Ah su görümceler :)

Dark_Paradise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
2.032
3.703
36
Kizlar görümcemle küsüz yani küs derken direk birbirimize hakaret falan etmedik o benim arkamdan esime bana demedigini birakmamis. Esimde ona haddini bildirmis ve o günden beri konusmuyor ablasiyla bende konusmadim o günden sonra. Asla esime ablanla konusma falan diye biseyde demedim hatta ara hal hatir sor diye soylerim hep ama kendi yapmaz bende karismam acikcasi onlarin arasina. Bayram günü yinede büyügümüzdür dedik aradik konustuk. Kendisi baska bir yerde yasiyor gitme imkanimiz yoktu. Telefonda oyle soguk soguk davrandi 2 dk konustuk isim var diyip kapatti. Simdi kizi nisanliydi ve nikah yapmislar seneyede dügün var. Bende bunu kizdan duydum zaten kendi ailesi bana bisey anlatmazlar. Kiza hayirli olsun falan dedim. Görümcemi de arayip hayirli olsun demelimiyim sasirdim. Diger yandan gücüme gidiyor beni saf yerine koymalari her firsatta laf sokmalari. Benim esimi doldurmalari yapmadigim seyleri esime soylemeleri. Ya esim onlarin lafini dinleseydi ve huzurumuz kacsaydi? Napiyim kk kadinlari bir fikir verin :)

Kızını aramışsın gerek yok bence
Görümce müsvettelerini şımartmamalk lazım sonra
Kayınvalideyi arattırıyorlar valla

Kızını aramışsın gerek yok bence
Görümce müsvettelerini şımartmamalk lazım sonra
Kayınvalideyi arattırıyorlar valla
Kayinvalidem biseye karismaz nasil bir insan oldugunu hala cozemedim valla. Ben aramazsam aramaz konusmazsam konusmaz hic biseyime karismaz yani. O yonden rahatim saygi gosteriyorum o da kizim der. Ama kizina yani gorumcemle benim hakkimda dedikodu falan yapiyormus ne kadar dogru bilemem eltilerimden duydum bunu. Yada gorumcem " gecen anneme bunu demissin" der yani ona anlattigini bilirim. Ama demedigim seyler oldugu icin o mu yalan soyluyor kayinvalidem mi cözemiyorum. icimden görümcemi aramak gelmiyor ama sonra bunu da buyuk biseymis gibi hataliymisim gibi konusmalarindan cekiniyorum acikcasi

Böyle görümcelerin ,EltiLerin vs olduğunu burda okudukça neler var diyorum.benim erkek kardeşim de evlendi 3 aylık ve 3 görümceyiz gelin benden 4 yaş küçük olmasına rağmen ona gayet iyi davranıyoruz kardeşimle hiçbir problemi yok ama gelin kız bizim yeri geldiğinde onu destekleyip arkasında duracağımızı bilir .. Bence fe arama derim gerçi o bu kez beni hayırlı olsun a aramadı diye veryansın eder ama tın.sen kızını aramışsın zaten

Kayinvalidem biseye karismaz nasil bir insan oldugunu hala cozemedim valla. Ben aramazsam aramaz konusmazsam konusmaz hic biseyime karismaz yani. O yonden rahatim saygi gosteriyorum o da kizim der. Ama kizina yani gorumcemle benim hakkimda dedikodu falan yapiyormus ne kadar dogru bilemem eltilerimden duydum bunu. Yada gorumcem " gecen anneme bunu demissin" der yani ona anlattigini bilirim. Ama demedigim seyler oldugu icin o mu yalan soyluyor kayinvalidem mi cözemiyorum. icimden görümcemi aramak gelmiyor ama sonra bunu da buyuk biseymis gibi hataliymisim gibi konusmalarindan cekiniyorum acikcasi

