ah şu anahtarlıklar..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nayro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nayro

☕️
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Temmuz 2012
1.434
966
323
Kızlar hemen hemen her genç kızın çeyizinde bulunan şu meşhur anahtarlık var ya hani ev şeklinde ikili,
ha işte ondan lazım bana, bi çok yere yazdım nerden aldığınızı ama cevap çıkmadı.
Alanlar nerden ne kadara aldığını söylerse çok memnun olurum :)

Son düzenleme:
canım bahsettiğin anahtarlık bunlar di mi?

BAY BAYAN EV İKİLİ METAL ANAHTARLIK SET KR144 GittiGidiyor'da 64254360

bana buradaki fiyat yüksek geldi çünkü bijuteri tarzı yerlerde bunlardan daha uygun fiyata var yani. bulunduğun il ilçeyi bilmiyorum gerçi.

şık bir eşarpla birlikte bence ilk etapta yeterli olacaktır. şayet evine gidecek olursan ayrıca evi için bir hediye düşünebilirsin.

ayyyy bayıldım o anahtarlıgaaa ama biraz kabatık geldi sanki :18: yarın bütün bujiterileri gezecegim biri nişanlıma biri bana

eşarp güzel bi fikir arkadaşım ama bsit bi eşarp alma armine aker falan al kolay gelsin canımm

Yok canım basit bişey değil armine alıcam. O anahtarliktan koycam ayrıca da nişanlı bı kıza başka ne alınır...
Evine gitme şansım yok 20 saat uzaklıktaki sehre gelin gidiyo o sebepten düğüne de gidemem :)

Hangi ilçede olursa gidebilirim :)

Ya bi üye yazmıştı mafkafonide 8 tl ye almış ama. Baktım yok.

Hangi ilçede hangi bujiterde var acaba

Hangi ilçede olursa gidebilirim :)

Ya bi üye yazmıştı mafkafonide 8 tl ye almış ama. Baktım yok.

Hangi ilçede hangi bujiterde var acaba

Valla ben çok yerde gördüm Avcılarda özellikle.
evet internette o tarz sitelerde satılıyor ama dönem dönem oluyor tabi kampanyalar.

Valla ben çok yerde gördüm Avcılarda özellikle.
evet internette o tarz sitelerde satılıyor ama dönem dönem oluyor tabi kampanyalar.

Tam yer ismi verebilir mısınız ? Avcılara yakınım, fiyat ve yer bilgisi var mı

Yarın dışarı çıkıcam bir kaç yere bakayım yine, fiyat ve yer konusundan emin olarak haber vereyim olur mu?

markafonide kampanyası oluyo Chiccy Deco Life kampanyalarını takip et diyecem ama bir dahaki sefere ne zaman olur bilemiyorum yukarda link verilmiş ama orda 19 lira çok pahalı 8 liraya aldım ben

canım birde parfüm seti tarak seti falan koy istersen esarp ve anahtrlık az gelebilir tshirt vey tunik te koyabilirsin mantıklı olur :26:

canım birde parfüm seti tarak seti falan koy istersen esarp ve anahtrlık az gelebilir tshirt vey tunik te koyabilirsin mantıklı olur :26:

Ya iç çamaşır alayım diyorum
Ya da pijama takımı gibi bişey

bedenini biliyorsan al tabi ama şimcik taze gelin olaraktan tunik tarzı seylerin gelmesini daha çok isterim

Bedenini biliyorum hem böyle kutuya konulacak bişey olsun diyorum ince hemde tunik zevkini bilmem ki beğenir mı beğenmez mı :)
En son konuştuğumuz zaman bizde çeyiz telaşına başladık demişti :)

Nasıl bulcam bu anahtarlıklardan yaaaa :S

Bedenini biliyorum hem böyle kutuya konulacak bişey olsun diyorum ince hemde tunik zevkini bilmem ki beğenir mı beğenmez mı :)
En son konuştuğumuz zaman bizde çeyiz telaşına başladık demişti :)

hmmm o zamn iç çamaşırı al canm mantıklı yani :) hayırlı olsunnn

Alan, gören, duyan, yok mu yahu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…