Ah şu güven sorunu

A_a_h

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.327
778
43
Öncelikle herkese iyi aksamlar

Benim ablam yeni evlendi bi kac gun oluyo. Esinide henuz cok iyi taniyoruz sayilmaz. Bu arada 1 bucuk yasinda kizim var annem bakiyo. Yazin onlar tatile gidecekler bir ayligina bu surede ablam bakmayi dusunuyodu ve istiyodu bizde oyle kararlastirmistik. Ama dugunu normalde annemlerin izininden sonra olucakti ama araya bazi sorunlar girdigi icin izin onu oldu.

Biliyoruzki son zamanlarda cikan bebek ve cocuklara tecavuzler cogaldi en son okudugum dugun evinde bebege tecavuz edilmesi beni mahvetti ve o gunden beri kizimi biyere birakamiyorum.

Ablamada dedim abla bosver sen bakma yeni evlisiniz bide basinizda cocuk olucak dedim yok bakicam ille diyo. Ama icimden gelmiyo cok korkuyorum. Tabiki enistemizden bi suphem yok ama dedigim gibi ailemize yeni gelen birisi fazla taniyip etmeyiz.

Siz korkularinizk nasil yendiniz?
Allah herkesin cocugunu korusun bu sekilde dusunmemize sebep olanlarida bildigi gibi yapsin. :KK43:

Çocuğum yok ama sanırım korkularınız da haklısıniz neler neler duyuyoruz Allah korusun . Rabbim herkesin çocuğunu annesine babasına bagislasin insallah

Benim ablam yeni evlendi bi kac gun oluyo. Esinide henuz cok iyi taniyoruz sayilmaz. Bu arada 1 bucuk yasinda kizim var annem bakiyo. Yazin onlar tatile gidecekler bir ayligina bu surede ablam bakmayi dusunuyodu ve istiyodu bizde oyle kararlastirmistik. Ama dugunu normalde annemlerin izininden sonra olucakti ama araya bazi sorunlar girdigi icin izin onu oldu.

Biliyoruzki son zamanlarda cikan bebek ve cocuklara tecavuzler cogaldi en son okudugum dugun evinde bebege tecavuz edilmesi beni mahvetti ve o gunden beri kizimi biyere birakamiyorum.

Ablamada dedim abla bosver sen bakma yeni evlisiniz bide basinizda cocuk olucak dedim yok bakicam ille diyo. Ama icimden gelmiyo cok korkuyorum. Tabiki enistemizden bi suphem yok ama dedigim gibi ailemize yeni gelen birisi fazla taniyip etmeyiz.

Allah herkesin cocugunu korusun bu sekilde dusunmemize sebep olanlarida bildigi gibi yapsin. :KK43:
Kimseye güvenemiyorsanız kendiniz bakacaksınız başka yolu yok bunun.

Çocuğum yok ama sanırım korkularınız da haklısıniz neler neler duyuyoruz Allah korusun . Rabbim herkesin çocuğunu annesine babasına bagislasin insallah
Amin insallah.
Insan kendinden cok onlar icin endiseli oluyo gun gectikte.

Sizin ailede "fazla tanıyıp etmediğiniz" kişilerle evlenmek serbest mi?
Ille boyle cins biri cikicak demi?

Benim paylastigim konu nee sizin takildiginis konus neresi Allah askina bi dusunun?

Ki oyle bu sizi neden bu kadar rahatsiz etti anasi babasi bu kadar takilmamisken sizin tamda o cumleye takilmaniz gercek hayattada ne kadar merakli, dedikoducu ve fesat birisi oldugunuzu gosteriyo.

Baska sehirden birisyle evlendi biz fazla goremedik adam calisiyo merakiniz giderilsin diye hani.

Neyse burda dertlesebilinen bi kac arkadas oluyo sizin gibi birisi yuzunden banlanmak istemiyorum iyi aksamlar.

Yoksa insan bile bile bırakırmı komşuya dayıya
Amcaya
Sonra bir haber hepimiz şok
Amcası dayısı dıdısı diye şok oluyoruz
Yok kardeşim kimseye güvenmem ben

Cocugum yok ama olsaydi ben de cok pimpirikli olurdum pis sapiklar yuzunden kimseye guven kalmadi. Allah en ufak kotu niyeti olan yaratiklari yok etsin insallah...:sinirli::KK34:

Yoksa insan bile bile bırakırmı komşuya dayıya
Amcaya
Sonra bir haber hepimiz şok
Amcası dayısı dıdısı diye şok oluyoruz
Yok kardeşim kimseye güvenmem ben
Aynen. Ama soyle eski zamanlari dusunuyorumda biz kucukken hic boyle soyler yoktu dusuncesi bile yoku. Amca dayiyi gectim mesela halamizin teyzemizin kocalari bile bizlere bi baba gibiydiler. Bu haberler yuzunden icimizdeki dusuncelere bak.

Allah aşkına çocuğunuzu kimseye bırakmayın. İnsan kan bağı olanlara güvenemiyor. Nerede kalmış elalemin adamına güvenmek?

Aklın yolu bir güvenmeyin kimseye. Uygun bir dille istemediğinizi söyleyin ablanıza. Darılan darılsın çocuktan önemli mi:KK12:

Ülkece öyle iğrenç olaylara şahit olduk ki herkese şüpheyle bakmamız gerekiyor haliyle. Tanıdığım birçok insan çocuğunu amcasının dayısının yanına bile bırakmıyor. Birçok çocuk istismarı çocukların yakınları tarafından gerçekleştiriliyormuş. Bence evladınızı kimseye bırakmayın :(

Ille boyle cins biri cikicak demi?

Benim paylastigim konu nee sizin takildiginis konus neresi Allah askina bi dusunun?

Ki oyle bu sizi neden bu kadar rahatsiz etti anasi babasi bu kadar takilmamisken sizin tamda o cumleye takilmaniz gercek hayattada ne kadar merakli, dedikoducu ve fesat birisi oldugunuzu gosteriyo.

Baska sehirden birisyle evlendi biz fazla goremedik adam calisiyo merakiniz giderilsin diye hani.

Neyse burda dertlesebilinen bi kac arkadas oluyo sizin gibi birisi yuzunden banlanmak istemiyorum iyi aksamlar.

Cins olan sensin yavaş gel.
Keşke annen baban da bu kadar meraklı olsaydı da doğru düzgün görmediğiniz , tanımadığınız adama kız vermeseydiniz.
Gelip şurda şu konuyu açacak kadar güvensiz hissetmezdin sende.
Tuhafsınız valla pata küte evlenen evlenene .
Dedikoducu ve fesatım, hmm okey.
Neyse daha fazla bişey demiycem zira kendinle çelişiyorsun bayan kavram karmaşası.

Back
X