Ah saçlarım! bi tavsiyeye ihtiyacım var kızlar :)

merve205

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
157
0
46
Ankara
Merhaba :) bayanlar benim benim buğday, bazıları beyaz der, ela gözlüyüm. Saçlarımı bu yılın başında açıcı kullandırmadan bakıra boyattım. Karamel gibi bi renk oldu güzel de oldu, ama sonra bu renk gittikçe açıldı hoş durmadı ve ben de koyu kumrala boyattım. İlk yaptırdığım zamanlar herkes çok beğendi teninin rengi çok açık durmuş güzel olmuş böyle dediler ben de onun açık renk saçtan daha fazla yakıştığı kanaatindeydim. Sonra alttaki bakırdan dolayı o da açıldı ve açık kumral gibi bi renk oldu. Sizlerden tavsiye almak istediğim nokta şu; ben siyah saça fena taktım bu aralar, sizce boyatayım mı? Bi pişmanlık daha yaşamak istemiyorum ama koyu rengin bana daha çok gittiğini düşünüyorum. Özellikle siyah saç kırmızı ruj kombinlerine bayılıyorum :) tecrübesi olan bi ablam varsa benimle paylaşabilir mi? Hepinize güzel akşamlar :*

İnanmiyorum ya benimde ten ve goz rengim ayni ve bende siyah saca takmistim su aralar ki sevgilim bu rengin cok guzel diyene kadar..saclarimi kendim aciyorum karamel gibi dogal bi renk cikiyo ortaya cevrem hep soruyo rengini ama tam rengin adini bilmiyorum kendim actigimdan...siyah sac cok guzel ama siyah sac kullanicaksan yuz hatlarinin kusursuza yakin olmali yoksa bi anlami kalmiyo ve keskin bi renk yapay duruyo yani.. Bence koyu kumral ,kestane,cikolata kahve gibi renkleri tercih etmelisin..

canim benim de saçlarım siyah tenim beyaz hatta bi de gözlerim mavi önceden açık kumraldı sonra siyaha boyadım valla herkes saçımın tenimi daha güzel gösterdiğini söylüyor:) gözlerinin rengi de daha çok ortaya çıkar, yaptırmalısın bence. ama fotograf koyarsan daha net cevap verebiliriz

kaşın eğer koyu tondaysa uygun olabilir siyah ...

ben kumralım yeşil gözlüyüm birde ..2 yıl önce siyaha boyattım saçımı....

evet makyajlıyken affettim ama makyajsız berbattim

kaşlarımın rengi çok açık kalmıştı ...siyah kalemle yapayım dedim bu sefer koyu kaş gitmedi bana

malesef vazgeçtim ...ama yine de güzeldi...

Son düzenleme:

Yaptırma diyorsun yani tatlım

Ay ne tatlıymışsın siyah saç beyaz ten mavi göz fotoğraf nasıl koyabilirim ki? Henüz yeniyim buralarda

Kuaförde kaşını da boyatabilirsin canım benim kaşım koyu renk ama çok siyah değil. Ben de bundan korkuyorum tamam genel olarak makyaj yaparım ama yapmadığım zamanlar çok büyük bi fark oluşmasın isterim

Ay ne tatlıymışsın siyah saç beyaz ten mavi göz fotoğraf nasıl koyabilirim ki? Henüz yeniyim buralarda

sağ ol hayatımmm şişko ama tatlı ah bir de zayıflasaydııım yorum yaparken aşağı kısımda eklenti ekle yazan yerden ekliyeyebilirsin fotoğraflarını

Bende açık tenliyim yeşil gözlüyüm ve kızıllara takmıştım bi ara ama sonra uğraşamadım siyah yaptım, renk aktıkça siyaha boyadım :) Evet sert bi ifade oluyor ama siyahın cazibesi başka

sağ ol hayatımmm şişko ama tatlı ah bir de zayıflasaydııım yorum yaparken aşağı kısımda eklenti ekle yazan yerden ekliyeyebilirsin fotoğraflarını
İstesen atarsın kilolarını tatlım güzel özelliklerin var fıstık gibi olursun :) telefondan girdiğimden heralde bulamıyorum
Bende açık tenliyim yeşil gözlüyüm ve kızıllara takmıştım bi ara ama sonra uğraşamadım siyah yaptım, renk aktıkça siyaha boyadım :) Evet sert bi ifade oluyor ama siyahın cazibesi başka

Makyajsız nasıl oluyordu canım bakımı zor mu? Benim saçlarım uzun bakımı çok zor oluyor bi de siyah boyatırsan zorlanırsın diyorlar

Ah canım benim bende buğday beyazım ve ela gözlüyüm siyah boyattığımda bana çok yakışmıştı ancak kurtulamadım siyahtan tekrar sarıya dönmek istedim ama kuaförüm : Saçı yakarız demişti . 40 yaşında ablandan sana tavsiye bu arada ben 23 yaşındayken siyaha boyatımıştım :) ah şimdi ne oldu biliyomusn 7 senedir saçıma boya sürmedim ama geçen gün bir heves 7.3 e boyattım memnunum da ama aklım 8.1 de kaldı şekerim naparsın sarıdan vazgeçilmiyor :) Adını feriha koydumda bir sanem hanım vardı işte onun saçlarından istiyorum oda 8.1 :)

bencede kaşa göre boyayın yoksa gerçekten çok kötü bi göruntu çıkıyor ortaya bende röfleyı kapatmak için kahveye boyaddım zamanla açıldı bal rengıne döndu ama kaşlarım simsiyah kaldı ortada tenım beyaz ama yınede kurtarmıyor kaşlara göre boyayın nekadar doğal görunurse okadar guzel oluyor

Bence siyah cok yapay duruyo komur karasi parlak dogal sac ben hic gormedim koyu kahveyle daha dogal durursun ben dogalliga onem verdigim icin oyle dedim canim yoksa siyahta kotu olmaz..ve makyajda buyuk sorun cok acik sari ve simsiyah sac makyaj ister ara tonlarda hafif makyajlada cok guzel olabilirsin benim fikrim..

Aslina bakarsan benimde canim koyu kahve istiyo ama siradan olmaktan korkuyorum herkesim saci o renk sirf o yuzden yapmiyorum yaa ama bu sacimdanda sikildim artik napmaliyim sence?

siyah saç pişman olduğunuzda geri dönülmesi çok zor bir saçtır. Ben yaşadım bu problemi, siyahtan nefret ettim, orealle, saç açıcılarla açtılar saçımı yeniden boyadılar, sonra ben bir ara tekrar koyu bir tona boyadım sonra tekrar derken saçlarım çok yprandı

Şimdi saçımın rengi koyu ve istediğim rengi yaptırabilmem için senelerce uzamasını beklemem şart.

siz de geri dönülmesi zor hatalar yapmayın. En kötü ihtimal siyah değil ama açık kahve tonları yapın (en azından geri dönüşü olabilsin)

Makyajsız nasıl oluyordu canım bakımı zor mu? Benim saçlarım uzun bakımı çok zor oluyor bi de siyah boyatırsan zorlanırsın diyorlar

Yoo makyajsızda gayet kullanabiliyorum. Bazen bi rimel bi parlatıcı yetiyorda artıyor bile. Yapay duruyor demişler ama ben öyle düşünmüyorum. Zaten yıkadıkça akıyor ve normal bir siyah renge dönüşüyor ilk boyamaya kıyaslarsam. Eğer çabuk sıkılırım bu renkten diyorsan boyatma açtırmak çok zor oluyor. Ben bu renkte kararlı olduğum için boyattım, 5-6 ay sonra tekrar boyattım, memnunum. :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…