Konuşmak onun işi değil mi ya? PffÇalıştığım okulda yeni atanmış bi rehberlik hocası var erkek. Genç biri. Son sınıflardan bazı kızlar adama takmış durumdalar. Bugün iki kız öğrenciyi lavaboda kavga ederken ayırdım sebebini söylemediler. Sonra başka öğrencim anlattı kızlardan biri yarım saat rehberlik hocasıyla görüşmüş diğeride kıskançlık krizine girmiş kıza saldırmış. Gülsem mi ağlasam mı ne diyeceğimi şaşırdım resmen psikopata bağlıyorlar. Rehberlik hocası herşeyin farkında , bir başka öğrenci de sıkıntım var diyip konuşmak istemiş aşık oldum imkansız bi aşk kendimi öldürmek istiyorum felan demiş gözünün içine baka baka.
Benden kızlarla üstü kapalı konuşmamı kız kıza sohbet şeklinde konuya girip çaktırmadan uyarı yapmamı istedi.
Çok asiler nasıl bi konuşma yapabilirim bilemiyorum hiç karışmasam mı acaba ?
Ne dersiniz ?
Valla ben de lisede beden öğretmenime aşıktım . Geçenlerde face de buldum 20 yıl oldu, şu an 50 yaşında . Hala yakışıklı adam diye düşündüm hatta . Yapılacak çok bir şey yok .Ergen bunlar diyecek fazla takılmayacak .Çalıştığım okulda yeni atanmış bi rehberlik hocası var erkek. Genç biri. Son sınıflardan bazı kızlar adama takmış durumdalar. Bugün iki kız öğrenciyi lavaboda kavga ederken ayırdım sebebini söylemediler. Sonra başka öğrencim anlattı kızlardan biri yarım saat rehberlik hocasıyla görüşmüş diğeride kıskançlık krizine girmiş kıza saldırmış. Gülsem mi ağlasam mı ne diyeceğimi şaşırdım resmen psikopata bağlıyorlar. Rehberlik hocası herşeyin farkında , bir başka öğrenci de sıkıntım var diyip konuşmak istemiş aşık oldum imkansız bi aşk kendimi öldürmek istiyorum felan demiş gözünün içine baka baka.
Benden kızlarla üstü kapalı konuşmamı kız kıza sohbet şeklinde konuya girip çaktırmadan uyarı yapmamı istedi.
Çok asiler nasıl bi konuşma yapabilirim bilemiyorum hiç karışmasam mı acaba ?
Ne dersiniz ?
Bende ondan korkuyorum ilk aklıma gelen şey bu oldu :/Bu sefer sizibde adama aşık sanip size saldırmasinlar?
Konuşması gereken rehber öğretmen zaten karismayin derim.
Evet konuşmaya çalışıyor da zaten yıllanmış bi tecrübesi yok ilk görev yeri o yüzden yardım istemiş olabilir.Rehber öğretmen dedigin hani danışmanlık veren psikolojiden anlayan öğretmen olmuyor mu
Kendi neden konuşamıyor net cizgi cekemiyor
Bide nasıl bi öğretmen bu tüm öğrenciler aşık
Bende ondan korkuyorum ilk aklıma gelen şey bu oldu :/
Çok haklısınız ben en iyisi rehberlik hocasına diyeyim başka öğretmenlerden yardım istesin :)Rehberlik öğretmeni genc demissiniz siz de gencsiniz sanırım.
Yani tam yakistirma sebebi. Adami zaten kiskaniyorlar.
Bu sefer yeni rakip siz olacaksiniz.
Tehlikeli bir durum.
Üstadlarından öğrensin o zaman nasıl yönlendirmesi gerektiginiEvet konuşmaya çalışıyor da zaten yıllanmış bi tecrübesi yok ilk görev yeri o yüzden yardım istemiş olabilir.
Ya genç yakışıklı denebilecek sempatik bi hoca bundan kaynaklı . Tüm öğrenciler de değil zaten aklı 5 karış havada olan bi kesim sadece bunu yapıyo
:)))))) aman aman Allah korusunÜstadlarından öğrensin o zaman nasıl yönlendirmesi gerektigini
Bi arkadas yazmıs
Siz konussanız bu sefer o kızlar sizin asık oldugunuzu veya aranızda bişey oldugunu düşünüp belki bigün tuvalette sizi kıstırıcaklar :/
İyi bi öneri :)Nişanlansin mesleğini de eline almış.
Şakanin bir kısmında ciddiyim okula giderken alyans taksin. Bir de siz karismayin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?