- 18 Şubat 2015
- 2.645
- 2.300
- 133
- 32
- Konu Sahibi kirgincicekler
Allah yardımcın olsun çok zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide daha 22 yasindayim ilk cocugum bana hic yardimi dokunmadi bir kelime bile etmedim nedir bu alip veremedigi bilmiyorum hergunum stress nereyekadar boyle olacak bilmiyorum
allahından bulsun.. nasıl insanlar var boyle ya yazık o gunahsız cocugadamı hic acımıyornerden baslayacagimi bilmiyorum.kisacasi biktim kv asik suratindan ve zehir dilinden.1.5 aylil bir bebegim var.eve geldigimizden beri bana karsi tavirlari deyisti.surat yapiyo dilide zehir gibi .annem uzakta.babami yillar once kayb ettik bide 15 yasinda erkek kardesim var yalnizlar.kardesimi birakipta gelemedi kalmaya.kv hergun soyleniyor annen gelmedi ilgisiz bilmem ne.dun de annemler gelmisti kardesimin yaninda baya azarladi annemi.annem kahr oldu cok uzuldubana soyleniyor ev daginik is yapmiyorum bilmem ne.Allah biliyorya bebegimi uyutup yetismeye calisiyorum.birak o bebegi alistirma kucaga.nasil birakiyim saatbasi emmek istiyor.anne sutiyle besliuorum bebegmi.esim benim tarafimda .annem iste tansiyon hastasi soylenip durur desede artik kaldiramiyofum ayri eve cikma sansimizda yok esim tek cocuk birakamiyo ailesini.kv ile oturmama bakmayin bana hicbir yardimi yok.biktim dayanamiyorum artik neden kvler hep boyle.gelinde bir annenin evladi o da bir insan onunda bir kalbi var.hergun agliyorum toparlanmaya calisiyorum sutum kesilmesin diye.ama ayni evde boyle zehir dilli kv ile yasamak cok zor.neyapacagimi sasirdim
![]()
nerden baslayacagimi bilmiyorum.kisacasi biktim kv asik suratindan ve zehir dilinden.1.5 aylil bir bebegim var.eve geldigimizden beri bana karsi tavirlari deyisti.surat yapiyo dilide zehir gibi .annem uzakta.babami yillar once kayb ettik bide 15 yasinda erkek kardesim var yalnizlar.kardesimi birakipta gelemedi kalmaya.kv hergun soyleniyor annen gelmedi ilgisiz bilmem ne.dun de annemler gelmisti kardesimin yaninda baya azarladi annemi.annem kahr oldu cok uzuldubana soyleniyor ev daginik is yapmiyorum bilmem ne.Allah biliyorya bebegimi uyutup yetismeye calisiyorum.birak o bebegi alistirma kucaga.nasil birakiyim saatbasi emmek istiyor.anne sutiyle besliuorum bebegmi.esim benim tarafimda .annem iste tansiyon hastasi soylenip durur desede artik kaldiramiyofum ayri eve cikma sansimizda yok esim tek cocuk birakamiyo ailesini.kv ile oturmama bakmayin bana hicbir yardimi yok.biktim dayanamiyorum artik neden kvler hep boyle.gelinde bir annenin evladi o da bir insan onunda bir kalbi var.hergun agliyorum toparlanmaya calisiyorum sutum kesilmesin diye.ama ayni evde boyle zehir dilli kv ile yasamak cok zor.neyapacagimi sasirdim
![]()
anneniz kardeşinizle gelip kalabilir bence oda az açık gözlü olsun korusun sizi o söylesin bir şey söylencekse aynı evde çok zornerden baslayacagimi bilmiyorum.kisacasi biktim kv asik suratindan ve zehir dilinden.1.5 aylil bir bebegim var.eve geldigimizden beri bana karsi tavirlari deyisti.surat yapiyo dilide zehir gibi .annem uzakta.babami yillar once kayb ettik bide 15 yasinda erkek kardesim var yalnizlar.kardesimi birakipta gelemedi kalmaya.kv hergun soyleniyor annen gelmedi ilgisiz bilmem ne.dun de annemler gelmisti kardesimin yaninda baya azarladi annemi.annem kahr oldu cok uzuldubana soyleniyor ev daginik is yapmiyorum bilmem ne.Allah biliyorya bebegimi uyutup yetismeye calisiyorum.birak o bebegi alistirma kucaga.nasil birakiyim saatbasi emmek istiyor.anne sutiyle besliuorum bebegmi.esim benim tarafimda .annem iste tansiyon hastasi soylenip durur desede artik kaldiramiyofum ayri eve cikma sansimizda yok esim tek cocuk birakamiyo ailesini.kv ile oturmama bakmayin bana hicbir yardimi yok.biktim dayanamiyorum artik neden kvler hep boyle.gelinde bir annenin evladi o da bir insan onunda bir kalbi var.hergun agliyorum toparlanmaya calisiyorum sutum kesilmesin diye.ama ayni evde boyle zehir dilli kv ile yasamak cok zor.neyapacagimi sasirdim
![]()