• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah şu dilimi eşşek arısı soksun

Zaten şaka ile karışık demiş. Halanıza dediniz mi şaka ile karışık dedi diye. Yoksa direk sana böyle böyle fedi mi dediniz. Eğer öyleyse çok fenasınız diyeceğim. Ayrıca tam sır verilmeyecek insan tipisiniz. Ben olsam bir daha asla size güvenmem

Zaten şaka ile karışık demiş. Halanıza dediniz mi şaka ile karışık dedi diye. Yoksa direk sana böyle böyle fedi mi dediniz. Eğer öyleyse çok fenasınız diyeceğim. Ayrıca tam sır verilmeyecek insan tipisiniz. Ben olsam bir daha asla size güvenmem
Ben diğer halama söyledim , onun kız kardeşi , hatta kendisi de güldü , sonra kendisi gidip halama şu kişi sana böyle söylemiş demiş , çok kızdım tabi , ama en çok ta kendime

şaşkınsınız biraz sanırım dsadsd
olur öyle şeyler temkinli olursunuz bir dahakine

bunun bir diğer adı koğuculuk yani laf taşımaktır. dini bilgisi olana danışın veya google dan bakın ne kadar büyük bir günah olduğuna . belki sizi alıkoyar.

bunun bir diğer adı koğuculuk yani laf taşımaktır. dini bilgisi olana danışın veya google dan bakın ne kadar büyük bir günah olduğuna . belki sizi alıkoyar.
Bakın ben direk o halama söylemedim , 2 halam var diğerine söyledim kendisi gidip anlatmış zaten çok pişmanım ...

Konu bana patladı annem de niye söyledin diyor , doğru böyle şeyler hep benim başıma geliyor , ketum insan olmak istiyorum artık , kendimi dedikoducu hissediyorum offfff

Eh zaten dedikoducusunuz. Gereksiz bir yerde laf tasimissiniz ve huzur bozmusunuz. Bende sizin gibi insanlari bir türlü anlamiyorum. Size iskence edilmiyor, baski edilmiyor bu laflari tasimak icin. Hicmi yaptiklarinizin sonucunu düsünmüyorsunuz?

Bakın ben direk o halama söylemedim , 2 halam var diğerine söyledim kendisi gidip anlatmış zaten çok pişmanım ...
doğrudan ya da dolaylı bence fark etmez. o laf iki kişiden çıkmış ve 3. kişideyse durum aynıdır. Her neyse amaç suçlamak değil. Siz bu durumdan rahatsizsiniz sonuçta . ben size sadece bir öneride bulundum. gerisi size kalmış.

Niye orada halanıza laf söylememesi gerektiğini söyleyip konuyu kapatmıyorsunuz da lafı taşıyorsunuz. Cevabını verseydiniz içinizde kalmazdı rahat olurdunuz. Cevap veremediğiniz için içinizde kalıyor, sizi rahatsız ediyor o yüzden paylaşma ihtiyacı hissediyorsunuz gibi bir durum olabilir mi sizinki?

Niye orada halanıza laf söylememesi gerektiğini söyleyip konuyu kapatmıyorsunuz da lafı taşıyorsunuz. Cevabını verseydiniz içinizde kalmazdı rahat olurdunuz. Cevap veremediğiniz için içinizde kalıyor, sizi rahatsız ediyor o yüzden paylaşma ihtiyacı hissediyorsunuz gibi bir durum olabilir mi sizinki?
Sanırım evet :(

Back
X