- 5 Ekim 2015
- 1.464
- 3.894
- 53
- Konu Sahibi Mayflower75
Hem eğlence hem tecrübe oldu kk diyorsun..haklısın neler okuyoruz burada neler..![]()
Ayy gerçekten neler neler hemde, bir de arada çok fena sinirleniyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem eğlence hem tecrübe oldu kk diyorsun..haklısın neler okuyoruz burada neler..![]()
Öyle olunca da banliyorlar ha bak yeni birşey öğrendim sağol canimAma başkasının konusunda sordum yakonu dışı oldu, senin konunu bulup yazmaya üşenmiştim görünce sordum öyle
ha bide bu var bende burda öfkeyle kalkarsam mune abla zararla oturtuyo çok çınlattım kulağınıAyy gerçekten neler neler hemde, bir de arada çok fena sinirleniyorum![]()
Aynen öyle valla..bir altinimiz ve kısır tabağımiz eksik..güne giden kadınlar bu kadar güzel eğlenmez. Çekinirler anlatmazlar filan..burda ohh herkes rahat.Ya öyle deme iyi ev hanımısın, baksana dert olmuş bu konu
Ben de daha rahat bir hamişlik geçirebilmek için işten ayrıldım. Daha evde geçirdiğim ilk günlerim ve bacaklarımı uzatıp yanıma açık bi çay alıp, burayı takip etmek baya güzel oluyor.
Faydam olabileceğini düşündüğüm her konuya sazan gibi atlıyorum, ama ayrı bir enerjisi var buranın.
Burada her gün bi güne katılmış gibi hissediyorum kendimi, günde 100-200 kadın bir araya gelmiş dertleşiyoz gibi,
ben ki günlerden hazzetmeyen marjinal kadın![]()
böylesi daha iyi ya hararetli bi konuda bi arada olduğumuzu düşünseneAynen öyle valla..bir altinimiz ve kısır tabağımiz eksik..güne giden kadınlar bu kadar güzel eğlenmez. Çekinirler anlatmazlar filan..burda ohh herkes rahat.
Tabi yardımcı olmak adına birşeyler yazmakta ayrı zevk..iyiki var kk ya valla yinede..![]()
Çok titizler o konudaÖyle olunca da banliyorlar ha bak yeni birşey öğrendim sağol canim![]()
ha bide bu var bende burda öfkeyle kalkarsam mune abla zararla oturtuyo çok çınlattım kulağını![]()
Ciddimi?:- )valla kendimden şüphe etmeye başlamıştım. Yok en büyük ekranlı telefon aldirmalar yok kk de geçen en az 6 saat..vs..Tablete geçtiğimden beri daha çok giriyorum sağolsun kocam kolaylık olsun diye aldıtelden site değişince giremiyordum heryerden bi reklam çıkıyordu laptop dersen o koca şeyi açmaklada uğraşamıyordum
ama yanlız değilsin maalesef bacım
![]()
Temizlik ev isi topikleri var oraya katilSelam arkadaşlar. .Bu siteye girip üye olduğumdan beri artık hiç te iyi bir ev hanımı degilim
Neden?Çünkü elimden telefon düşmez oldu.
Ay dur bir konu okuyayım da sonra yemek yaparım..ay dur bir cevap yazayım sonra süpürürum..ay dur biri beni alintiladi bakayım ne yazmış vs...
Evet kk yi çok seviyorum.maksadim sitem etmek değil ama merak ediyorum sizde benim gibimisiniz yoksa ben daha çömez olduğum için biraz daha heveslimiyim?
Siz nasıl vakit buluyorsunuz günlük işlerinize?
Eşim dün gece dalga geçiyordu yine kime ne yazıyorsun diye..duymuyorum gibi yaptim![]()
Bende de oldu bu..bazen kafama taktığım birşey olunca amann ne dertler var dünyada bu nedir ki diyorum.bakış açım daha geniş artık. .Banlanıcam korkusuna kapatıp çıkıyorum sonra yine "acaba ne yazdılar" diye bakıyorum. Fena bir yer burası, KK bana başkalarının gözünden hayata bakmayı öğretti galiba. Artık daha esnek olabiliyorum, acaba neden böyle ? diye sorgulamaya başladım bazı şeyleri.
ben ev işlerine fazla sarınca benim ki banlandın mı sen diyodüşün halimi
![]()
ay bi ben mi böyle oldum diyodum mesela ben buraya girdiğimden beri daha sivri dilli oldumBanlanıcam korkusuna kapatıp çıkıyorum sonra yine "acaba ne yazdılar" diye bakıyorum. Fena bir yer burası, KK bana başkalarının gözünden hayata bakmayı öğretti galiba. Artık daha esnek olabiliyorum, acaba neden böyle ? diye sorgulamaya başladım bazı şeyleri.
Tablet çok uygun kk için boşuna tel meşkul olup şarjın bitmiyor sağolsun kocişim banlanınca ona sarıyorum tablet elimde olmuyor gene naptında banlandın diyor hemenCiddimi?:- )valla kendimden şüphe etmeye başlamıştım. Yok en büyük ekranlı telefon aldirmalar yok kk de geçen en az 6 saat..vs..
Kendi kendini temizleyen evi ne zaman icat edecek bu bilimadamlari yahu..olmuyor böyle 2016 yılındayız insaf yani![]()
Oylemi bdv den çıkamıyorum ki gideyim oraya..offf çok zor hayat çok. .Temizlik ev isi topikleri var oraya katilben kendim icin bu careyi bulduydum
Haklısın evde oglumun var tableti artık kullanmıyor ona el atayım ben o zaman.zaten telefon sanırım bozuluyor artık şarjı daha çabuk bitiyor zor doluyor mahfettim telefonumuTablet çok uygun kk için boşuna tel meşkul olup şarjın bitmiyor sağolsun kocişim banlanınca ona sarıyorum tablet elimde olmuyor gene naptında banlandın diyor hemen![]()
olmaz mı canım KKnın çoooook geniş bir yelpazesi varOylemi bdv den çıkamıyorum ki gideyim oraya..offf çok zor hayat çok. .![]()
Gel gel beklerizOylemi bdv den çıkamıyorum ki gideyim oraya..offf çok zor hayat çok. .![]()