millete ne :@

Artık eminler !
Şimdi böyle konu açınca kesinleşti gerekirse sildirin konuyu admine söyleyip :34:
Başınız daha fena ağrımasın :50:

ebe ablacim sende zaten bu adamla gizli skli bi iliski yurutuyosn whatsapp ta fln neden durum guncellemesi yapiyosn esimle bende cikmaya basladiginizda aileler tanisiyodu gizli sakli gorusuyoduk ozmn telefonuma adini bile kaydetmezdim ben msj atmadan msj atmazdi kimse cakmasin istiyosan biraz dikkatli olacaksin be tatlim tecrubelerime dayanarak soyleyeyim sana babani bilemem ama annenin duymasi yakindir bole sorgulamalar basladiysa sonrasida gelir

bnde numarası yok o kişinn ama bnm numaram onda varmş. bu yzden farkedildi canım.annem o ortamdan değil duymaz o yzden

sıkma canını inkar et ,zeytinyağı gibi üste çık boşver pis ispiyoncular,akıl verip destek olacaklarına bide genç insanlara köstek olurlar ya sinir oluyorum ,takma kafana sevgiler....

teşekr ederim canım

Artık eminler !
Şimdi böyle konu açınca kesinleşti gerekirse sildirin konuyu admine söyleyip :34:
Başınız daha fena ağrımasın :50:
buradan değiller canım reelden kişiler

http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...aliyim-deneyimli-ablalarim-yardimci-olun.html diyerek bir konu açmıştım dün burada.sorunumu anlatmak için bu konu ile ilglide çevremizde bugünde bzi duyn olmuş ve sevgilimi sıkıştırmışlar o xxx sen misin diye. ya anlamıyorum millete ne çözemiyorum koskoca adamdan hesap sormanın manası ne. o yada değil size ne. babamın kulağına gitmesin diye ben değilim hem milletin özel hayatından size ne diyerek sıyrılmış sevgilim ama bu seferde gelip bana hesap soracaklar. illa ki yalan mı söyleyelim milletteki bu merak ne anlayamıyorum.duyan burdan değilde başka br yerden duymuş görmüş kk ile alakası yok

Babanızın kulağına gitmesin diye mi ? İş o kadar masum değil malesef...:31:

Babanızı bu kadar seviyorsa,sayıyorsa arkasından iş çevirmeyecek.:32:

Sevgiliniz sadece işin içinden sıyrılıp bütün yükü size atmış.

Siz de millete kızıyorsunuz.:24:

Babanızın kulağına gitmesin diye mi ? İş o kadar masum değil malesef...:31:

Babanızı bu kadar seviyorsa,sayıyorsa arkasından iş çevirmeyecek.:32:

Sevgiliniz sadece işin içinden sıyrılıp bütün yükü size atmış.

Siz de millete kızıyorsunuz.:24:

yükü benm üzerime atmış olsa emin olun o kişiler bana da hesap sorardı sevgilim olayı kısa yoldan kapatmış. ki bn olsam bnde aynısını yapardım emn oln babamı sevyr sayıyor ama arada sevgi olunca kimsenin gözü kmseyi görmez bundan emn olablrsnz

yükü benm üzerime atmış olsa emin olun o kişiler bana da hesap sorardı sevgilim olayı kısa yoldan kapatmış. ki bn olsam bnde aynısını yapardım emn oln babamı sevyr sayıyor ama arada sevgi olunca kimsenin gözü kmseyi görmez bundan emn olablrsnz

O sizin düşünceniz.:31: Aşkta mantığa da yer vardır.

http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...aliyim-deneyimli-ablalarim-yardimci-olun.html diyerek bir konu açmıştım dün burada.sorunumu anlatmak için bu konu ile ilglide çevremizde bugünde bzi duyn olmuş ve sevgilimi sıkıştırmışlar o xxx sen misin diye. ya anlamıyorum millete ne çözemiyorum koskoca adamdan hesap sormanın manası ne. o yada değil size ne. babamın kulağına gitmesin diye ben değilim hem milletin özel hayatından size ne diyerek sıyrılmış sevgilim ama bu seferde gelip bana hesap soracaklar. illa ki yalan mı söyleyelim milletteki bu merak ne anlayamıyorum.duyan burdan değilde başka br yerden duymuş görmüş kk ile alakası yok

off off böyleleri ne yazık ki hep varlar.Ve durdurmanın imkanı yok.Bunlar yüzünden neler yaşadım bir ben bilirim.Babama üstelik annemin cenazesinde kızını nişanlamıssın diyen mi dersin, bana gelip nişanlanmıssın düğün ne zaman diyen mi dersin neler neler...Tamamen inkar et sen de.Durum bildiriminde açık açık bir şeyler yazmıyorsa öylesine yazdım falan dersin.Bir de sevginden ve onun sevgisinden emin olmadıgın sürece babana açma bu konuyu.:13:

Elif, bana kızma ama senin durum fenaa canım benim

İlk önce hocana taktın gözün bir şey görmedi. Güldü, baktı, yanımdan geçti..

Onunda sana ilgisi olduğuna inandın takıntı yaptın

Şimdi de daha geçmişinden emin olamayacağın birine beni seviyor, seviliyorum diyorsun

Neden hayatını durgun sularda yaşamayı seçmiyorsun?

20 yaşında bir kızın 30 yaşında dul bir adamla ailesinden gizli saklı ilişki içinde olması doğru değil

Hani belki 5 yıl sonra belki ama şimdi değil

Bence sen onu bunu milleti boşver de biraz kendine bak

Mesleğine katkılar yap, arkadaşlarınla gez ne bileyim.. yap bir şeyler..

off off böyleleri ne yazık ki hep varlar.Ve durdurmanın imkanı yok.Bunlar yüzünden neler yaşadım bir ben bilirim.Babama üstelik annemin cenazesinde kızını nişanlamıssın diyen mi dersin, bana gelip nişanlanmıssın düğün ne zaman diyen mi dersin neler neler...Tamamen inkar et sen de.Durum bildiriminde açık açık bir şeyler yazmıyorsa öylesine yazdım falan dersin.Bir de sevginden ve onun sevgisinden emin olmadıgın sürece babana açma bu konuyu.:13:

ya cnm şuan açmayı dşnmyrm sevgimizden emn de olsam daha erken yani. zamanı var ben okuyorum üstelik ki bz tanışalıda kısa br süre oldu yani herkesin içnde abi derken bu da nerden çıktı diyorum dünyada tek o isim ondada yok

Elif, bana kızma ama senin durum fenaa canım benim

İlk önce hocana taktın gözün bir şey görmedi. Güldü, baktı, yanımdan geçti..

Onunda sana ilgisi olduğuna inandın takıntı yaptın

Şimdi de daha geçmişinden emin olamayacağın birine beni seviyor, seviliyorum diyorsun

Neden hayatını durgun sularda yaşamayı seçmiyorsun?

20 yaşında bir kızın 30 yaşında dul bir adamla ailesinden gizli saklı ilişki içinde olması doğru değil

Hani belki 5 yıl sonra belki ama şimdi değil

Bence sen onu bunu milleti boşver de biraz kendine bak

Mesleğine katkılar yap, arkadaşlarınla gez ne bileyim.. yap bir şeyler..

bahsettiğim kişiler ailesi değil ztn ailesi olsa bende kızarım neden saklıyorsun diye sadece abla gibi gördüğü br bayan laf yapıyor. benm kızma sebebim haddi olmayan insanların laf yapması sevgimden de eminim sevildiğimden de bu sizi ilgilendirmez üstüne üstelik durum fena diye bir yorum yapmak haddinize değil haddinizi bilin lütfen

ya cnm şuan açmayı dşnmyrm sevgimizden emn de olsam daha erken yani. zamanı var ben okuyorum üstelik ki bz tanışalıda kısa br süre oldu yani herkesin içnde abi derken bu da nerden çıktı diyorum dünyada tek o isim ondada yok

Hiçbir şey olmamıs gibi davran baban duyarsa da yanlış anlamışlar dersin...:34: Okulun bitsin bakalım bir hele.Öyle çabucak tanıyamıyoruz ne yazık ki insanları.Neler var..Biraz zaman gecsin otursun bir ilişkiniz.Şu an emin olman için çok erken.Hayatın neler getireceği belli olmuyor.Yeri geliyor senelerce süren evlilikler bittiğinde kadın tanıyamamışım diyor.Bu işler zor valla..Hele ki şu devirde iyi bir erkek çok zorr:34:

Hiçbir şey olmamıs gibi davran baban duyarsa da yanlış anlamışlar dersin...:34: Okulun bitsin bakalım bir hele.Öyle çabucak tanıyamıyoruz ne yazık ki insanları.Neler var..Biraz zaman gecsin otursun bir ilişkiniz.Şu an emin olman için çok erken.Hayatın neler getireceği belli olmuyor.Yeri geliyor senelerce süren evlilikler bittiğinde kadın tanıyamamışım diyor.Bu işler zor valla..Hele ki şu devirde iyi bir erkek çok zorr:34:

yani canım daha zaamanı var ve buna rağmen burun sokanlar oluyor

Back
X