- 20 Ocak 2014
- 3.165
- 2.263
:'( :'( Kızlar yine ağlama krizim tuttu. Uzun zamandır bu gurbetlikten dolayı gözyaşı dökmemiştim. Tam alıştım derken yine kalbime bır bıcak saplandı sanki. Yine aile özlemi burnumda tüttü.. Kısaca anlatayım. 21 Yaşındayım. Eşimde 23. evleneli nerdeyse 1 sene olucak. Bursalıym aslen. Kahramanmaraşa geldim gelin. Eşimin ailesi Kahramnamaraşta oturuyor. Bizde ilçesinde oturuyoruz. Eşimin işinden dolyı. Şehir merkezine 30 dkkıka uzaklıkta bir yer. neyse,Eşimle severek evlendık. 4 Yıl felan tanısma surecımız oldu. Sonrasnda 7ay nısanlı kaldık ve evlendik. Aileme özellikle anneme çok düşkün birisiyim. Annemde bana. Her insan annesıne elbette düşkün olur istisnalar hariç. Ama annemle arkadaş gibiydik. Bu samimiyetten olsa gerek,annemle her gün skypeada konuşuruz. Görüntülü,sesli. Yetmezmiş gibi bir de telefonla.. Her ALLAH'ın günü.. Gel gelelim,ilk evlendiğimiz zaman biz her hafta sonu maraşa gderdik. Eşim duramazdı sıkıntıdan. Tanımadığı bilmediği yer felan diye. bende derdim evlenmeden evvel Ayda bir kere gideriz maraşa dyordun ne oldu şimdi. O da derdi ben böyle alışamayacağımı bilseydm demezdim. İşlerim daha da ağırlaşnca bu memlket iyice benı boğuyor. Maraşa gidip arkadaşlarla iki muhabbet edince azda olsa stresimi atıyorum derdi. Ama biz o zamanlar cok tartısırdık. Belkide amacı,kendini dısarı atmaktı ,bilemem.. Şu an 3 haftada bır gdiyoruz . Tam 3 hafta oldu gitmeyeli. Eşim az önce dedi,bu hafta gidicez maraşa,hem askerden arkadaşım gelıcek,onu da görürüm hasret gideririm tamamm ggülüm dedi. Onu deyince içimde patlamaya hazır bomba vardı zateb. başladım ağlamaya. Keşke herkesten uzakta olsak,herkesten uzakta yaşasak dedim. O da dedi çok yanlış düşünüyorsun. Sakın benım bu durumuma haset etme. Ben aileme yakınım sen deilsin diye. bak ALLAHın izniyle yazın Bursaya gidicez diye,,izinlerimin hiçbirini kullanmıyorum 20 gün alıcam gitmek için bunu düşün dedi. Ama çok ağladm. Eşim 1 senesonra felan,tayinini maraşa isticek. Yani akrabası,sülalesi hepsı maraşa. Ben kalıcam afeders,niz sap gibi yanlarında. Ne akraban var ailem. Bir tek eşim. Onda buluruyorum sevgiyide,şefkatide. Hepsı bir kişide toplanınca,çok fazla şey beklıyorsunuz karsı taraftan. Bende eşimden öyle. Dedim keşke maraşa tasınmasak,oraya tasınınca hiç mutlu olamıcaz bak görürsün dedim. Evham yapma dedi,ben orda işimde çook rahat olucam. Sende mutlu olucaksn. BENI dusun İKimizi düşün dedi.. Keşke bursaya taşınsk diyorum ama onada pek yaklasmıor. Şu an okuyorum. Üni 2.sınıf aöf . Ben buraya ancak meslek sahibi olunca yada çocuk sahibi olunca alısırım diyorum kızlar. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu yazdıklarımla ilgili. Düşüncelerimle ilgili vs.. Hepinize şimdiden teşekkür ederim..