Kayınvalide kötü olmayıp topu kızına atmış belliki

Böyle görümcelerin ,EltiLerin vs olduğunu burda okudukça neler var diyorum.benim erkek kardeşim de evlendi 3 aylık ve 3 görümceyiz gelin benden 4 yaş küçük olmasına rağmen ona gayet iyi davranıyoruz kardeşimle hiçbir problemi yok ama gelin kız bizim yeri geldiğinde onu destekleyip arkasında duracağımızı bilir .. Bence fe arama derim gerçi o bu kez beni hayırlı olsun a aramadı diye veryansın eder ama tın.sen kızını aramışsın zaten
Inanir misin yengem var birbirimizi acayip severiz. Abimin dedikodusunu bile oturup yapariz abin sunu yapti falan der ben ona akil veririm derdini dinlerim asla bir kelime bile etmem abime ya da anneme. Oglumu oglu gibi sever isim falan olunca seve seve bakar bende aynen onun cocuklarina bakarim. Nedense bana denk gelende boyle bi gorumce oldu bende anlayamadim :)

Size nikah icin haber vermemiski gorumceniz, siz de tebrik icin aramayin. Sonucta kizi soylemis. Sizi insan yerine koysaydi, en azindan esinize bi tlf acip diyebilirdi. Sizi yok bilmis, sizde onu yok bilin.
Zaten en cok gucume giden bu aileden degilmisim gibi davranmalari. Esim yanimda olunca asla bisey yapmazlar melek gibiler. Buyun kaynim zaten demis helal olsun Dark_Paradise'in kocasina kimseye laf ettirmiyor o yuzden kimsede onlara karismiyor..biz ettirdik simdi kendi huzurumuz yok. Genel olarak gelinlerine iyi davranmayan bir aile yapilari var

Size yapılan hoş değil tabi ki eşinizi de tebrik etmek lazım sizi savunmuş. Kızını aramışsınız ıyı dıleklerınızı iletşmişsiniz ancak böyle zamanlar da belli olur eşimiz dostumuz bana kalırsa siz hiç birşey yokmuş gibi onun yaptıkları sizi etkilememişcesine arayıp konuşmayı uzatmadan hayırlı olsun dileklerinizi iletebilirsiniz.

Size yapılan hoş değil tabi ki eşinizi de tebrik etmek lazım sizi savunmuş. Kızını aramışsınız ıyı dıleklerınızı iletşmişsiniz ancak böyle zamanlar da belli olur eşimiz dostumuz bana kalırsa siz hiç birşey yokmuş gibi onun yaptıkları sizi etkilememişcesine arayıp konuşmayı uzatmadan hayırlı olsun dileklerinizi iletebilirsiniz.
Cok sukur esimden yana oyle bi sorunum yok. Her zaman destekler beni savunur, ama benim icim rahat etmiyor. Aramadi demesin diye aramak istiyorum ama yine soguk konusacak falan hem suclu hem guclu yani. Bir de hep sanki herseyi kabullenen asla sesimi cikarmayan bir insanim onlara karsi. huzursuzluk olmasin diye. Ben gercekten onlari kendi ailem gibi bildim ama soyledikleri cok kirici seyler. Benim bi akrabam öldü basiniz sagolsun bile demediler. Ortada bisey olsa tamam kirgindir diyecem ama biseyde yok.

Cok sukur esimden yana oyle bi sorunum yok. Her zaman destekler beni savunur, ama benim icim rahat etmiyor. Aramadi demesin diye aramak istiyorum ama yine soguk konusacak falan hem suclu hem guclu yani. Bir de hep sanki herseyi kabullenen asla sesimi cikarmayan bir insanim onlara karsi. huzursuzluk olmasin diye. Ben gercekten onlari kendi ailem gibi bildim ama soyledikleri cok kirici seyler. Benim bi akrabam öldü basiniz sagolsun bile demediler. Ortada bisey olsa tamam kirgindir diyecem ama biseyde yok.
Bırakın kötü onlar olsun siz ılımlı ve iyi olun . O tarz insanlar kendi yaptıklarını görmezler ve sizin yaptığınız yapmadığınız herşeye fazlasıyla takılır laf yaparlar. Arayıp çok uzatmadan hayırlı olsun deyip kapatabilirsiniz.

X