Ah şu güven sorunu

Ne yani.eniştenizden mi korkuyorsunuz birşey yapar diye tanımıyoruz daha filan diyorsunuz bu kadar paranoyak olmaya gerek yok.Düğün günü çocuğa o kötülüğü yapan oraya gelen herhangi biriydi damat değildi kaldı ablanız zaten tanımış sevmiş.hiç.mi.götürmeyeceksiniz çocuğu..Bı kadar kimseye güvenmiyorsanız tatile onu da götürün ki.ben götürürdüm annenizde de kalsa gelecekler

Cins olan sensin yavaş gel.
Keşke annen baban da bu kadar meraklı olsaydı da doğru düzgün görmediğiniz , tanımadığınız adama kız vermeseydiniz.
Gelip şurda şu konuyu açacak kadar güvensiz hissetmezdin sende.
Tuhafsınız valla pata küte evlenen evlenene .
Dedikoducu ve fesatım, hmm okey.
Neyse daha fazla bişey demiycem zira kendinle çelişiyorsun bayan kavram karmaşası.
Ne yapsin adamlar baska sehirde calisan adami gece gunduz koyunlarindami yatirdaydilar?

Sevmis asik olmus kiz evlenmisler siz neden bu kadar bunu sorun ettiniz gercekten cok tuhaf. Ama sizede hak vermek lazim evde depresyona girip burda milletin konularinda kendinizi ortaya atarak biseyleri gostermeye calisiyosunuz.

Konu tamamen baska biseyken pata kute evlenme su bu nedir ya kiz gelmis 28 yasina cocukmu senin gibilerinden izinmi alicakti?

Hangi konu actigimda sizi alakadar etmez uzaktan yakindan. Farkindaysaniz tek enistemize guvenmiyorum demedim son haberlerden sonra hic kimseye guven kalmadi diyorum. Bunun icinde esimin abisi kuzenleri gorumcemin esleri kendi akrabalarimda var. Ama onlarin bakma gibi bi olayi olmadigi icin konu ablamin esinden acildi.

Gercekten pes diyorum.

Ne yani.eniştenizden mi korkuyorsunuz birşey yapar diye tanımıyoruz daha filan diyorsunuz bu kadar paranoyak olmaya gerek yok.Düğün günü çocuğa o kötülüğü yapan oraya gelen herhangi biriydi damat değildi kaldı ablanız zaten tanımış sevmiş.hiç.mi.götürmeyeceksiniz çocuğu..Bı kadar kimseye güvenmiyorsanız tatile onu da götürün ki.ben götürürdüm annenizde de kalsa gelecekler
Genel olarak akrabalardan kimseye guven kalmadi mesela kaynimda olsun gorumcelerim olsun hepsi teklif etti oynar cocuklar kalsin iki gun diye ama ben icimdeki suphelerden dolayi yapamiyorum. Son zamanlarda cocuk istismarlari beni cok etkiledi. Fazla tanimiyoruz derken kastettgim suydu, mesela ben esimle sevgiliykende nisanliykende hegun ailem gorurdu her gun olmasa araya bisey girse en an 3 kez gorusurlerdi. Dogal olarak her gun gordugun insani iki sene boyunca gayet iyi taniyosun. Ama ablamda bir yildir nisanliydi ve esi baska bi sehirde gec saate kadar calisiyodu ve bi gun izni vardi. Ondada genelde ablamla gorusurlerdi haftada bir iki haftaya birde ailemle gorusurlerdi hepsi bu kadar. Ablam bakmak istedigi icin enistemden dolayi yola ciktim. Hatta direk akrabalardan yola cikiyorumki artik boyle seyler en cok aileden cikmaya basliyo. Tabikide ablam sevmis guvenmis ben zaten bisey yapacak diye degil icimden gelmiyo aklim kalir kendimi rahat hissedemem. Tatile annemle birlikte gonderemem bir aydan fazla dayanamamda zaten krese vermek benim icin en uygunu ama dedigim gibi ablam ben bakarim diyo.

Ben kaygınizin biraz uc boyutta olduğunu düşünüyorum.Evde ablaniz olmasa neyse ama ben yeni evli bir çifti rahatsız etmek de istemezdim.Ona göre kendi çözümümu yaratirdim

Ben kaygınizin biraz uc boyutta olduğunu düşünüyorum.Evde ablaniz olmasa neyse ama ben yeni evli bir çifti rahatsız etmek de istemezdim.Ona göre kendi çözümümu yaratirdim
Benim icin tek cozum kres zaten hatta en uygunu bu benim icin. Bende soyledim yeni evlisiniz bide basinizda cocuk olucak hani tatilin keyfini cikarin diye tamamen kendi istegi.

Benim icin tek cozum kres zaten hatta en uygunu bu benim icin. Bende soyledim yeni evlisiniz bide basinizda cocuk olucak hani tatilin keyfini cikarin diye tamamen kendi istegi.
Yigeni onun canı cigeri kiyamiyordur da ondan.Sonrasinda kreşe devam edecekse başlat ama annen dönünce alacaksan sakin başlatma.Cocugun kafası karışabilir.Sonrasinda sürekli başlaması gerektiginde uyum sorunu olabilir.

