- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 36
- Konu Sahibi Dark_Paradise
Kizlar görümcemle küsüz yani küs derken direk birbirimize hakaret falan etmedik o benim arkamdan esime bana demedigini birakmamis. Esimde ona haddini bildirmis ve o günden beri konusmuyor ablasiyla bende konusmadim o günden sonra. Asla esime ablanla konusma falan diye biseyde demedim hatta ara hal hatir sor diye soylerim hep ama kendi yapmaz bende karismam acikcasi onlarin arasina. Bayram günü yinede büyügümüzdür dedik aradik konustuk. Kendisi baska bir yerde yasiyor gitme imkanimiz yoktu. Telefonda oyle soguk soguk davrandi 2 dk konustuk isim var diyip kapatti. Simdi kizi nisanliydi ve nikah yapmislar seneyede dügün var. Bende bunu kizdan duydum zaten kendi ailesi bana bisey anlatmazlar. Kiza hayirli olsun falan dedim. Görümcemi de arayip hayirli olsun demelimiyim sasirdim. Diger yandan gücüme gidiyor beni saf yerine koymalari her firsatta laf sokmalari. Benim esimi doldurmalari yapmadigim seyleri esime soylemeleri. Ya esim onlarin lafini dinleseydi ve huzurumuz kacsaydi? Napiyim kk kadinlari bir fikir verin :)