Ah kocam! !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi dzm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
256
15
48
Merhaba hanımlar. Okuyorum okuyorum yok còzemiyorum ben bu erkekleri. 3 yıllık evliyim allah var tek bir yanlışı olmadı bakmadı bile kimseye. Ama benim neden olduğunu bilmediğim güven sorunum hep oldu. Hiç güvenmedim. Bir kaç zamandır sıkıntım telefon. Telefonu hep yanında ve geçmişi devamlı siliyor. Sanırım farkında olmadığımı düşünüyor çünkü eski ben farkında olsam kavgayı en büyüğü ile çıkarırdim ama sanırım yoruldum. Sizce neden böyle şeyler yapıyor. O geçmiş neden siliyor? Uzun oldu kusura bakmayın ve lütfen kırıcı olmayın.

Bir insan telefon geçmişini neden siler?
Görmeni istemediği şeyler olduğu için tabiki.
Geçmişi siliyor dediğin arama geçmişi mi internet geçmişi mi?

Şöyle bişi akıllı telefonlarda telefonda ne yaptiysan kaydetme özelliği var ya onu siliyor. Radyo dinlediysen o çıkıyor nete girdiysen o. Bunu siliyor. Arama geçmişini silsede anlamam ki zaten. Tek tek silme imkanı var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin adına üzüldüm canım..şimdiye kadar başka kimseye bakmadı demişsin eşin..peki çevresinde senin rahatsız olduğun birileri varmı? bir de ne kadar süredir böyle? çoluk çocuk varmı?daha önce bu konuda hiç tartışma oldu mu aranızda?
bunları soruyorum ona göre hepsi bir sebep olabilir canım o yüzden..

Bende silerim sürekli bunda bir şey yok ki çünkü o kayıtlı olanlar kalırsa şarjdan gidiyor. O yüzden sürekli silmek gerekiyor. Eşin o yüzden siliyordur. Ha arama geçmişini siliyordur birşey demem ama o ne yaptıgını kaydeden kısım silinmesi lazım. Sonra sürekli teli şarja bağlarsın. Gereksiz evham yapmışsın.

Canım akıllı telefon kullanan ben ve çevremde kim varsa hep sileriz eşin gibi. Çünkü arka planda bu uygulamalar açık kaldığı için şarj çok çabuk bitiyor. Yaptığı şey çok doğal, yanlış bir durum yok yani merak etme. Malesef bu yeni telefonlarda şarj sorunu var herkesin bildiği gibi. Şarj daha uzun süre dayansın diye yapmadığımız şey yok. Eşinde bu nedenle yapmış belliki. Hem uygulamalardan ne gibi gizli birşey yapabilir ki. Sonuçta arama geçmişini silse, mesajlarını, mailleri silse tamam şüphelen diyeceğim ama o çok farklı bir uygulama geçmişi.

bazıları takıntılı oluyo bende çok silerim sevmiyorum yaptığım her şeyin kayıtlı olmasını.

Oda öyle söylüyor. Şarj biliyordu bende uygulamaları kapatalım dedim diyor. Ne bileyim işte güvensizlik çok kötü bir şey

Bunda guvenilmeyecek ne varki. Akilli telefon kullanan herkes bilir onlari ordan silmezsen arka planda calisarak 1 saat giden sarji yarim saatte yer bitirir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

belkide erkek arkadaşlarıyla küfürlü şakalaşmaları falan oluyodur onları siliyodur veya snin bakmandan güvensizliğinden rahatsız olup inadına yapıyodur aldatan erkek telefonla değil her türlü bi, yerden açık veriri üzülmene değmez bu konuya biraz ara ver hem o hem sen dha rahat edin :)

Yok canim ne var bunda. Benim aliskanligim oldu resmen. Uygulamalari kapatmazsam sinir oluyorum hatta 😁 kendini hasta edersin boyle seyleri kurma kafanda, sonra daha buyuk sorunlar olur. Yapma canim benim, birazcik dusunmemeye bu kadar dikkat etmemeye calis.

LG G2 D802

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…