Yigeni onun canı cigeri kiyamiyordur da ondan.Sonrasinda kreşe devam edecekse başlat ama annen dönünce alacaksan sakin başlatma.Cocugun kafası karışabilir.Sonrasinda sürekli başlaması gerektiginde uyum sorunu olabilir.
1 bucuk yasina kadar annem bakti ben kendi istegimle krese veriyorum 3 yasinda zaten mecburi ana okulu var. Simdi baslarda devamli gidicek zaten. Bi yonede onlara yuk olma hissini yasamiycam ne kadar kendi istesede ben sanki onlarin basina kalmis gibi hissederim biliyorum kendimi.

Ne yapsin adamlar baska sehirde calisan adami gece gunduz koyunlarindami yatirdaydilar?

Sevmis asik olmus kiz evlenmisler siz neden bu kadar bunu sorun ettiniz gercekten cok tuhaf. Ama sizede hak vermek lazim evde depresyona girip burda milletin konularinda kendinizi ortaya atarak biseyleri gostermeye calisiyosunuz.

Konu tamamen baska biseyken pata kute evlenme su bu nedir ya kiz gelmis 28 yasina cocukmu senin gibilerinden izinmi alicakti?

Hangi konu actigimda sizi alakadar etmez uzaktan yakindan. Farkindaysaniz tek enistemize guvenmiyorum demedim son haberlerden sonra hic kimseye guven kalmadi diyorum. Bunun icinde esimin abisi kuzenleri gorumcemin esleri kendi akrabalarimda var. Ama onlarin bakma gibi bi olayi olmadigi icin konu ablamin esinden acildi.

Gercekten pes diyorum.

Depresyonda olan sen olmayasın atarlı?
Bu ne agresiflik?
Komik seni.
Evde yatıp burda millete sarmak tarzım değil, ha senin gibiler denk gelince ağzının payını alıyor o ayrı mesele.
Üniversiteyi yeni bitirdim bu arada, depresyona girmeyi bırak kafamı kaşıyacak vaktim yoktu son bir senedir.
Şimdi istediğim yerde takılırım, vaktimi istediğim gibi değerlendiririm seni zerre kadar ilgilendirmez.
Sorduğum soruya doğru düzgün cevap verme, saldırıya geç, hakaret et, sonra sen kendini göstermeye çalışıyorsun de.
Oldu canım haydii.
Gerçekler böyle acıtır.
Akıl sağlığın endişe verici.
Allah akıl fikir versin ne diyim.

Saçmalamışsınız...insan akrabalarını bile tanıdığını sanıp neler görüyor onlardan

Saçmalayan sizsiniz.
Tanıyorum dediğimize güvenemiyorsak "tanımam etmem" dediğimize hiç güvenemeyiz değil mi?
Anlatabildim mi?
Anlamamakta ısrar edecekseniz hiç uzatmayın.

Korkularınızda haklısınız bence. Bu durumun eniştenizi tanıyıp tanımamanızla da alakası yok.
Öz torununa, öz kızına, öz kardeşine kötü gözle bakan insanları da görüp duyuyoruz.
Taciz ve tecavüz olaylarında kurban çocuk ise saldırı, çok yüksek bir yüzde ile "bu tanıdık, bu yapmaz" diyerek güvenilen eş, dost, akraba, komşudan geliyor. Yüzdeyi tam hatırlayamadım ama baya yüksekti.
Enişteniz çok iyi bir insandır ya da değildir bilemeyiz. Ama ben yine de çocukların yabancı bir erkekle bırakılmaması taraftarıyım. O erkek kim olursa olsun.

Ama başka bir açıdan, enişteniz eve gelene kadar belki siz çocuğunuzu çoktan almış olacaksınız, belki karşılaşmayacaklar bile. İş çıkış saatleriniz nasıl denk düşüyor bilmiyorum.
Yine de istemiyorsanız yeni evli olmalarını bahane edin.

Ben o kadar etkilendimki bu iğrenç haberlerden artık bakmıyorum okumuyorum. Yoksa aklımdan çıkmıyo rüyalarıma gircek kadar etkiliyo beni. Bak bu düğünde olan olayı da bilmiyorum senden öğrendim şuan. Allah belasını versin. Bu gece de rahat uyuyamam.

Kızını güvenmediğin hiçbir yerde bırakma. Ama tabi ablana da asla yansıtma bunu. O da kırılabilir. Allah korusun çocuklarımızı.

Benim ablam bizim evde (ucretli)cocuk baktı. O dan anaokuluna kadar.Allahtan onlar korkmadilar.Ev insan dolu.Ergen erkek de var.Hala bizim evi cok sever gelir gider arada.

Insan oz babasina guvenemiyo kaldiki yeni gelen eniste.. suna guvenemiyceksek buna guvenemiyceksek gibi sacma seyler konusnayin bence.. imkanin varsa kimseye guvenmiyceksin gozunden ayirmiycakSin ama.. hayat ole birsey segil.. kafese kapatamayiz cocuklari.. konu sahibi kendin bak izin al mumkunse..icin rahat etmiycek belliki

Mecbur kalmadikca çocugunuzu kimseye emanet etmeyin enn güvendikleriniz dısında. Sakin birakmayin asla hem de 1 ay! Bunun gecesi gündüzü tuvaleti uykusu bilmem nesi var her anına şahit olacak kızınızın. Üzgünüm ama durum bu. Katiyyen bırakmayın.

Back
X