Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim benimki bana bu gune kadar hic bagirmamistir, cunku ses yukseltilmesinden nefret ederim ve bunu daha iliskimizin basinda acikca soylemistim. Biraz sesinde yukseltme hisetsem susuyorum ve kendini anlayincaya kadar konusmuyorum esimle.Niye susuyorsun konusana derse eger, sakinlestiginde konusuruz de anlasin kendini seninki. Her ne kadar sakin ve huzurlu olsa iliskiler malesef kavga da oluyor arada sirada. Bagirmakla cagirmakla degil , konusarak cozulur sorunlar.
iyi güzel düsünmüsde ama bunu kendiside yapmasi gerekiyor.... benimkide öyle diyordu hep.. kendisi bagirmazdi ama son zamanlarda bir kac kez oldu, benimde artik sabrim zorlaninca bende bagirdim cagirdim, sen yapinca cok güzel oluyor ben yapinca yanlis oluyor diyince sustu birsey diyemedi, bakalim yola getirebilecekmiyiz bunlari.... Allah yardimcimiz olsun
arkadaşlar merhaba
aranıza yeni katıldım.nasıl yeni bir konu acacagımı bilemediğim için buraya yazıyorum ((
benım konuma gelınce.yaklaşık 2 aydır hayatımda bırı var.tanıdık aracılığıyla tanıstık.daha doğrusu uzaktan akrabamız.2 aydır beraberız.klasık olarak ilk basladıgımız zamanlarda hersey çok guzeldı.fakat son 1 aydır benım bu ilişkiyle alakalı sıkıntılarım var
eskısı kadar ne arıyor ne soruyor.bazen koca bir gün hiç konusmadıgımız oluyor.akşamına belkı
mesala dun ondan öncekı gun doğru duzgun konusmadık.ve ben ona benı neden aramıyorsun dıye soramıyorum.önceden böyle değildim.herseyı sorar belkı de bıraz sıkardım.ama buna karsı öyle yapamıyorum.çunku bunu kaldırmaz.ben eger bu tepkıyle yaklaşırsam baslamadan bıterız.bır bakıma benım için iyi oluyor.çunku eger sormaya baslarsam sıkmaya doğru gıder bu.huyumu bılıyorum cunku(
iş ile alakalı butun sıkıntılarını bana yansıtıyor.işletme müdürlüğü yapıyor kendisi ve inanılmaz yoğun.sabahları 5 te kalkıp işe gidiyor.akşam donusler muhakkak 9 10 falan.ama benım kafamı karıstıran durum biz ilk tanıstıgımızda da böyleydı.ve hep arardı.şimdi çok nadır(ya da ben fazla ilgi istıyorum)gunu kotu gecıyorsa eger o gun bız hiç konusmuyoruz.belkı ertesı gunde sonra konustugumuzda bu böyle oldu su söyle oldu.sundan arayamadım gibi açıklamalar yapıyor.ben sormadan.anlamaya calışıyorum bende.ne kadar anladıgım tartısılır.bilmiyorum yanı kızlar nasıl yaklaşmam gerek bılemıyorum((