• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah kaynana.

Benim nisanlim yemek yapmayi cok sever :) eli de cok lezzetlidir gidip cok yemegini yedim yemekleri ben yapayim sen evi topla diyor :KK53:

Ama kayinvalideme gore erkek is yapmaz ona guvenip yapmamazlik yapma diyor. Cildirdigi nokta da bu iste oglu ben yaparim demis seviyorum demis kadin hirsini alamiyor.

El opme konusuna gelince eller bana mikrop yuvasi gibi geliyor ne biliyim . Tam opme sirasinda tuvaletten cikmista elini yikamamis hissine kapiliyorum kimseye guvenemiyorum cocuklugumdan beri.
Ustelik kimsenin elini opmeye zorunda olmadigimi dusunuyorum Sevdicegimin ellerini cok guzel operim cunku o da benim gibi hassas temizlige onem verir :KK16:
kendinden ödün vermeden devam et.
bir de sabrın tükense de hep sen mağdur ol. kv mağdur olursa eşler anında anneci oluyor.
mağdurdan kastım ezik değil. ne haksızlığa uğrarsan uğra tartışan, saygısız taraf sen olma.
doğru bildiğini tek cümleyle söyle ve kendin için kapat konuyu.
kv seni kışkırtamadığı sürece sen hep haklı, o çirkef olacak oğlunun gözünde.

kendinden ödün vermeden devam et.
bir de sabrın tükense de hep sen mağdur ol. kv mağdur olursa eşler anında anneci oluyor.
mağdurdan kastım ezik değil. ne haksızlığa uğrarsan uğra tartışan, saygısız taraf sen olma.
doğru bildiğini tek cümleyle söyle ve kendin için kapat konuyu.
kv seni kışkırtamadığı sürece sen hep haklı, o çirkef olacak oğlunun gözünde.

O zaman az daha kudursun bu kaynana :KK53:

Kadın deli galiba kim etek açmaya çalışır ki. Bu kadın sana çok çektirir

Kadın deli galiba kim etek açmaya çalışır ki. Bu kadın sana çok çektirir

Hayir kendimi cok sorguladim acaba yanlislikla gecerken falan acmis olabilirmiyim diye acsam farkederdim . Yaninda oturdugumu da hatirlamiyorum o sirada yanlislikla acma ihtimalimde olurdu.
Ama ne isim olur onun etegiyle bacagiyla ya...

Aynısııını yaşadım nerdeyse siz bişey demeyin hiç siz çizginizi koruyun annesine de bişey demeyin zaten Allah büyük haklı haksız ortaya çıkıyor

İnadına hep saygılı ol çizgini koruu o utansın yaptgından senın yanında bişe derse oglu yoksa sesini kayıt et gızlıce ben bole dıyoken bole dıo dersin iftıra atarsa sana eger ispatla nolur nolmaz...

İnadına hep saygılı ol çizgini koruu o utansın yaptgından senın yanında bişe derse oglu yoksa sesini kayıt et gızlıce ben bole dıyoken bole dıo dersin iftıra atarsa sana eger ispatla nolur nolmaz...

Ses kaydetme iyi fikirmis ama oda cakal yalnizken bana pek bisey demez heralde

Peki sizde suan ki durum nasil? Aşiliyor mu bu konular

Çok üzüldüm çok yıprandım resmen bizi ayrılalım diye yıprattılar nolursa olsun siz aşarız canım herşeyi deyin mantıklı yaklaşın çünkü adam bakıyo kim haklı sizde huysuzluk yaparsanız iyice yıpranır. Biz şimdilik aştık nişan zamanı bakalım bi daha açılırsa konu yine aynı şekilfe sessix yaklaşıcam. Sana da tavsiyem annesiyle hiç konuşma her kelimeni çeker sakız gibi başka tarafla bişey demek isterssen mesajla söyle. Hallolmayacak bişey değil sen ağırbaşlılığını göster

o ne salakça bi iftira yahu. küfretti, hakaret etti vs dese hadi neyse de niye tanımadığın insanın eteğini açıp bacaklarını göstermek isteyesin ki? nişanlının sana bunu yaptın mı diye sorması bile hata..
geleceğini nişanlının tavrı belirler. anası ile arasına sağlam mesafe koyamıyorsa/koyduramıyorsa kesinlikle devam etmemeli bu ilişki. iyi gözlemle derim.

Hahah Istanbullu geline bak sen kaynanayla oglunun arasini acmis!

alimle sohbet et, alırsın mertebe. cahille sohbet etme, donersin merkebe.

cahil derken kastim okumamis tahsilsiz insan degil, insanliktan nasibini almamis, omrunde yasadiklarindan bisey ogrenmemis, yerinde sayan, sabit fikirli, kit dusunceli, kendi dogrusundan baska dogru bulmayan insani kastettim. ne yazikki hem cok cahil, hemde biraz arsiz bir kayinvalideniz varmis. Allah yardimciniz olsun. mesafe guzel seydir, iyiki uzagindasiniz. nisanliniza karsi sessiz kalmanizi takdir ettim! idare edeceksiniz, sacmaliklarini duymazdan geleceksiniz. dugun esnasinda cikacak olan tantanayi onlemek icin nisanlinizla konusun, annesini uyarsin, gerekiyosa simdi koydugu mesafeyi devam ettirsin, taa ki kadin uzulup baris bayragini sallayincaya kadar. ozamanda acik acik sizin yerinizi ve onun yerini belli eden bir konusma yapmali nisanliniz.

Öncelikle Merhaba.
2016 agustosta 3 yillik birliktelikten sonra nisanlimin annesiyle tanismistik ve uzak sehirden geldigi icin 2 gunde bizde kalmisti.
Bu sene de nisanlim mayis ayinda yeni mezun oldu ve Istanbul a atandi. Eylul un 11 in de nişan yaptik evde aile arasinda. Kayinvalidem bu sürecte de 3 gün bizde kaldi.
Keske kalmasaymis!
Sözden 1 gün sonra anneme demedigini birakmamis (biz nisanlimla disardayken)
yok sen bu kizi yetistirememissin, yok efendim suc sende, bu kiz ogluma yemek yapmaz hic sanmiyorum hic birseyi umruna almiyor bana kahve yapmiyor su getirmiyor vs vs..
eve geldigimde kendimi tartisma ortasinda buldum nisanlimda annesini alip goturdu kendi evine (daha once niye o evde kalmadi derseniz 3 arkadas ayni evde kaliyor yer yoktu)
Sonra bu tatsizligi unutup 3 gun sonra Allaha ismarladik ve kadin yasadigi sehre döndü.

Ben bu olayi unuttum acikcasi pek te umrumda degildi. Ne derse desin evim ayri olucak yasadigim sehir bile ayri olucak dedim sallamadim.
Taa ki dün aksama kadar..
Nisanlim dün aksam bize geldi. Cay iciyorduk annesi aradi normal konusurken kadin benim sesimi duydu oglu anne musait degilim sonra konusalim demesine ragmen kadin israrla telefonu kapatmadi zor bela kapattirdiktan sonra tekrar aradi 10 dk konustular kapattiktan sonra nisanlim sapsari kesildi ne oldu bitti demeden 3ye baktim kadin tekrar ariyor.

Acmadik dedim ne oldugunu söyleyecek misin. Tek tük birseyler söyledi yok beni istemiyormus vs bunlar önemli degil ama yapmadigim birseyi yapti demis ! Güya biz mutfaktayken ben onun etegini acmaya ve rezil olsun diye bacaklarini gostermeye calismisim!!

Nisanlim boyle birsey oldumu dedi bende tabiki hayir dedim bana inandi annem kiskancligindan ne yaptigini bilmiyor dedi.

4. kez aradiginda ben de telefonu dinlemek istedigimi soyledim actiginda kadin bana neler soyluyor oglum sana büyü yapmis o kiz kendine gel icguveysimisin git evine vs vs..

zaten kadin oyle bir bagiriyorki sesi ac duysun diyor.. Bana bir kahve bile yapmadi su getirmedi oturacagim zaman sandalye vermedi..

neyse bunun uzerine nisanlim da anne sen annemsen oda evlenecegim kiz hicbir sey soyleme saygi duy dedi.

Kadin bagiriyor ve konusma hakki bile tanimiyor ben seni ne cilelerle buyuttum ona toz kondurmuyorsun . 4 senedir istemedigimi biliyorsun istemiyorum istanbullu gelin dedi. Ben beni istemedigini en bastan beri biliyordum zamanla tanir dedim umursamadim ama simdi ogluna beni dolduruyor yok zayifmisim .. yok dislerim cirkinmis vs

Nisanlimla annesinin arasi acildi. Ve benim de moralim asiri bozuk simdilik sessizligimi koruyorum ama ne yapmaliyim bilmiyorum sizden fikir almak istedim simdiden cok tesekkurler..

bence nışandan sonra mıisafir etmekle hata yapmışsınız, kadın kendinde herşeyi söylyebilecek hak görmüş.
üstün körü konuşmalar dışında muahtap olmayın artık, nişanlınıza bile yorum yapmayın annesi hakkında, ama çok kırıldığınızı her zmn hissettirin. ben eşimin alesiyle muhabbet olmadan sürdürürüm evliliği diyorsanız ne ala yoksa hiç anlaşılacak insan değilmiş kv. hayatı zidan etmeye çalışır size devamlı.

Istanbullu Gelin dizisini cok izlemis anlasilan :)
Bence kafada kurup duruyor Allah yardimcin olsun sen bulaşma nisanlin gercegi görüyorsa sorun yok

nişanlısı gerçegi görsede düğünden sonra annası ne görüyorsa oğluda onu görecek annen haklı demeye başlayacak bunu hepimiz biliyoruz ,

allah yardımcısı olsun ama kadın şizofren galiba Mavimilena Mavimilena

Öncelikle Merhaba.
2016 agustosta 3 yillik birliktelikten sonra nisanlimin annesiyle tanismistik ve uzak sehirden geldigi icin 2 gunde bizde kalmisti.
Bu sene de nisanlim mayis ayinda yeni mezun oldu ve Istanbul a atandi. Eylul un 11 in de nişan yaptik evde aile arasinda. Kayinvalidem bu sürecte de 3 gün bizde kaldi.
Keske kalmasaymis!
yok sen bu kizi yetistirememissin, yok efendim suc sende, bu kiz ogluma yemek yapmaz hic sanmiyorum hic birseyi umruna almiyor bana kahve yapmiyor su getirmiyor vs vs..
eve geldigimde kendimi tartisma ortasinda buldum nisanlimda annesini alip goturdu kendi evine (daha once niye o evde kalmadi derseniz 3 arkadas ayni evde kaliyor yer yoktu)
Sonra bu tatsizligi unutup 3 gun sonra Allaha ismarladik ve kadin yasadigi sehre döndü.

Ben bu olayi unuttum acikcasi pek te umrumda degildi. Ne derse desin evim ayri olucak yasadigim sehir bile ayri olucak dedim sallamadim.
Nisanlim dün aksam bize geldi. Cay iciyorduk annesi aradi normal konusurken kadin benim sesimi duydu oglu anne musait degilim sonra konusalim demesine ragmen kadin israrla telefonu kapatmadi zor bela kapattirdiktan sonra tekrar aradi 10 dk konustular kapattiktan sonra nisanlim sapsari kesildi ne oldu bitti demeden 3ye baktim kadin tekrar ariyor.

Acmadik dedim ne oldugunu söyleyecek misin. Tek tük birseyler söyledi yok beni istemiyormus vs bunlar önemli degil ama yapmadigim birseyi yapti demis ! Güya biz mutfaktayken ben onun etegini acmaya ve rezil olsun diye bacaklarini gostermeye calismisim!!

Nisanlim boyle birsey oldumu dedi bende tabiki hayir dedim bana inandi annem kiskancligindan ne yaptigini bilmiyor dedi.

4. kez aradiginda ben de telefonu dinlemek istedigimi soyledim actiginda kadin bana neler soyluyor oglum sana büyü yapmis o kiz kendine gel icguveysimisin git evine vs vs..

zaten kadin oyle bir bagiriyorki sesi ac duysun diyor.. Bana bir kahve bile yapmadi su getirmedi oturacagim zaman sandalye vermedi..

neyse bunun uzerine nisanlim da anne sen annemsen oda evlenecegim kiz hicbir sey soyleme saygi duy dedi.

Kadin bagiriyor ve konusma hakki bile tanimiyor ben seni ne cilelerle buyuttum ona toz kondurmuyorsun . 4 senedir istemedigimi biliyorsun istemiyorum istanbullu gelin dedi. Ben beni istemedigini en bastan beri biliyordum zamanla tanir dedim umursamadim ama simdi ogluna beni dolduruyor yok zayifmisim .. yok dislerim cirkinmis vs

Nisanlimla annesinin arasi acildi. Ve benim de moralim asiri bozuk simdilik sessizligimi koruyorum ama ne yapmaliyim bilmiyorum sizden fikir almak istedim simdiden cok tesekkurler..

canım bir abla olarak yazıyorum, nişanlılıkta yaşadığın her şey evliliğin fragmanı aslında...

aç benim konularıma da bak, nişanlıyken bunun yüzde birini yaşamışken şimdi iki yıldır kv yüzünden evimde huzursuzum boşanma aşamasına kadar geldik. en nazık dediğin erkek bile konu ailesine özellikle de annesine geldiğinde seni kırar bunu bil.

çok iyi düşün. ayrılıp devam etme kararı senin ama tek emin olduğum şey nişanlıyken yaşadıklarının katlarını evliyken yaşayacak olduğun.

Eğer nisanliniz ana kuzusu değilse ben olsam hanimefendiligimi hep korurdum tartışmalara girmezdim annesini şikayet etmezdim.Kendi aileme de bisey anlatmazdim.Nisanliniz zaten dogruyu görüp kendiliğinden sizin tarafınızda olacaktır.Allah yardımcınız olsun.

Öncelikle Merhaba.
Keske kalmasaymis!

Ay tam bir cadı, Allah sizden çok oğluna sabır versin o kadının. Belki çocuk tavır koyar, mesafeyi iyi ayarlar, ilişkinizi korur ama evlenince illa ki bir sorun olacak. İkiniz için de hayırlısı olsun.

Back
X