- 14 Aralık 2015
- 77
- 68
- 88
- Konu Sahibi Itsmebeyzaxo
-
Evett o sira sanki agzimi baskasi yonetiyormus gibiBen malesefnasil birakicam bu huyu bilmiyorum bi konuya girdimi biri ile hizimi alamayip ne var ne yok anlatıyorum sonrada pisman oluyorum napcam bilmiyorum
Hiç sorma hiçEvett o sira sanki agzimi baskasi yonetiyormus gibi
Halbuki çoğu insan da bu samimiyeti suistimal edebiliyor malesefBendede var o hemen karsidakini samimi gorup anlatirim...
Aslinda hic kotulemek istemedim kotu de konusmadim ama yaptiklari biraz kotu oldugu icin oyle anlamislarsa diye korkuyorum. Bidaha da tovbe kendimden hic bir sey anlatmicam ya cok ders oldu bu bana icim icimi yiyor :)Bende de bazen telkin ya da destek amaçlı bak bende yaşamıştım hatta şöyle böyle olmuştu derim, bakarım kendi anlattığından çok ben kendiminkini anlatmışım, sonradan ne gerek vardı derim yerim kendimi..
Boşboğazlık da denemez de ,şeffaflık ve samimiyetten de gelebiliyor.Ama şöyle bir handikap var işte ; sen insanların onlarla ilgili birçok şeyini, zamanı geldiğinde aleyhlerine kullanıp, yüzlerine vurmayacak kadar dürüstken, aynı şekilde karşı tarafın böyle bir erdemi olup olmadığından emin dahi olamıyorsun
Ben hep bi başkası bi başkasını bana anlattığında anlatılan kişiyi karalamak yerine, ona da hak verilebilecek noktalarla dahil olurum.Öbür türlü gıybetin içinde yer almak gibi oluyo :/
Aslinda hic kotulemek istemedim kotu de konusmadim ama yaptiklari biraz kotu oldugu icin oyle anlamislarsa diye korkuyorum. Bidaha da tovbe kendimden hic bir sey anlatmicam ya cok ders oldu bu bana icim icimi yiyor :)
Mantıklı bende yapiyim iyi fikir olduMerhaba;
Ne yazıkki...o grubtayım bende..ah az ve öz konuşsak, bir de çok konusunca insanlar önemsemiyor...
Çözüm konusmdan düşünmek ölçmek tartmak tıpkı ezgezsiz gibi kas geliştimek gibi çalışmak lazım...Eskiye göre daha
iyiyim...daha da iyi olacagım..
Birde şöyle birsey yaptım,bir ajandam/defterim var,aklımdan gönlümden geçenleri anlattığım
Allah ile dertleştiğim,dedikodumu da sevincime orada yazıyorum,duada ediyorum,günlük işlerimle ilgili notta alıyorum...yani sadece kendime Ve Rabbime açıyorum iç dünyamı...iyi geliyor..(ama kimse okumamalı deli derler bana valla:)))
hem insanları bıktımıyorum,hem kafam boşalıyor hem düşünceler yerli yerine oturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?