• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah kafası karışık yarim

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...aliyim-deneyimli-ablalarim-yardimci-olun.html

böyle br konu açmıştım okumayanlar için sevdiğim adamın kafası karışık haliyle buda beni etkiliyor ne yapsamda herşeyi netleştirebilsem.

ben 20 yaşındayım o 28 okuyorumda soracak olanlara şimdiden söyleyeyim dedim

-şehir değiştirecek olması
-babamı tanıyor olması
-aynı ekibe hizmet etmemizi

sorun ediyor

Son düzenleme:
Elif bu adam 30 yasinda degilmiydi?
Eski karisiyla tekrar denicem diye senden ayrilmamismiydi?
Temelli istanbula tasindi ve sen bunu 3 gun evvel ogrenmedin mi?
Bdv a konu acmistin biz sana yorum yapmistik sende adamin arkasindan saydirmamismiydin?

Cidden senmisin yoksa hacklendigini falan dusunuyorum normal degil..

Hatta ve hatta bu adam dengesizce gel benim ufaklikla tanis diye mesaj atmamismiydi son gun? Herkes ufakligin(!) ne oldugunu sana anlatmaya calismisti ablacim sensin degil mi?

İnanamıyorum size hala kafası karışık yarim kelimesini kullanıyosunuz.
Rahat bırakın adamı eski eşine dönmüş,bence sizin kafanız karışmış.

Bayan dediğin biraz gururlu olur.diğer konunda sen kendin yazmadın mı sevgilim eski eşiyle görüşmeye başladı diye yoksa sizin adınıza başkasımı açtı konuyu?

Böyle bayanlara sinir oluyorum,koşmayı bırakın bir adamın peşinden.
Adam senden kaçıyor şehir değiştiriyor,siz hala yarim deyin durun

Son düzenleme:
İnanamıyorum size hala kafası karışık yarim kelimesini kullanıyosunuz.
Rahat bırakın adamı eski eşine dönmüş,bence sizin kafanız karışmış.

Bayan dediğin biraz gururlu olur.diğer konunda sen kendin yazmadın mı sevgilim eski eşiyle görüşmeye başladı diye yoksa sizin adınıza başkasımı açtı konuyu?

Böyle bayanlara sinir oluyorum,koşmayı bırakın bir adamın peşinden.
Adam senden kaçıyor şehir değiştiriyor,siz hala yarim deyin durun

Ben adamin esinin eski olduguna bile inanmiyorum elife yalan soyluyor olabilir ..ne yazik ki kizla kedinin yunle oynadigi gibi oynuyor bizimki de iyi niyetten,safliktan,tecrubesuzlikten buyuk ask yasiyor saniyor.

Ailemin bana soyledigi bir sozu hayatim boyunca unutmadim ve uyguladim elif yasindaykende.. Biz ahlakimiz,onurumuz,GURURUMUZ icin yasiyoruz. Ve sizinde dediginiz gibi bu derece bir erkege yapismanin yasla basla saflikla bir alakasi yok..bu erkekleri hep kadinlar bu hale sokuyor ne yazik ki

Ben adamin esinin eski olduguna bile inanmiyorum elife yalan soyluyor olabilir ..ne yazik ki kizla kedinin yunle oynadigi gibi oynuyor bizimki de iyi niyetten,safliktan,tecrubesuzlikten buyuk ask yasiyor saniyor.

Ailemin bana soyledigi bir sozu hayatim boyunca unutmadim ve uyguladim elif yasindaykende.. Biz ahlakimiz,onurumuz,GURURUMUZ icin yasiyoruz. Ve sizinde dediginiz gibi bu derece bir erkege yapismanin yasla basla saflikla bir alakasi yok..bu erkekleri hep kadinlar bu hale sokuyor ne yazik ki

Adam olanla görüşülür,adamlıktan nasibini almayanla değil.
Ben herzaman diyorum benim onurum,gururum, aşk sandıkları o şeyden önce gelir.

Adam kaçtıkca arkadaş adama yapışmaya çalışıyor.inanın sinirleniyorum
Bu erkekleri hayatlarının merkezi yapan bayanlar,bana göre hiçte mutlu olamazlar.
Ben evliyim asla eşim benim hayatımın merkezi olmadı,çünkü yarının bana ne getireceğini bilemem.
Şu dünyada hayatımın merkezi kızım ve kendi ailemdir.

Back
X