Ah Kayinvalideciğim..

esinti2

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
363
320
33
Kayinvalidem çok iyi bi insandır ve iyi anlasiriz. Son 1 aydır köydeler sık sık konuşuruz telefonda. Sorunum şu insanların içindeki benimle konuşma tarzı ve sorduğu sorular hiç hoşuma gitmiyor.
Örneğin 2 saat kadar önce konuştuk telefonda yanında eltisi vardı . Önce havadan sudan konuştuk sonra başladı
-Paranız pulunuz var mı ?
-Faturalarını yatırdınız mı ?
-Bi yaramazlık var mı ?
- Sana para veriyor mu ?
- Huzursuzluk yapıyor mu ?
-Eve geliyor mu ?
- Sana kötü davranıyor mu ?
- Sabret ben seni parasız bırakmam vs.. vs..

Eşim işsiz şu sıralar taksiye çıkıyor ama çok şükür geçiriyoruz.

evet uzakta diye aklı bizde bunları sorması normal ama dediğim gibi bunları yanında biri varken soruyor. Ne gerek var milleti benim özel hayatıma dahil ediyorsun. Hani kısa keseyim konuşmayı diyorum ama o da olmuyor herzaman. Bu konuşma tarzı yüzünden aramak da istemiyorum.

..ama kendi kızlarından biri arasın hemen odadan çıkar şifreli konuşur. Onların hiç bi sorununu bize bildirmez. Ama ben bi sorun yasayım anında iki kızına haber uçmuştur kendi aralarında konuşup halletmis oluyorlar hemen..

uu

Son düzenleyen: Moderatör:
O çocuğu oraya geri sorarım senin bilmem nereni yırtarım ne çocuğu. Önce kızın büyüsün. Ona göre bu bi espriydi ama bence hiç komik değildi .
Diğerlerini geçtim de bu ne böyle yaa :KK12:

diğerlerine gelince de etrafa ben bakıyorum onlara, onlarla ben ilgileniyorum havası başka bişey değil

Eltisi yanındaysa bilerek sormuş işte. Güya sözü geçen bir kv olarak gösterecek kendini. Aman kv işte, kendi kızları prenses

:KK57: son cümlelere kadar her şey normal gibiydi ama sonuna ne desem bilemedim. Nasıl kabullendiniz bu üslubu. Şu cümlenin altındaki iyi niyeti görebiliyorsanız gerçekten tebrik ederim sizi.

[
Gayrimesru cocuk doğurmuyorum anası belli deyince ben şaka yaptım kızım falan dedi ama çok canımı sıkmıştı.
-jelibon- .!.:
Diğerlerini geçtim de bu ne böyle yaa :KK12:

diğerlerine gelince de etrafa ben bakıyorum onlara, onlarla ben ilgileniyorum havası başka bişey değil

Eltisi yanındaysa bilerek sormuş işte. Güya sözü geçen bir kv olarak gösterecek kendini. Aman kv işte, kendi kızları prenses

Aynen oyle. Sozde bende onun bi kızıyım.

Normalde yalnuzken inanilmaz iyiyiz ama yanimizda biri olsun kadin degisiyor yaa. Surekli emir veren

.- gelin yemek mi yermis
-gelin hizmet eder

diyen bi kaynanaya donusuyor

:KK57: son cümlelere kadar her şey normal gibiydi ama sonuna ne desem bilemedim. Nasıl kabullendiniz bu üslubu. Şu cümlenin altındaki iyi niyeti görebiliyorsanız gerçekten tebrik ederim sizi.

Diyorum ya normalde çok iyi bi kadındır ama insanın bi Eşref Saati bi eşşek saati olurmuş ya.. eşek saatine denk geldi herhalde o zaman.

pardon da kayınvalide sizin adetinizin biraz geciktiğini neden biliyor ki?:110:

kizimi ona biraktim eczaneye gidiyorum dedim ne alacaksin deyince boyle di durum var test alicam dedim demez olaydim

