Kayinvalidem çok iyi bi insandır ve iyi anlasiriz. Son 1 aydır köydeler sık sık konuşuruz telefonda. Sorunum şu insanların içindeki benimle konuşma tarzı ve sorduğu sorular hiç hoşuma gitmiyor.
Örneğin 2 saat kadar önce konuştuk telefonda yanında eltisi vardı . Önce havadan sudan konuştuk sonra başladı
-Paranız pulunuz var mı ?
-Faturalarını yatırdınız mı ?
-Bi yaramazlık var mı ?
- Sana para veriyor mu ?
- Huzursuzluk yapıyor mu ?
-Eve geliyor mu ?
- Sana kötü davranıyor mu ?
- Sabret ben seni parasız bırakmam vs.. vs..
Eşim işsiz şu sıralar taksiye çıkıyor ama çok şükür geçiriyoruz.
evet uzakta diye aklı bizde bunları sorması normal ama dediğim gibi bunları yanında biri varken soruyor. Ne gerek var milleti benim özel hayatıma dahil ediyorsun. Hani kısa keseyim konuşmayı diyorum ama o da olmuyor herzaman. Bu konuşma tarzı yüzünden aramak da istemiyorum.
..ama kendi kızlarından biri arasın hemen odadan çıkar şifreli konuşur. Onların hiç bi sorununu bize bildirmez. Ama ben bi sorun yasayım anında iki kızına haber uçmuştur kendi aralarında konuşup halletmis oluyorlar hemen..
uu
Örneğin 2 saat kadar önce konuştuk telefonda yanında eltisi vardı . Önce havadan sudan konuştuk sonra başladı
-Paranız pulunuz var mı ?
-Faturalarını yatırdınız mı ?
-Bi yaramazlık var mı ?
- Sana para veriyor mu ?
- Huzursuzluk yapıyor mu ?
-Eve geliyor mu ?
- Sana kötü davranıyor mu ?
- Sabret ben seni parasız bırakmam vs.. vs..
Eşim işsiz şu sıralar taksiye çıkıyor ama çok şükür geçiriyoruz.
evet uzakta diye aklı bizde bunları sorması normal ama dediğim gibi bunları yanında biri varken soruyor. Ne gerek var milleti benim özel hayatıma dahil ediyorsun. Hani kısa keseyim konuşmayı diyorum ama o da olmuyor herzaman. Bu konuşma tarzı yüzünden aramak da istemiyorum.
..ama kendi kızlarından biri arasın hemen odadan çıkar şifreli konuşur. Onların hiç bi sorununu bize bildirmez. Ama ben bi sorun yasayım anında iki kızına haber uçmuştur kendi aralarında konuşup halletmis oluyorlar hemen..
uu
Son düzenleyen: Moderatör: