"Ah keske ailemi dinleseydimde o adamla evlenmeseydim" yada tam tersini diyenler..

ailem evlenmeden önce hiç istemedi eşimi ama rabbime şükürler olsun ki ailemin rızasını alıp onunla evlendiğime çok mutluyum allah bozmasın...

offf darısı başıma annem, erkek arkımı hiç istemio ayırdı bizi 2007nin yazında ama ne üniversteye gidiyodu ne işi vardı ve annem yalan söleyip 2 sene kandrdığım için gücenmişti 1 yaşta küçük bnden erkek arkım. şuan annemn haberi yok ama bz tabikide kopmadık çıkıoruz hala:asigim: ne yazıkkii yalanlara devam ederk şimdi okuyoda doğru zamnı bulup söylemek istiyorumda tepkisinden çok korkuyorum ya genee olmaaaz derse dyeesenağlama

ben bu konuda kendimden ya da cevremden örnek vermek yerine genel bir yorum yapmak istiyorum...

evlilik kumar gibidir... sansiniz varsa jack pot yaparsiniz yani büyük ödülü alirsiniz. sansiniz yoksa varinizi yogunuzu kaybedersiniz...

ailelerin karsi ciktigi damat adayinin cok iyi cikma ihtimali ve bunun yaninda ailenin secip begendigi, bununla evlen diye kizlarinin karsina getirdigi aday cok kötü cikma ihtimali de var...

annem çok istedi başta yaşım küçük die babam istemedi ama ben çok mutluyum iykide aşkımı tanımışım. babamda zamanla tanıdı ve dürüt olduğunu gördü verdi çok seviyoruuuum aşkımı iyki var bitanecim o benim herşeyim onsuz bi gün bile düşünemem en fala yarım saat küs kalıyorum o bana hiç küsmes saten. aile tanıdıktan sonra izin verirse süper oluo ama aile izin vermiosa bi bildiği vardır sonuçta görmüş insanlar bizim gözümüz toz pembe olduğunda hiç birşeyin farkına varmayız onlar bizi yönlendire bilir. aama benim pıtırcığım gerçekten bitane. beş ay sonra düğünüm var inşallah.

............................................................................................

Son düzenleme:

aynen arkadasim sana katiliyorum her konuda...ilk evliligime ailem sebeb olmustu hayatim mahvoldu..2 evliligimde ailem karsi cikti ama Allaha sükür cok mutluyum 7 sene olacak evliligimize, sevgimizde hic eksiklik olmadi..Şeniz...tabi bazende aileler hakli cikiyor hic belli olmuyor..senin dedigin gibi shansa bagli

Son düzenleme:
Ben de aileme eşimle evlenmek istediğimi söylediğimde kıyamet kopmuştu
annem (babam yok), 2 eniştem ablalarım hayatta olmaz dediler
ama ben inat ettim istiyorum dedim
hatta bizim nişan oldu sonra resmi nikah olcaktı bi kaç hafta sonra eşimin ailesinin evinde başka şehirde. bizimkiler hala vazgeçirebiliriz belki diye nikahı ertelettiler
ama sonunda başardım eşimle evlendik ve hayatta iyiki yaptım dediğim ennnn birinci şey
2 yıldır evliyiz bir an bile pişman etmedi beni aşkım çok şükür
zaten ailem de çok seviyo artık onu
annemin üç damadı var en kıymetlisi benim kociş şimdi

Amanin ne güzel, birde bebis bekliyorsunuz simdi ooy Allah mutlulugunuzu artirsin InsAllah:1hug:

bende dinlemedim ve evlendim ama onların içindeki kırgınlığı hala hissedebiliyorum arkadaşlar.yanımızdakı o adamlar birgün bizi bırakıp gidebilir ama ailemiz asla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…