ah su dedikodu ...

lologuny

Başlangıç:81>güncel:79.7>Ö.hedef:75>S.hedef:70
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
3.188
8.842
158
31
Kizlar bi sey sorucsm bana kasım ayinda cok kötü bir iftira atildi ...ve bu iftira yüzünden cok kötü günler yaşadim 3 gün boyunca nr su icebildim nr yemek nedd gozume uyku girdi annemler türkiyede genelde evimin icinde hic bir seyi disari yansitmam çünkü gerek duymam...ama bu iftirayi anlattim ailem cok kizdi annemde bnim gibi perisan oldu tlf elimden alindi çünkü kardesime olanlari anlattiktan sonra ... Ben dik durdum iftirAyi ortaya çıkardım kadin gelip özürdiledi... Çünkü kadin cok korktu yaptigi dedikodulari esinin duymamasi icin ama esim arayip kocasina anlatti ..her sey gecti gitti diyorum ama bu kisilerin yüzsuzler gibi birde arkamdan konusuymaya basladilar biri 45 yasinda biri 33 falan anlamadığım ben daha 23 yasindayim hicmi arlanma utanma olmaz bu insanlarda piskin piskin birde dedikodu yapıyorlar arkamdan ...sizcr ben ne yapayim bunlara zaten konusmuyorum muhattap olmuyorum ama cokta uzuluyorum iftirada su...aciklayamam Cunku belki okuyan olursa tanidik belli olur...

Uzlme boswer gunahlari boynuna herkes senn ne oldgunu biliomus ogrenmisler kotu soz doner dolasr onlari bulur Allah hicbirzaman dirliklerini vermez sen basin dik ol ayruca tanidik varsasa birak bilsn senn kimseden utancak birseyin yok

Dedikodu ettiklerini size duyuran kişi de dahil bu olaya karışanlarla iletişiminizi kesin. Çok net olun bu konuda. Hatta ben olsam iftiracılarla konuşanla bile konuşmazdım. Yapabileceğiniz başka da bir şey yok. Milletin ağzı torba olmadığindan büzemiyorsunuz malesef. Bari duymazsanız kafanız rahat olur.
Ustesinden gelemiyorsanız psikolojik destek de alabilirsiniz.
Geçmiş olsun.

Dedikodu ettiklerini size duyuran kişi de dahil bu olaya karışanlarla iletişiminizi kesin. Çok net olun bu konuda. Hatta ben olsam iftiracılarla konuşanla bile konuşmazdım. Yapabileceğiniz başka da bir şey yok. Milletin ağzı torba olmadığindan büzemiyorsunuz malesef. Bari duymazsanız kafanız rahat olur.
Ustesinden gelemiyorsanız psikolojik destek de alabilirsiniz.
Geçmiş olsun.
Oyle yaptim bnde açık açık dedim k.bakma bir daha gorusmeyelim diye cunku bni 8 aydir aramayan kadin bi anda arayasi tuttu

İftira artmak bu kadar kolay mı ayrıca kime yapmışlar bu dedikoduları ve anneniz falan neden perişan oluyor tanımıyorlar mı seni ve gidip sen kızıma nasıl böyle bir iftira atarsın demiyor mu. Ne olduğu da belli değil ama arkanızdan konuştuğunu nasıl öğreniyorsunuz ve o yaştaki kadınla sizin ne işiniz var ki ne arkadaşlığı yapabilirsiniz hala arkamdan konuşuyor diyorsunuz irtibatı kesin tamamen ne derse desin siz kendinizi bildikten sonra neyini takıyorsunuz. Evli bir kadına ne iftirası bu böyle.

İftira artmak bu kadar kolay mı ayrıca kime yapmışlar bu dedikoduları ve anneniz falan neden perişan oluyor tanımıyorlar mı seni ve gidip sen kızıma nasıl böyle bir iftira atarsın demiyor mu. Ne olduğu da belli değil ama arkanızdan konuştuğunu nasıl öğreniyorsunuz ve o yaştaki kadınla sizin ne işiniz var ki ne arkadaşlığı yapabilirsiniz hala arkamdan konuşuyor diyorsunuz irtibatı kesin tamamen ne derse desin siz kendinizi bildikten sonra neyini takıyorsunuz. Evli bir kadına ne iftirası bu böyle.
Cnm annemler türkiyede gelemedi ama aradi iftirayi atAnlar esimin dayisi kizi annesi ve onlarin akrabasi ...guya benim demedigim bir seyi soyledi diye gosterdiler ama soyledigim sey esimle alakali inanin aklim almiyo hala almiyo ben adamın karisiyim 3 yildir evliyim bir gün olsun aklima gelmeyen sey nasıl olurda bir baskasinin aklina gelir ozellikle baska bir kadının ve esim garibanin konuyla zerre kadar alakasi olmadığı halde

Uzlme boswer gunahlari boynuna herkes senn ne oldgunu biliomus ogrenmisler kotu soz doner dolasr onlari bulur Allah hicbirzaman dirliklerini vermez sen basin dik ol ayruca tanidik varsasa birak bilsn senn kimseden utancak birseyin yok
Esim daha oncedrn dışarıyi severdi icki icerdi sarhos gelirdi sevmedigim tum seyler esimde mevcuttu ama esimi bir yilda sabirla duzelttim evde durmayan adam dışarı çıkmaz icki icen adam ickiden nefret etti benimle ilgilenmezdi artik zaman buldukca disardayiz ve esimi beni cok kiskandilar surekli esimi kotulediler aileme ama ben arkasindaydim esimin surekli bi huhursuzluk yaratmaya calistilar ne ben nede esim boyun egmedik ve bu son yaptiklari bardagi tasirdi cunku esimin duzelecegine inanmazlardi ve yinr susacagimi dusunler ama bu kez susmadim esime kaynanamgile aileme anlattim Hepsi bir oldular arkamda durdular yinede arsizlar iste..

