Ah kk ahhh))

Ya öyle deme iyi ev hanımısın, baksana dert olmuş bu konu :p
Ben de daha rahat bir hamişlik geçirebilmek için işten ayrıldım. Daha evde geçirdiğim ilk günlerim ve bacaklarımı uzatıp yanıma açık bi çay alıp, burayı takip etmek baya güzel oluyor.

Faydam olabileceğini düşündüğüm her konuya sazan gibi atlıyorum, ama ayrı bir enerjisi var buranın.
Burada her gün bi güne katılmış gibi hissediyorum kendimi, günde 100-200 kadın bir araya gelmiş dertleşiyoz gibi,
ben ki günlerden hazzetmeyen marjinal kadın :KK70:
Aynen öyle valla..bir altinimiz ve kısır tabağımiz eksik..güne giden kadınlar bu kadar güzel eğlenmez. Çekinirler anlatmazlar filan..burda ohh herkes rahat.
Tabi yardımcı olmak adına birşeyler yazmakta ayrı zevk..iyiki var kk ya valla yinede..:-)

Tablete geçtiğimden beri daha çok giriyorum sağolsun kocam kolaylık olsun diye aldı :70: telden site değişince giremiyordum heryerden bi reklam çıkıyordu laptop dersen o koca şeyi açmaklada uğraşamıyordum :27: ama yanlız değilsin maalesef bacım :KK45:

Aynen öyle valla..bir altinimiz ve kısır tabağımiz eksik..güne giden kadınlar bu kadar güzel eğlenmez. Çekinirler anlatmazlar filan..burda ohh herkes rahat.
Tabi yardımcı olmak adına birşeyler yazmakta ayrı zevk..iyiki var kk ya valla yinede..:-)
böylesi daha iyi ya hararetli bi konuda bi arada olduğumuzu düşünsene:KK17::KK76:

ha bide bu var bende burda öfkeyle kalkarsam mune abla zararla oturtuyo çok çınlattım kulağını :KK17:

Banlanıcam korkusuna kapatıp çıkıyorum sonra yine "acaba ne yazdılar" diye bakıyorum. Fena bir yer burası, KK bana başkalarının gözünden hayata bakmayı öğretti galiba. Artık daha esnek olabiliyorum, acaba neden böyle ? diye sorgulamaya başladım bazı şeyleri.

Tablete geçtiğimden beri daha çok giriyorum sağolsun kocam kolaylık olsun diye aldı :KK70: telden site değişince giremiyordum heryerden bi reklam çıkıyordu laptop dersen o koca şeyi açmaklada uğraşamıyordum :KK53: ama yanlız değilsin maalesef bacım :KK45:
Ciddimi?:- )valla kendimden şüphe etmeye başlamıştım. Yok en büyük ekranlı telefon aldirmalar yok kk de geçen en az 6 saat..vs..:-)
Kendi kendini temizleyen evi ne zaman icat edecek bu bilimadamlari yahu..olmuyor böyle 2016 yılındayız insaf yani:-)

Selam arkadaşlar. .Bu siteye girip üye olduğumdan beri artık hiç te iyi bir ev hanımı degilimEn Büyük KK
Neden?Çünkü elimden telefon düşmez oldu.
Ay dur bir konu okuyayım da sonra yemek yaparım..ay dur bir cevap yazayım sonra süpürürum..ay dur biri beni alintiladi bakayım ne yazmış vs...:KK53:
Evet kk yi çok seviyorum.maksadim sitem etmek değil ama merak ediyorum sizde benim gibimisiniz yoksa ben daha çömez olduğum için biraz daha heveslimiyim?
Siz nasıl vakit buluyorsunuz günlük işlerinize?
Eşim dün gece dalga geçiyordu yine kime ne yazıyorsun diye..duymuyorum gibi yaptim:KK47:
Temizlik ev isi topikleri var oraya katil ;) ben kendim icin bu careyi bulduydum

Banlanıcam korkusuna kapatıp çıkıyorum sonra yine "acaba ne yazdılar" diye bakıyorum. Fena bir yer burası, KK bana başkalarının gözünden hayata bakmayı öğretti galiba. Artık daha esnek olabiliyorum, acaba neden böyle ? diye sorgulamaya başladım bazı şeyleri.
Bende de oldu bu..bazen kafama taktığım birşey olunca amann ne dertler var dünyada bu nedir ki diyorum.bakış açım daha geniş artık. .
Kaybettiğim zamana acimiyim o zaman.kazandıklarım daha fazla cunku:-)

ay bi ben mi böyle oldum diyodum mesela ben buraya girdiğimden beri daha sivri dilli oldum :KK53:çok azdı ya ha bide kıskançlığımı törpülememi kolaylaştırdı burası benim En Büyük KK

Ciddimi?:- )valla kendimden şüphe etmeye başlamıştım. Yok en büyük ekranlı telefon aldirmalar yok kk de geçen en az 6 saat..vs..:-)
Kendi kendini temizleyen evi ne zaman icat edecek bu bilimadamlari yahu..olmuyor böyle 2016 yılındayız insaf yani:-)
Tablet çok uygun kk için boşuna tel meşkul olup şarjın bitmiyor sağolsun kocişim banlanınca ona sarıyorum tablet elimde olmuyor gene naptında banlandın diyor hemen :63::KK11:

Tablet çok uygun kk için boşuna tel meşkul olup şarjın bitmiyor sağolsun kocişim banlanınca ona sarıyorum tablet elimde olmuyor gene naptında banlandın diyor hemen :63::KK11:
Haklısın evde oglumun var tableti artık kullanmıyor ona el atayım ben o zaman.zaten telefon sanırım bozuluyor artık şarjı daha çabuk bitiyor zor doluyor mahfettim telefonumu:-)

ama KK nın zararları da yok değil :KK62:pc karşısında abur cubur yemeye alıştım :KK53: allahtan metabolizma hızlı:KK53:

Back
X