İnanmiyorum ya benimde ten ve goz rengim ayni ve bende siyah saca takmistim su aralar ki sevgilim bu rengin cok guzel diyene kadar..saclarimi kendim aciyorum karamel gibi dogal bi renk cikiyo ortaya cevrem hep soruyo rengini ama tam rengin adini bilmiyorum kendim actigimdan...siyah sac cok guzel ama siyah sac kullanicaksan yuz hatlarinin kusursuza yakin olmali yoksa bi anlami kalmiyo ve keskin bi renk yapay duruyo yani.. Bence koyu kumral ,kestane,cikolata kahve gibi renkleri tercih etmelisin..
canim benim de saçlarım siyah tenim beyaz hatta bi de gözlerim maviönceden açık kumraldı sonra siyaha boyadım valla herkes saçımın tenimi daha güzel gösterdiğini söylüyor:) gözlerinin rengi de daha çok ortaya çıkar, yaptırmalısın bence. ama fotograf koyarsan daha net cevap verebiliriz
kaşın eğer koyu tondaysa uygun olabilir siyah ...
ben kumralım yeşil gözlüyüm birde ..2 yıl önce siyaha boyattım saçımı....
evet makyajlıyken affettim ama makyajsız berbattim
kaşlarımın rengi çok açık kalmıştı ...siyah kalemle yapayım dedim bu sefer koyu kaş gitmedi bana
malesef vazgeçtim ...ama yine de güzeldi...
Ay ne tatlıymışsın siyah saç beyaz ten mavi gözfotoğraf nasıl koyabilirim ki? Henüz yeniyim buralarda
İstesen atarsın kilolarını tatlım güzel özelliklerin var fıstık gibi olursun :) telefondan girdiğimden heralde bulamıyorumsağ ol hayatımmm şişko ama tatlı ah bir de zayıflasaydııımyorum yaparken aşağı kısımda eklenti ekle yazan yerden ekliyeyebilirsin fotoğraflarını
Bende açık tenliyim yeşil gözlüyüm ve kızıllara takmıştım bi ara ama sonra uğraşamadım siyah yaptım, renk aktıkça siyaha boyadım :) Evet sert bi ifade oluyor ama siyahın cazibesi başka
Merhaba :) bayanlar benim benim buğday, bazıları beyaz der, ela gözlüyüm. Saçlarımı bu yılın başında açıcı kullandırmadan bakıra boyattım. Karamel gibi bi renk oldu güzel de oldu, ama sonra bu renk gittikçe açıldı hoş durmadı ve ben de koyu kumrala boyattım. İlk yaptırdığım zamanlar herkes çok beğendi teninin rengi çok açık durmuş güzel olmuş böyle dediler ben de onun açık renk saçtan daha fazla yakıştığı kanaatindeydim. Sonra alttaki bakırdan dolayı o da açıldı ve açık kumral gibi bi renk oldu. Sizlerden tavsiye almak istediğim nokta şu; ben siyah saça fena taktım bu aralar, sizce boyatayım mı? Bi pişmanlık daha yaşamak istemiyorum ama koyu rengin bana daha çok gittiğini düşünüyorum. Özellikle siyah saç kırmızı ruj kombinlerine bayılıyorum :) tecrübesi olan bi ablam varsa benimle paylaşabilir mi? Hepinize güzel akşamlar :*
Makyajsız nasıl oluyordu canım bakımı zor mu? Benim saçlarım uzun bakımı çok zor oluyor bi de siyah boyatırsan zorlanırsın diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?