- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Bekchy diye bir programm var! Ben hem kizlarimi hemde ailemi böyle siterlerden korumak icin yüklettirdim.....a.s
Niyeti bile olsa giremiyor, ayrica bu tip sitler tam bir virüs kaynagi bilgisayarinda zarar görebilir....
Vallaha en güzeli hemen öyle bir programm yüklettir ne samin sekeri nede arabin yüzü
canım arkadaşın dediği gibi o program neyse yükle ve çocuğun varsa onu bahane et girer falan de ne bilim işte ve onu ölece bırakma..mücadeleye devam et mesela monotonsa cinsel hayatınız bilgisayar a oturacağı zaman diyelim yaklaş eşine onu tahrik et..böyle şeyler de yapmayı dene bence.. arada onun aklını başından alacak şeyler yap çılgınca şeyler.. giyiminde değişiklikler yap. onu kendine çek tam bir dişi olmaya çalış.. bence hiçbi erkek buna dayanamaz..tamamen sana yönelebilir uğraş biraz sadece dert yanmakla olmaz icraata geçmek lazım... ona oyunlar yap ne bilim eşinin neyden hoşlandığını sen bilirsin onları yapmaya çalış sonra şimdiye kadar hiç yapmadığınız onu çok heyecanlandıracak şeyler yapmayı dene. eminim çok etkilenecek ve ilgisi azalacaktır o tür şeylere.. eğer hala devam ederse de ondan sonra konuş.... allah yardımcın olsun yaa zor bi durum ama birşey yapmadan durursan sen deli olursun ii ce boşanmayı bile düşünebilirsin allah etmesin.. bir an önce icraata geç derim.. k.i.b:1hug:
yada şöyle de yapabilirsin canım ilk önce kendini çeki düzen ver dediğim gibi eşinle ilgilen eğer devam edrse yine o zaman filitre programını dene ve sakince konuş..belki bu daha uygun olabilir en iisini sen bilirsin sizin ilşkiniz tam olarak nasıl kimse bilemez o yüzden en uygun olan ı düşün ve yap.. allah yardımcın olsun:1hug:tesekkur ederım tavsıyelerınız ıcın aıle koruma sıfresı cok ıyı bır fıkırrr oldu benım ıcın hemen ındırıcem ......neden gırmedıgını bılgısayara ne oldugunu sordugunda da konuyu sakınce konusmayı denıcem....iş güç okul derken bende eskısı gıbı onunla ılgılenmıyorum sanırım daha tv ızlerken baslıyorum uyumaya ...bırde bır sorunu sorun ısyerınde su oldu bu oldu okul dertlerı vs .....yanı bıze zaman kalmıyor .çocuk yok daha ama aıle koruma sıfresını ındırıp sordugunda bu konuyu konusmaya calısıcam umarım duzelır hersey ıcımı rahatlatttınız kızlar umarım duzelır
slm ben melek arnıza yeni katıldım bu sitelere karsıyım ben bu konuda herseyi denedim görüpte görmemezlikten gelinirse bu hastalık derecesine ulasıyor eişmle bosanma noktasına geldim bu yüzden alışkanlık haline geliyor şuan zor durumdayım söz versede güvenim kalmadı bunu yenemiyorum uykularım kacıyor yine ben yatınca bakacakmı diye asla izin vermeyin bu sitelere tamiri zor oluyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?