı şehirlerde temmuzda nişanlandık , böyle elinde tutulur herşeye kızıp tavır yapmadan biraz uyanık olun :)

haha kuzum harika cvplar vermişsin kesinlikle haklısın fazla naz trip aşık usandırır 2 etkileyici sözle erkek nereye bakacağını güzelce öğrenmiş olur :1:

Back
X