• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah şu erkek milleti:)

hayal114

Sonsuz şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
4.249
2.710
173
Merhaba kızlar;hepımız ıllakı sikayet ederız erkek milletının den:) örneğin bize göre gerekli olan şeyler onlara göre gereksızdir fuzili masraftır.onlara göre gerekli olanda bıze gereksız gelebılır tabı; bız onları anlamyız onlar bizi,dün mağazada bir gondol takımı gördüm 1.500 milyon dedı eskı parayla milyar düşundum buna bu kadar parayı veren adam varmıdır? dıye varmıdır bılmıyorum ve sıze soruyorum?VARMIDIR:))

Son düzenleme:
ben de bu konuda hep erkek arkadsımla didişirim. 2 tane playstatıonı varken sırf 3ü çıktı diye gidip aldı:63: dedim ne gereği var bir de ona uygun tv değişimi yapıyor bir de tv masrafı. geçen gün konuşuyoruz demez mi 4.sü çıkcak hayatım 3 boyutlu olcakmıs, o zaman yine yenilemem lazım diye:41: vala o öyle şeylere para verince ben üzülüyorum:26:

ben de bu konuda hep erkek arkadsımla didişirim. 2 tane playstatıonı varken sırf 3ü çıktı diye gidip aldı:63: dedim ne gereği var bir de ona uygun tv değişimi yapıyor bir de tv masrafı. geçen gün konuşuyoruz demez mi 4.sü çıkcak hayatım 3 boyutlu olcakmıs, o zaman yine yenilemem lazım diye:41: vala o öyle şeylere para verince ben üzülüyorum:26:

e tabı ona gore playstatıon gereklı oynuyor:1:senın harcamalarında ona gore gereksız olan varmı varmı?

Gondol takımı nedir bilmiyorum ama çok pahalıymış yav?
Çok gerekli bir eşya değilse ben de olsam istemezdim!:26:

Gondol takımı nedir bilmiyorum ama çok pahalıymış yav?
Çok gerekli bir eşya değilse ben de olsam istemezdim!:26:

hanı salona konuluyor eskıden krıstallerı vardı vazo kul tablası felan o ıste:))BEncede gereksız ama var:) madem kı var demekkı satılıyor sordum dedım kı alan varmı:)evet tabı var ıkı uc tane kaldı dedı:))

Son düzenleme:
hanı salona konuluyor eskıden krıstallerı vardı vazo kul tablası felan o ıste:))BEncede gereksız ama var madem var demekkı satılıyor sordum dedım kı alan varmı:)evet tabı var ıkı uc tane kaldı dedı:))

Eeeee gerekli olduğunu düşünenler olmasa zaten almazlar.
Almazlarsa zaten üretilmez.

amannn kristal takım evde fazlalıkdan başka bişi diil
büfeye gümüşlüğe doldur
sil sil dur:9:
çeyizimde vardı evvel zaman önce hepisini dağıtıımm ohh iyi yaptımm :8:

amannn kristal takım evde fazlalıkdan başka bişi diil
büfeye gümüşlüğe doldur
sil sil dur:9:
çeyizimde vardı evvel zaman önce hepisini dağıtıımm ohh iyi yaptımm :8:

iyi yaptın :)))kaca degıstırdın nasıl bırsey aldın yerıne bende yapcam gordukce anneme sınır oluyorum bunu bana nıye almıs dıyorum:))

vallahi ben de bilmiyordum gondol diye birşey olduğunu :26:
baktım, gerek de duymadım şimdiye kadar hic eksikliğini hissetmemiştim, gercekten ev düğün mobilya gelinlik derken birsürü masraf ve borç oluyor. istememekte cok haklı erkekler bunu :))
ben de istemem ki. onun için borç mu ödeyeceğim birde, pek işlevi yok sonucta...

ama yok dip boyan gelmiş yine de boyatma gibi şeyler çok saçma, öyle gezseniz de bakımsızlaştın çok değiştin derler (tabi hepsi değil ama bir çoğu)
orijinal rengine boyat bi daha da boyatma diyeni yine biraz anlarım maddi sıkıntı varsa ne yapsın yani ama... bu da enteresanmış

baktım, gerek de duymadım şimdiye kadar hic eksikliğini hissetmemiştim, gercekten ev düğün mobilya gelinlik derken birsürü masraf ve borç oluyor. istememekte cok haklı erkekler bunu :))
ben de istemem ki. onun için borç mu ödeyeceğim birde, pek işlevi yok sonucta...

ama yok dip boyan gelmiş yine de boyatma gibi şeyler çok saçma, öyle gezseniz de bakımsızlaştın çok değiştin derler (tabi hepsi değil ama bir çoğu)
orijinal rengine boyat bi daha da boyatma diyeni yine biraz anlarım maddi sıkıntı varsa ne yapsın yani ama... bu da enteresanmış

Pekı salonda ne kullanıyorsun gondol takımı yerıne:))

büfem vitrinim yok haliyle öyle bi ihtiyacımda yok benim istemiyorum yani onu sade mis gibi bi ev düzücem

Back
X