kızlar daha öncede yazmıştım ama konum kalkmış bulamadım yeni başlık açıyorum. Ben birisiyle evlilik anlamında görüşecektim annesi beni beğenmişti.Çocuk memur ailesinin lüks yaşama arzusundan dolayı onların borçlarını 9sene ödeyecek kısaca maaşının yarısı onların olacak yani.Hiç sorun etmedim en doğal hakları dedim.Uzakta olduğu için biz internette çocukla görüşmeye başladık beni merak ediyordu resimlerimi koydum.1-2 hafta sonra annesi geldi borçlardan dolayı oğlum düşünmüyor tüm borçlar bitince öyle evlenebilirim diyor dedi beynime bişey oldu sanki.Benim gibi saf ise maddiyatı sorun ediyor diye onu ardadı benneyaptımki hiç sorun değil ama madem bana sormadan kararını verdin bende seni artık aramam dedim. Sonra enine boyuna düşündüm. Sorun para olsaydı en başta benimle görüşmezdi sanırım beni görüp beğenmedi çirkin buldu niye ben aradımda olay bu kadar netken durumu çakmadım diye sinirden ağlıyorum. Ya Allahın yarattığı nasıl beğenilmiyor ben anlamıyorum. Her zaman karşımdakinin kolu olsun yada olmasın yeterki beni mutlu etsin görünüşü önemli değil derim. Ama karşıdaki öyle düşünmüyormuş :a015: