• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah şu dilimi eşşek arısı soksun

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
kızlar uykularım kaçıyor bir türlü kimseye güvenmemem gerktiğini hatırlamıyorum , artık beynimin bir köşesinde yer etsin istiyorum , herkesle herşeyi konuşmamayı öğrenemedim gitti , k. Bakmayın karışık anlatmış olabilirim konuyu anlatıyım ki anlayın, bizim çevre dedikodu kazanı ve daha fazlası , geçen misafirimiz geldi , kadın halamın eltisi oluyor , şakayla karışık , eltim işe yaramaz dedi, bende bunu diğer halama söyledim , (abartılacak bir durum değil aslında) o da gidip söylemiş halama anlayacağız, olay başıma patladı .... benim dilimi tutmayı öğrenmem lazım , kendimi çok suçluyorum :((

Yoo iyi yapmışsın.
Neden halanın arkasından konuşuyormuş?
Yüzüne söylemeye cesareti yok belli ki arkasından sallıyor.

kızlar uykularım kaçıyor bir türlü kimseye güvenmemem gerktiğini hatırlamıyorum , artık beynimin bir köşesinde yer etsin istiyorum , herkesle herşeyi konuşmamayı öğrenemedim gitti , k. Bakmayın karışık anlatmış olabilirim konuyu anlatıyım ki anlayın, bizim çevre dedikodu kazanı ve daha fazlası , geçen misafirimiz geldi , kadın halamın eltisi oluyor , şakayla karışık , eltim işe yaramaz dedi, bende bunu diğer halama söyledim , (abartılacak bir durum değil aslında) o da gidip söylemiş halama anlayacağız, olay başıma patladı .... benim dilimi tutmayı öğrenmem lazım , kendimi çok suçluyorum :KK43:(
Laf taşımışsınız resmen. Bu size ders olsun . Birdaha asla tekrarlamayın. Ne konusulduysa orda kalsın.:KK20:

Yoo iyi yapmışsın.
Neden halanın arkasından konuşuyormuş?
Yüzüne söylemeye cesareti yok belli ki arkasından sallıyor.
Konu bana patladı annem de niye söyledin diyor , doğru böyle şeyler hep benim başıma geliyor , ketum insan olmak istiyorum artık , kendimi dedikoducu hissediyorum offfff

Dedikoducu teyzeler gibi ordan oraya laf taşıyacağınıza, bahsi geçen elti kişisine, halam hakkında benim yanımda nasıl böyle konuşuyorsun diye sorsaydınız keşke. Ee ne demişler bana laf taşıyana sorarım senin yanında bana o laf nasıl edildi diye :işsiz:

Konu bana patladı annem de niye söyledin diyor , doğru böyle şeyler hep benim başıma geliyor , ketum insan olmak istiyorum artık , kendimi dedikoducu hissediyorum offfff
Boşver yerinde taşımışsın lafı.halana da orada rahatsız oldum arkandan konuşuluyordu falan diyebilirsin. Sanki aynı evde yaşamıyorsunuz ya kadın sürekli gelmiyordur size.

Maşallah ağzınızda bakla ıslanmıyor. . Doğrucu Davut olim derken laf taşıyan güvenilmez biri olursunuz dikkat edin bundan sonra...

Dedikoducu teyzeler gibi ordan oraya laf taşıyacağınıza, bahsi geçen elti kişisine, halam hakkında benim yanımda nasıl böyle konuşuyorsun diye sorsaydınız keşke. Ee ne demişler bana laf taşıyana sorarım senin yanında bana o laf nasıl edildi diye :işsiz:
Zaten gerekli bütün eleştiriyi kendime yaptım lütfen daha da üzmeyin beni

Cevre dedikodu kazani demissiniz de sizin de yaptiginiz bu! Insanlar dedikodu yapiyor siz de buna dahilsiniz ama siz istiyorsunuz ki sizin yaptiginiz dedikodu duyulmasin cok sey istiyorsunuz boyle bir dunya yok!

Yani kadın özel bir mevzu anlatsaydi bosbogazlik etmişsiniz diyebilirdim. Ama halaniza laf etmiş. Halama laf edince hazmedemedim söyledim diyip sıyrılın işin içinden..
Bundan sonrada o an cevabını verin sonra karışmayin başınızı ağritmaya ne gerek var..

Törpülemeye çalışın bu yönünüzü yani böyle yapmaya devam ederseniz cevrenizde çok insan kalacağını zannetmiyorum .
Benim de cevremde hemen laf taşıyan cinsler var asla onlarla dertlesmem mesela bir paylaşımda bulunmam , bu gibi durumlarda düşmemek için dedikodu ortamlarına hiç girmeyin .

Törpülemeye çalışın bu yönünüzü yani böyle yapmaya devam ederseniz cevrenizde çok insan kalacağını zannetmiyorum .
Benim de cevremde hemen laf taşıyan cinsler var asla onlarla dertlesmem mesela bir paylaşımda bulunmam , bu gibi durumlarda düşmemek için dedikodu ortamlarına hiç girmeyin .
Ama diyorum ya dedikodu kazanı, sonra çok başım agrıyor ve kendimi suçluyorum , annem sen asla değişmezsin diyor birde :(

Bazı sözler şakaylada söylense dilden dile aktarılınca yanlış anlaşılabiliyor

Sanırım çok gençsin öğrenirsin ki öğrenmişsindir sanırım artık üzülme unutulur :)

Back
X