Ah kk ahhh))

Mayflower75

Never give up.!!
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
9.242
34.188
548
Selam arkadaşlar. .Bu siteye girip üye olduğumdan beri artık hiç te iyi bir ev hanımı degilimEn Büyük KK
Neden?Çünkü elimden telefon düşmez oldu.
Ay dur bir konu okuyayım da sonra yemek yaparım..ay dur bir cevap yazayım sonra süpürürum..ay dur biri beni alintiladi bakayım ne yazmış vs...:KK53:
Evet kk yi çok seviyorum.maksadim sitem etmek değil ama merak ediyorum sizde benim gibimisiniz yoksa ben daha çömez olduğum için biraz daha heveslimiyim?
Siz nasıl vakit buluyorsunuz günlük işlerinize?
Eşim dün gece dalga geçiyordu yine kime ne yazıyorsun diye..duymuyorum gibi yaptim:KK47:

Ben telefondan girmeye üşenirim ya
İşyerindeyken mecbur bilgisayar başındayken giriyorum
Evde pek girmeyi tercih etmiyorum, kuzumla hasret gideriyorum

Arada polemiğe gir ya da konu dışı naber şişttt filan de banlarlar
Biraz işine gücüne bakarsın mecburen giremeyince :KK53:

Selam arkadaşlar. .Bu siteye girip üye olduğumdan beri artık hiç te iyi bir ev hanımı degilimEn Büyük KK
Neden?Çünkü elimden telefon düşmez oldu.
Ay dur bir konu okuyayım da sonra yemek yaparım..ay dur bir cevap yazayım sonra süpürürum..ay dur biri beni alintiladi bakayım ne yazmış vs...:KK53:
Evet kk yi çok seviyorum.maksadim sitem etmek değil ama merak ediyorum sizde benim gibimisiniz yoksa ben daha çömez olduğum için biraz daha heveslimiyim?
Siz nasıl vakit buluyorsunuz günlük işlerinize?
Eşim dün gece dalga geçiyordu yine kime ne yazıyorsun diye..duymuyorum gibi yaptim:KK47:
Alıntılayım da telefona bak:KK70:

Ben çalışırken ilk boşlukta dalıyorum :KK53:
Evde giremiyorum zira eşim benden daha hevesli yazılanları okumaya ve özellikle benim nikime neymiş;
Bebeğim bizim kullanıcı adımız neydi???
Tatlım şifremizi hatırlamıyorum??
Meraktan çatlayacak,acaba şikayet ediyor muyum onu diye :KK53:

Ben çalışırken ilk boşlukta dalıyorum :KK53:
Evde giremiyorum zira eşim benden daha hevesli yazılanları okumaya ve özellikle benim nikime neymiş;
Bebeğim bizim kullanıcı adımız neydi???
Tatlım şifremizi hatırlamıyorum??
Meraktan çatlayacak,acaba şikayet ediyor muyum onu diye :KK53:
Benimkide öyle. .geçen gün herkes derdini yazıyor işte dedim diye sen ne yazdın diye sordu..Bende hiiiccc..dedim.meraktan çatlıyor. .

Back
X