• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın Değişimi

Anlattıklarınız bana bir olayı anımsattı adam kadını ayni zamanda kadının en yakın arkadasi olan biriyle aldatiyordu ve o kadin eşiyle beraber olmasina izin vermiyordu kendi kiz kıza sohbetlerinde mutlaka bir punduna getirip soruyordu cinsel yaşantı kısmını ki orda da adam gercekten çocuklarla uyumayı alışkanlık edinmisti uyuyakaldım bahanesiyle ayrı yatiyorlardi
Konu sahibi sizin esiniz de bunu yapıyor demiyorum kesinlikle ama bebek uyuduğu halde ona kitap okumaya devam etmek nedir uyumuş iste bırak gel hic mi yanıma gelmek istemiyor diye düşünürüm ben
Akşam eve geliyor, kadına kişisel tek bir sorusu yok sürekli çocuk üzerinden sorular, meraklar, konular açıyor.

Çocukla dışarı çıkıyor bütün gün evdeki eşine gelecek misin bizimle demiyor, eve geliyor oğlunu uyutuyor, kadına ufak bi öpücükle gidip yatıyor. Aylardır da böyleymiş.

Konu sahibi bu şekilde normalleştirirse adam keyfine bakarak devam edecek ama konu sahibi sabrı taşıp resti çekince ortaya çıkacak asıl yüzü ki bunun için böyle sakin ve sorun yokmuş gibi davranıyor.

Başkası var mıdır bilemeyiz ama inanılmaz sinsi bir bencil.

35 yaşındaki biri için hafta bir gayet normal olan zaten. E bir de yeniyken keşfederken tutku daha fazladır ama şimdi artık sizin cinselliğinizde keşfedecek bir şey de kalmadığına göre standartınız budur yani zaten

Aman siz niye üstünüze alınıyorsunuz ki hanımefendinin üzerindeki yük o kadar alınmışki çatacak yer arıyor boşluktan 😁 Adamı kötülerken bile sitedeki bir çok kadının arayacağı bir erkek olduğundan habersiz. Allah tüm çocuklara böyle bir baba nasip etsin.
Verdiği tepkiye şok oldum.Hani kötü bir şey de demedim.Ne güzel ilgili bir baba dedim.Yanında olsam döverdi beni herhalde.

Verdiği tepkiye şok oldum.Hani kötü bir şey de demedim.Ne güzel ilgili bir baba dedim.Yanında olsam döverdi beni herhalde.
İlgili baba olması ilgisiz bir eş olması gerçeğini değiştirmiyor ruhay.
Bu kadın kocasından ilgi alaka bekliyor bu durum çocuktan bağımsız. Babalığı çocuğunu etkiler, kadını değil. Çocuğuyla ilgilenmesi başka konu. Eşinden ilgi görmek istemesi normal.

Ay ne alaka Allah aşkına. Seks sıkıcı bir eyleme dönmez yıllar geçtikçe. 14 senedir kocamla seks yapıyoruz sıkılmadık. Keşfettik bitti demedik. Seks yaptık bitti tamam denecek bir şey değil. 35 yaşta libidonun düştüğü yaşlar değildir: 50 60 yaşına gelmemiş hala genç insanlar
35 yaşındaki biri için hafta bir gayet normal olan zaten. E bir de yeniyken keşfederken tutku daha fazladır ama şimdi artık sizin cinselliğinizde keşfedecek bir şey de kalmadığına göre standartınız budur yani zaten

Ay ne alaka Allah aşkına. Seks sıkıcı bir eyleme dönmez yıllar geçtikçe. 14 senedir kocamla seks yapıyoruz sıkılmadık. Keşfettik bitti demedik. Seks yaptık bitti tamam denecek bir şey değil. 35 yaşta libidonun düştüğü yaşlar değildir: 50 60 yaşına gelmemiş hala genç insanlar
Hem 35 yaşında daha hem de 4 yıllık evliler. Konu sahibi de 29 yaşında. İnsanların mı içi geçmiş bu kocayı, ev içi yaşananları normal buluyorlar anlamadım.

Hem 35 yaşında daha hem de 4 yıllık evliler. Konu sahibi de 29 yaşında. İnsanların mı içi geçmiş bu kocayı, ev içi yaşananları normal buluyorlar anlamadım.
Seksi sevmeyen kadın sayısı inanılmazmış. Bu forumda gördüm bunu da. Hepsi çocuk yapmak için yapalım sonra da yapmayalım kafasındalar.

Seksi sevmeyen kadın sayısı inanılmazmış. Bu forumda gördüm bunu da. Hepsi çocuk yapmak için yapalım sonra da yapmayalım kafasındalar.
Seksi sevmiyorlar, karı koca muhabbetini, çocuk uyuduktan sonra bir sarılıp, koklaşmayı falan da gereksiz buluyorlar demek ki. Koca karısıyla vakit geçirmemek için uyumuş çocuğa kitap okumayı devam ediyormuş ya. Erken kalkarsa çocuğun yanında karısıyla vakit geçirmek zorunda kalır mazallah. Gencecik insanlar daha bugün böyle olan 10- 15 yıl sonra nasıl olur kim bilir.

şimdi amaçsız bir insan ne yapar, temel iç güdülerine odaklanır. bunların başında da karın tokluğu ve bitmeyen cinsel açlık gelir. - seksten daha ilginç bir şey keşfetmiş kişiye entelektüel denir." demiş aldous huxley. Ayrıca seks keşfedilince biten bir şeydir demedim, partnerini keşfettikten sonra illaki partnere karşı tutku azalır. 19-20 yaşlarında aşık olduğun kişiyle flört ederkenki seks nerede, evinin yatak odasında yapılan nerede… lütfen konuyu daha fazla uzatmayalım, oldukça primitif bir konu olduğundan benden bu kadar, başka yorum yok.

Eşinizin ilgili bir baba olması elbette güzel ama anlattıklarınız bana başka bir ihtimali de düşündürdü. Sanki çocuğu bahane ederek sizinle baş başa vakit geçirmekten kaçınıyor gibi geldi. Bu gerçekten ilgili babalık mı, yoksa eşiyle yakınlaşmamak için çocuğu araya koymak mı, bunu dışarıdan anlamak zor. Zaten daha önce de size karşı çok istekli olmadığını söylemişsiniz. Bu yüzden ya size olan arzusu azalmış ya da eşinizin libidosu gerçekten bu seviyede.

partnerini keşfettikten sonra illaki partnere karşı tutku azalır
Yok böyle bir şey, kendinizi kandırmayın. Primitif dediğiniz şey hayatın ta kendisi, neden bayağı görüyorsunuz onu da anlamadım.

Amaçsiz ve avam da olduk bugün @Khomyuk vay arkadaş....

Ben olsam bir süre maadem bu kadar çocuk bakmaya meraklı ( bu iyi bişey tabi ama aşırısı, ilgisizlik bence de bir zaman sonra kimim ben sorusunu sordurur) her hafta sonları arkadaşlarımla plan yapar çocuğu ona bırakır onu asıl ben ilgisiz bırakırdım. süslenir püslenir sevdiklerime zaman ayırırdım, sadece anne olmadığımı, bir kadın bir arkadaş bir partner olduğumu hatırlatırım.
Bize neden uzaksın boş zamanlarını bize ayırmıyorsun sorusunu sordurana kadar devam ederim buna. Bana 1 yapana ben 2 yaparım severim zıtlaşmayı.
Belki de kendinizi hatırlamanıza yardımcı olur.

benim için buradaki esas mesele seks de değil. seks, ilgi görmenin arzulanmanın bir çıktısı. benim esas şikayet ettiğim şey kocamın bambaşka bir kimliğe bürünüp beni duygusal açlıkla baş başa bırakması. daha 30 yaşına bile gelmemiş bir kadın olarak kocamdan ilgi alaka beklememin abes karşılanması daha da şok etti beni. demek ki herkesin hayata ve ilişkiye bakışı bir değil saygı duymaktan başka yapabileceğim bir şey yok yorumlar özelinde. size de desteğiniz için teşekkür ederim

Eşinizin ilgili bir baba olması elbette güzel ama anlattıklarınız bana başka bir ihtimali de düşündürdü. Sanki çocuğu bahane ederek sizinle baş başa vakit geçirmekten kaçınıyor gibi geldi. Bu gerçekten ilgili babalık mı, yoksa eşiyle yakınlaşmamak için çocuğu araya koymak mı, bunu dışarıdan anlamak zor. Zaten daha önce de size karşı çok istekli olmadığını söylemişsiniz. Bu yüzden ya size olan arzusu azalmış ya da eşinizin libidosu gerçekten bu seviyede.
öncesini biraz yanlış ifade ettim. çocuktan önce ben bu konunun eksikliğini hiç hissetmedim yani bence normal ve kararındaydı. hani bazı erkekler olur ya kadının tepesinden inmez sürekli talep eder, o şekilde değildi sadece. ama yaklaşırdı bazı jestler yapardı özetle doyurucu bir dinamiğimiz vardı. çocuktan sonra bunlar tamamen bitti. benimle zaman geçirmek istemiyor ifadesi aşırı ve hakkını yediğim bir söylem olabilir, ama babalık rolü kocalık rolüne kıyasla çok baskın ve iki senedir bu şekilde. bu kadarını söyleyebilirim sanırım