Kizlar bi sey sorucsm bana kasım ayinda cok kötü bir iftira atildi ...ve bu iftira yüzünden cok kötü günler yaşadim 3 gün boyunca nr su icebildim nr yemek nedd gozume uyku girdi annemler türkiyede genelde evimin icinde hic bir seyi disari yansitmam çünkü gerek duymam...ama bu iftirayi anlattim ailem cok kizdi annemde bnim gibi perisan oldu tlf elimden alindi çünkü kardesime olanlari anlattiktan sonra ... Ben dik durdum iftirAyi ortaya çıkardım kadin gelip özürdiledi... Çünkü kadin cok korktu yaptigi dedikodulari esinin duymamasi icin ama esim arayip kocasina anlatti ..her sey gecti gitti diyorum ama bu kisilerin yüzsuzler gibi birde arkamdan konusuymaya basladilar biri 45 yasinda biri 33 falan anlamadığım ben daha 23 yasindayim hicmi arlanma utanma olmaz bu insanlarda piskin piskin birde dedikodu yapıyorlar arkamdan ...sizcr ben ne yapayim bunlara zaten konusmuyorum muhattap olmuyorum ama cokta uzuluyorum iftirada su...aciklayamam Cunku belki okuyan olursa tanidik belli olur...
ne iftirası?

Esim daha oncedrn dışarıyi severdi icki icerdi sarhos gelirdi sevmedigim tum seyler esimde mevcuttu ama esimi bir yilda sabirla duzelttim evde durmayan adam dışarı çıkmaz icki icen adam ickiden nefret etti benimle ilgilenmezdi artik zaman buldukca disardayiz ve esimi beni cok kiskandilar surekli esimi kotulediler aileme ama ben arkasindaydim esimin surekli bi huhursuzluk yaratmaya calistilar ne ben nede esim boyun egmedik ve bu son yaptiklari bardagi tasirdi cunku esimin duzelecegine inanmazlardi ve yinr susacagimi dusunler ama bu kez susmadim esime kaynanamgile aileme anlattim Hepsi bir oldular arkamda durdular yinede arsizlar iste..
Boswer uzulmee masallah sanada bak esini iyilestirmissin Allah herkese senin gibi hayirli es nasib etsin.sen yoluna bak... sana laf dieyenede aynen dedigimi sole.Allah herkese benim gibi hayirli es nasib etsin de ciddiyete alma

elini beline koyup 'hanım hanıııım bana baksana sen' diyemedin mi

Sen niye susup geri cekiloyosun cik ortaya tukur suratlarina.bir ustlerine yuru bakalim kolaymi oyle iftira atma:/
Edepli edebinden susar edepsiz korkuttum sanar.disini bi goster bakalim bir daha konusabiliryorlarmi

Sizi çok iyi anlıyorum. Yaklaşık 2 sene önce yazlıkta komşumuz tarafından bana karşı dedikodu ve iftiralar atıldı. Annemin iyi arkadaşıydı 3. kişinin dolduruşuna gelmişti. Sonradan da çok pişman oldu ama affedemedik. Bana kalsaydı o kadının saçını başını yolardım mahalle kavgası olurdu o kadar yani. Bir de bu kadın annem yaşında utanmadı beni kullanmaya. İnsanın yaşının verdiği bir ağırlığı olur. Annemin hatırına susmuştum. (İçimde eğitimli sakin sessiz bir kız vardır ama bu tür şeylerde tam da cadı oluyorum o cadıyı uyandırmayacaksın) Bence Allah'a havale edip ailecek görüşmeyin. Evet günlerceuykusuz kalacaksınız, evet insan gidip de o kişiyle dalaşmak istiyor bazen çok zor tutuyor kendini. Ama ne yapalım bu ailemizin değerini düşürür. Ama yok içimde kalır derseniz yapın. Çünkü annem arada olmasaydı ben gidip de yapardım. Bu karar size kalmış.

Valla ben hicc sessiz kalmamistim.
Yillar once baska arkadaslarla arami acmaya calisan bir dengesiz vardi sagda solda arkamdan konusyordu.
Hemen salon kadini cizgimden kaydim,ustelik yurtta mudiriyetin odasinda oturuyodu muhtemelen mudireyode bana karsi dolsurmakla meskulken
Daldim iceriye gozlerimi portlletim bir daha arkamdan konusma cok fena yaparim seni dedim:eek:
Arkamdan atip tutan hatun sesini cikaramadi:deli:
Bir dahada konuatugunu duymadim.
Meydani bos buluyorlar tirnaklariniz bir gosterin:dondurma:

Sizin yerinizde olsaydım savcılığa suç duyurusunda bulunur ve manevi tazminat davası açardım. madem canınız bu kadar yandı bedelini ödesinler

Back
X