• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah şu basenler :(

sessizliiik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
227
4
16
İzmir
Sorunum basenler.boyumda uzun olmadığı için rahatsız oluyorum.günde 1.5 saat yürüyüş ve pilates hareketleri ile 1 ayda incelme olur mu.başka önerileriniz varsa çok mutlu olurum.

yalnızca plates tek başına yetmiyor malesef..
düzenli spora başlamalısın.yürüyüş evet çok etkili ama dediğim gibi haftada en az 3 gün spor.
benimde basen problemim var son zamanlarda aldığım birkaçkilo direk oraya yarıyor.
spora başladım 2.aya girdim basen 2.5 cm gitmiş.:)

Sporun etkisini 3 haftadan sonra görmeye başlarsınız. Bir ayda diyet de yaparsanız mutlaka incelme olur...Bir de kemik yapısıyla alakalı bir durum da var sanırım. Benim basenlerim her zaman büyüktü,86'dan düşemedim henüz. 86-90 arası geziyorum yıllardır. Hemen hemen hep spor yapıyorum ama o büyüklük hep kalıyor:10:

yalnızca plates tek başına yetmiyor malesef..
düzenli spora başlamalısın.yürüyüş evet çok etkili ama dediğim gibi haftada en az 3 gün spor.
benimde basen problemim var son zamanlarda aldığım birkaçkilo direk oraya yarıyor.
spora başladım 2.aya girdim basen 2.5 cm gitmiş.:)

Çok iyi valla.Darısı benim başıma :)

Sporun etkisini 3 haftadan sonra görmeye başlarsınız. Bir ayda diyet de yaparsanız mutlaka incelme olur...Bir de kemik yapısıyla alakalı bir durum da var sanırım. Benim basenlerim her zaman büyüktü,86'dan düşemedim henüz. 86-90 arası geziyorum yıllardır. Hemen hemen hep spor yapıyorum ama o büyüklük hep kalıyor:10:

Bende de aynı sorun var.Üst bedenim ince. Basenlerde fazlalık olunca orantısız duruyor :(

Sorunum basenler.boyumda uzun olmadığı için rahatsız oluyorum.günde 1.5 saat yürüyüş ve pilates hareketleri ile 1 ayda incelme olur mu.başka önerileriniz varsa çok mutlu olurum.

sana atalarımızın önemli bir sözünü söylemek isterim.
gülmek yok.

söz ver yok.

bak gülmeyeceksin.

söylüyorum.

salla salla vur duvara.
dalga geçmiyorum ki duvar eritiyo

Back
X