Bence canını sıkma sizin aranızdaki muhabbet bu şekilde oturmuş artık.
Amacını aşmış biraz o kadar
ama kötü niyeti olmadığını bilince çok sorun olmuyor.
O kadar kusur oluversin de içine soğukluk sokma.
Mutlaka anne kız arasında bile problem oluyor buna şükür bence.
O sözün ağır geldiğini ima etmişsin o da açıklamış şaka diye.bu inceden bir gonderme olmuş zaten dikkat eder olur biter muhabbetiniz daim olsun.
İlimli olmak gerek derim

bence sizde sınır kalmamış. bizde kayınvalidemle annemden çok konuşuruz. sesimi duymadan uyuyamaz hatta canım annem benim:nazar: ama asla bu tür özel konulara girmeyiz.:stop:

[QUOTE1168: 397101"]bence sizde sınır kalmadımış. bizde kayınvalidemle annemden çok konuşuruz. sesimi duymadan uyuyamaz hatta canım annem benim:nazar: ama asla bu tür özel konulara girmeyiz.:stop:[/QUOTE]

En dogrusu konusmamak zaten. Ayip gunah..

kayınvalıdecıgın millete şunu göstermek ıcın yırtıyor kendını '' bakın ben ogluma her turlu destek oluyorum. hatta onları gecındıren benım, ben olmasam bişi yapamazlar, kıymetımı bılsınler''
eger kendı kızlarına gelınce böyle davransaydı mılletın ıcınde
işte o zaman kayınvalıden de art nıyet aramazdım
bişilerin çabası fazla :KK66:

uyarabılıyorsan uyar
başkalarının yanında oğlunu rezıl etmesın ayıp!

Bence canını sıkma sizin aranızdaki muhabbet bu şekilde oturmuş artık.
Amacını aşmış biraz o kadar
ama kötü niyeti olmadığını bilince çok sorun olmuyor.
O kadar kusur oluversin de içine soğukluk sokma.
Mutlaka anne kız arasında bile problem oluyor buna şükür bence.
O sözün ağır geldiğini ima etmişsin o da açıklamış şaka diye.bu inceden bir gonderme olmuş zaten dikkat eder olur biter muhabbetiniz daim olsun.
İlimli olmak gerek derim

Aramızda 40 yas var bi şey söyleyip kalbini kırmak hiç istemiyorum ama.. ama işte :))

kv sorsa bi dert sormasa bi dert... adi cikmis 9 a inmez 8 e....ama velakin saka dahi olsa cirkin ithamlarda bulunulmasi hic hos degil

kayınvalıdecıgın millete şunu göstermek ıcın yırtıyor kendını '' bakın ben ogluma her turlu destek oluyorum. hatta onları gecındıren benım, ben olmasam bişi yapamazlar, kıymetımı bılsınler''
eger kendı kızlarına gelınce böyle davransaydı mılletın ıcınde
işte o zaman kayınvalıden de art nıyet aramazdım
bişilerin çabası fazla :KK66:

uyarabılıyorsan uyar
başkalarının yanında oğlunu rezıl etmesın ayıp!

Son cümlene yüzde yüz katılıyorum.
uyardim da.. ama köye gidince devam etti bu huyuna.

Çok yüz göz olmussunuz Mesafe koyun araya. Unutmayın kayinvalideden anne olmaz! Elbet sokar yılan gibi.

Bu kaynanaların gelin hamile kalınca verdiği tepkiler neden böyle hadsizce anlamadım!! Şakası bile hoş değil size söylenen şeyin ayıp ya..Benim kv de de kızına dedi telde "benim oğlum şeyine (cinsel organını kastediyor)sahip çıkamıyor karıyı hamile bırakmış! Uçkuruna az sahip çıksan ya bi bebeyle kafayı yemiş zaten! İkinci bebe neyine onun!!ah akılsız oğlum salak!" Demişti hemde nasıl bir kinle?

Bana yakalandı tabi buz kesti ozur de diledi ama unuttum mu? ASLA

Bu kaynanaların gelin hamile kalınca verdiği tepkiler neden böyle hadsizce anlamadım!! Şakası bile hoş değil size söylenen şeyin ayıp ya..Benim kv de de kızına dedi telde "benim oğlum şeyine (cinsel organını kastediyor)sahip çıkamıyor karıyı hamile bırakmış! Uçkuruna az sahip çıksan ya bi bebeyle kafayı yemiş zaten! İkinci bebe neyine onun!!ah akılsız oğlum salak!" Demişti hemde nasıl bir kinle?

Bana yakalandı tabi buz kesti ozur de diledi ama unuttum mu? ASLA
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Sizinki cok fenaymis ya şok oldum:KK57::KK57:

X