Ah Flört zamanlarim Ahhh :))

Artık evlenmişsiniz. Anneye düşen evladı mutluysa ufak tefek eksiklerin, farklılıkların üzerini örtüp evliliğin temelinin oturduğu bu ilk zamanlarda kızının huzurunu perçinlemektir. Sizinki maalesef ortada bişey yokken fiştekleme işlemi yapıyor

Sizden daha önce doğmuş olması sizden daha olgun olduğunu göstermiyor. O doldursun madem ama siz dolmayın..

Aileler arasinda kalmak zor belki annen icten ice seni paylasamadigi icin kiskandigindan bu sekilde davraniyodur e neticede annen etkilenmemek elde degil soylememesi konusunda uygun bi dille uyarabilirsin devam ediyorsa savunma cevap verme zamanla susar belki esinin ailesi artik senin de ailen kendi gozunle degerlendirmelisin. Savunmaktan yoruldum demissin savunma birak konussun cevap verme umursamiyo gibi davran vazgececektir az zaman geciriyolarsa iki tarafinda hoslanabilecegi ortamlar yaratip bulusturabilirsin

Bariz bir kotuluk gordunuzmu esinizin ailesinden?

Birde o ,malesef onlara daha cok benziyorum kismi tuhaf geldi bana.
Begenmediginiz o aile yetistirdi korkutuk asik oldugunuz kocanizi.
Anneniz sizi huzursuz ediyor ne gerek var buna yepisyeni evlisiniz tadini cikarin

Insanlarada bos yere kinlenmeyin yazik

Iki taraf arasinda epey bir yas farki da mevcut. Hâl boyle olunca beraber ortak bir paydada bulusacaklari varsa da buluşamıyorlar :) hepten baglarini koparsinlar diyecegim ama eminim ki ben de eşim de mutlu olmayacagiz. Sıkısıp kalmis hissediyorum. Sanırım evet uyarmam gerekiyor artik.. Ya da kendimi bu konuda netlesririp umursamamaya calisacagim.

Eminim iki taraf da kahve icmeyi seviyodur bi cafede bulusturabilirsin mesela anneleri benim de kizim var yeni bi aileye girecek olsa ben de kiskanirim heralde ayy bide anne dese icim gider

Ah Hayir o maalesef kismini kotu manada kullanmadim. Hayat görüşü olarak esimin ailesine daha cok benziyorum. Maalesef kismi benim ailem icin gecerli, yani belki de bundan rahatsiz oluyorlardir diye dusunuyorum ..
Haklisiniz, kimseye haksiz yere kinlenmek istemiyorum zaten :)

Annen konuşsun he de gec doldurusa gelme. Sonucta evlenmissin barklanmissin demekki olgun birisin.her lafa dolmaman lazim. Anneni de oyle kabulleneceksin.yapacak birsey yok

Eminim iki taraf da kahve icmeyi seviyodur bi cafede bulusturabilirsin mesela anneleri benim de kizim var yeni bi aileye girecek olsa ben de kiskanirim heralde ayy bide anne dese icim gider
Anne olmadigim icin su an empati yapamiyorum :))) Guzelliklerle buyutun kizinizi. Haklisiniz ortak paylasimlar iyi gelebilir :)

Annen konuşsun he de gec doldurusa gelme. Sonucta evlenmissin barklanmissin demekki olgun birisin.her lafa dolmaman lazim. Anneni de oyle kabulleneceksin.yapacak birsey yok
Aslinda her lafa dolsam.. Simdiye coktan patlardim :) kulak ardi etmeye calisiyorum ama bir yerden sonra doluyor insan sanirim :)
Evet annemi oyle kabul edecegim ne yazik ki :)

Benim ailemde senin ailen gibi.Kocamin aileside senin kocanin ailesi gibi. Ben benim aileme benziyorum onlarin o ağır halleri relaxliklari falan beni coooooook boguyoooo sanki mahkemedeler bu ne yaaaav gerci guluyorlar falan ama ben gulduruyorum yoksa oyle otururlar cay icerler ben napim onerin varmianneni bosver ne diyorki annen onlar icin sinsi gelir bana da oyle insanlar ama benim esimde bana sinsi ve hain geliyor.
Yani annen oyle goruyordur.
Baska ne dio

Evlilik böyle cidden zor canım bende 1.5 yıllık evliyim ve sıkıntılarım benimde çok oldu..
Canım eşinle Aran çok samimi mı ? Yani sen ne dersen seni dinler anlar yol gösterir mi ?
Evet se , şöyle yapabilirsin ailenin onlar hakkındaki yorumunu bahset ben artık iyi değilim gibi açıkla , kendi ailene bişey deme ama eşinle ailenin yanına gidince çok samimi sıcak ve yakın davranın çok iyi görünün ki annenler anlasinlar .esin lenpaylas eşinle çoz canım ciddiyim

Evet evlendikten sonra cok farkli oluyor malesef. Aileler araya girine ozellikle. Ben 5 senelik evliyim 3 senedir yasiyorum bu problemleri.

Kaynanamla kayinbabami cok ama cok severim. Aileme yanlslarida yoktur. Ama babam herdeyi sorun ediyor. Neden selam vermemis nrden boyle olmus neden soyle olmus. Ve cok yoruluyorum ister istemez. Kulaklarinizi kapayin demiyecegim. Annenizle konusun hoslanmadiginizi soyleyin yoksa yillarca surer ve sizi yipratr bu durum.

Burada sorunlu tek taraf anneniz gibi duruyor. Annenizden etkilenmeniz çok normal. Annedir, kes at denmez ama araya en azından bir süre mesafe koymakta fayda var. Belli ki anneniz henüz o aileye gelin gidişinizi kabullenememiş. O durumu kabul edene kadar annenizle asgari düzeyde görüşün ve iki aileyi karşı karşıya/ yan yana getirmeyin. Siz de anneniz de evliliğinize alışınca belki bu sorun da ortadan kalkar. Mesafe koyamıyorsanız bile annenize bu tarz konular hakkında konuşmak istemediğinizi söyleyin bence.

Babami aklima getirdin kayinbabama onun yaninda baba dedigimde anneme demis ki niye o adama baba diyor onun babasi benim. Ben yaptim onu ben buyuttum. 2 gunluk adamla 25 senelik beni bir mi tutuyo? Zoruma gitti bari baba sifatinin onune adamin adini eklesin falan demis. sanirim anne babalar evlatlarini baskalariyla paylasirken boyle duygusal oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…