Ben olsam bir süre maadem bu kadar çocuk bakmaya meraklı ( bu iyi bişey tabi ama aşırısı, ilgisizlik bence de bir zaman sonra kimim ben sorusunu sordurur) her hafta sonları arkadaşlarımla plan yapar çocuğu ona bırakır onu asıl ben ilgisiz bırakırdım. süslenir püslenir sevdiklerime zaman ayırırdım, sadece anne olmadığımı, bir kadın bir arkadaş bir partner olduğumu hatırlatırım.
Bize neden uzaksın boş zamanlarını bize ayırmıyorsun sorusunu sordurana kadar devam ederim buna. Bana 1 yapana ben 2 yaparım severim zıtlaşmayı.
Belki de kendinizi hatırlamanıza yardımcı olur.
farklı bir bakış açısı teşekkür ederim deneyeceğim

demekki görev icabı yapıyor birçok arkadaş maalesef diyorum

öncesini biraz yanlış ifade ettim. çocuktan önce ben bu konunun eksikliğini hiç hissetmedim yani bence normal ve kararındaydı. hani bazı erkekler olur ya kadının tepesinden inmez sürekli talep eder, o şekilde değildi sadece. ama yaklaşırdı bazı jestler yapardı özetle doyurucu bir dinamiğimiz vardı. çocuktan sonra bunlar tamamen bitti. benimle zaman geçirmek istemiyor ifadesi aşırı ve hakkını yediğim bir söylem olabilir, ama babalık rolü kocalık rolüne kıyasla çok baskın ve iki senedir bu şekilde. bu kadarını söyleyebilirim sanırım

Bazı erkeklerin cinsel isteğinin yüksek olduğu doğru ama bazı kadınlar ve erkekler bu konuyu öyle bir anlatıyor ki sanki sürekli onları arzulamak zorundaymış ya da birilerine bir şey ispat etmek ister gibi davranıyorlar. Ama gerçek anlatıklri gibi değil. Aslinda normal olan, iki tarafın da istediği ve hazır hissettiği zaman yakınlaşmasıdır.
Ama anlattıklarınıza bakılırsa eşinizin babalık rolüne fazlasıyla kendini kaptırıp sizi ihmal ettiği de bir gerçek. Bir ihtimal daha var. Acaba siz bu üzerine fazla düştüğünüz için, eşiniz de baskı hissedip daha da geri çekiliyor olabilir mi? Eğer durum buysa, bir süre geri durup onu kendi hâline bırakın. Bakalım tavırlarında bir değişiklik olacak mı? Böylece sorunun gerçekten yoğun babalık rolünden mi, baskı hissetmesinden mi, yoksa başka bir nedenden mi kaynaklandığını daha net görebilirsiniz.

oğlum 25 aylık oldu. ben bu durum için haddinden fazla zaman geçtiğini düşünüyorum o yüzden problem ediyorum. bir de üstüne ikinci çocuğu istiyor ama bana yaklaşmıyor nasıl olacaksa o şekilde çocuk. bunları yüzüne söyleyince de iş miş yoğunluk deyip beni ekstra sinir ediyor. sorunu kabullenme aşamasına bile gelemedik
Çocuğunuz artık büyümüş sizin mesleğiniz nedir ?
Çalışma hayatına dönecek misiniz ?
Eşiniz bana çok yeni nesil ebeveyn tarzında gibi geldi varımı yoğumu çocuğuma vereyim tarzında bir helikopter ebeveyn.
Sizin acil dışarı çıkmaya çalışmaya ihtiyacınız var yoksa sizi hep tam zamanlı bakıcı gibi görecek eşiniz.
Hele birde 2. Çocuk olursa iyice eve kapanıp kalacaksınız zaten.
O yüzden kendi isteklerinizi kariyerinizi düşünün derim ben.
2. Çocuk şartlar uygunsa ve her iki tarafta çok istiyorsa yapılmalı bence.

şimdi amaçsız bir insan ne yapar, temel iç güdülerine odaklanır. bunların başında da karın tokluğu ve bitmeyen cinsel açlık gelir. - seksten daha ilginç bir şey keşfetmiş kişiye entelektüel denir." demiş aldous huxley. Ayrıca seks keşfedilince biten bir şeydir demedim, partnerini keşfettikten sonra illaki partnere karşı tutku azalır. 19-20 yaşlarında aşık olduğun kişiyle flört ederkenki seks nerede, evinin yatak odasında yapılan nerede… lütfen konuyu daha fazla uzatmayalım, oldukça primitif bir konu olduğundan benden bu kadar, başka yorum yok.
Evet evet adam da kendini entelektüel olarak geliştiriyormuş konuda belli sadece uyumasından.
Sizinki bayağı züğürt tesellisi. Bir kadına azla yetin kocan sana ilgi göstermese de olur. İlişkiler böyle bozar kendini diyorsunuz. Sonra konuyu farklı bir bağlama çekip “entelektüel” kılıfa sokuyorsunuz. Komik bir çaba.
Ama çocuktan sonra eş ilişkisini sıcak devam ettirmek iki tarafın da yapması gereken bir şey. Çocuk uyuduktan sonra bir dizi film izlemek, bir şeyler içip baş başa sohbet etmek, baş başa bir etkinliğe konsere sinemaya belki bir bara gitmek gerekiyor. Bunu takmayan sadece yatıp uyuyan çocuktan başka mevzusu olmayan adamla dedikleriniz arasında hiç alaka yok.
Her ilişki de dediğiniz gibi olmuyor

Back
X