ah şu hevesler , düğün hayalleri

anasonn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
631
238
Selam kızlar. Büyük sıkıntlardan snra evlendm. Bazıları bilir evlilgm resmen olmamalıydı ama eşim bana ben eşime 8 yıldr aşıgz. Ailesi istemesede oldu. Düğunume hç özenemedm biliyodum ki ailesi beni kesin üzecek düğun günu astım krızne grdm. Çok zordu. Düğün borcu eşya falan ben nişanlyken ödemeye bşlamştm zaten. Kayınvalıdemler tek bi çöp almadılar. Yalandan evime kavanoz makarna alıp geldi.
Eşim engelli zor yüruyor onu gaza getirip elaleme hava diye 80bin tl ye araba aldırdılar borcu bize. Elbette ben öducem ama söz hakkım olmadı. Kaynvalıdm aldgm her şeye karıştı zaten. Evimde 1 takım kanepe var bi odamda da kırık 2 kanepe. Hayalim olan kitap odası için aylardr ağlıyorum. Eşime kıyamıyorum az altnım var eşimin tedavisne sakladgm içindn bin tl falan alıp bi kitap odası yapmak istiyorum. Eşim ailesıne dirense de baskı altnda benım ailem çok uzakta. Sizce kv ve eşimi dinlemeyp bozdurup yapsam mı? Simdidn teşekkurler. Ne olur çok yarglamayn beni çok mutsuzum.

yap tabiiki. yeterince fedakarlık yapmışsın zaten. yargılanacak bi tarafı yok bana sorarsan

Eşinizin tedavisi ne zaman bitecek? Evet güzel bir hayal ama sanki ertelenmeyecek türden de değil. Sanırım şuan daha önemli maddi sorunlarınız var gibi.

istediginiz sey cok guzel..kitap odasi :KK36:
yapin tabi,harika olur:KK73:

Yaptığın bunca fedakarlıktan sonra kendini mutlu edecek bir şeyi yap tabi ki. Kendine çok görme o kadarcığını.

Gerçi baya da sıkıntı çekmişsiniz, içiniz kararmış belli.. Eğer sizi zorlamayacaksa o 1000 tl yapın.

Yapın tabi. Hem siz mutlu olursanız çevrenize de mutluluk saçarsınız. Eşinizle de çok güzel ilgilenirsiniz. Yapın bence..

Neden yargılayalım, sen bir sürü fedakarlık yapmışsın bu kadar masum bir isteğin neden olmasın. Benimde kitap tutkum var. Odam tıka basa kitap dolu. Onlar için ayrı bir odam olsun çok isterdim.

Yapın, vicdan azabı da çekmeyin. Arabayı kim kullanıyor bilmiyorum ama fiyatının 80'de 1'i sizi mutlu edecekse daha ne?
Araba eşimde bednsel engelli zor yûruyor egilemiyor bazen yüruyemiyor. İkimzde memuruz . Ama imkanım olsa onu gözumdn ayırmam.

Eşinizin tedavisi ne zaman bitecek? Evet güzel bir hayal ama sanki ertelenmeyecek türden de değil. Sanırım şuan daha önemli maddi sorunlarınız var gibi.
Evet ikimzde memuruz ama ödememz yükluce . Eşimin kesin tedavısı yok yurt dışnda olur diye umut edıyorum. Bacagnı hissetmıyor :-(

Araba eşimde bednsel engelli zor yûruyor egilemiyor bazen yüruyemiyor. İkimzde memuruz . Ama imkanım olsa onu gözumdn ayırmam.

Eski konularınızı hatırladım sonradan, şuncacık şeyden ne kadar daha fazlasına layıksınız ama hayat işte, şimdiden kitaplık hayırlı olsun :KK36:

Dünyada ne şanslı erkekler var yaaaa
Burada kayınpederinin 30-35 yıllık emeğine göz koyanıda gördük düğün salaonu için sorun çıkaranı gördük ev yaptırıyorlar benim istediğim gibi değil yazanı gördük.
Eşiniz ne kadar şanslı bu kadarcık şeyn bile vicdan muhasebesini yapıyorsunuz

Neden yargılayalım, sen bir sürü fedakarlık yapmışsın bu kadar masum bir isteğin neden olmasın. Benimde kitap tutkum var. Odam tıka basa kitap dolu. Onlar için ayrı bir odam olsun çok isterdim.
Kitap tutkum olmasa delirirdim. Bi eşim bi öğrencilerim bi kitaplarım ... Evim 2 artı 1 ama bebegm olana kadar kitap odam olur hem odalarm genişler.

Evet ikimzde memuruz ama ödememz yükluce . Eşimin kesin tedavısı yok yurt dışnda olur diye umut edıyorum. Bacagnı hissetmıyor :-(
Aslında memurmuşşunuz yani elinizde sabit bir geliriniz var, imkanınız varsa yapın, biraz sizin de kendiniz için birşeyler yapmaya hakkınız var.

Kitap tutkum olmasa delirirdim. Bi eşim bi öğrencilerim bi kitaplarım ... Evim 2 artı 1 ama bebegm olana kadar kitap odam olur hem odalarm genişler.

Aynen benim içinde öyle, çok seviyorum kitap okumayı. Biterken üzülüyorum falan. :) Bence mutlaka yapmalısın. Çocuğun çok olacak, şanslı böyle kitap tutkusu olan annesi olduğu için.

Dünyada ne şanslı erkekler var yaaaa
Burada kayınpederinin 30-35 yıllık emeğine göz koyanıda gördük düğün salaonu için sorun çıkaranı gördük ev yaptırıyorlar benim istediğim gibi değil yazanı gördük.
Eşiniz ne kadar şanslı bu kadarcık şeyn bile vicdan muhasebesini yapıyorsunuz
Benim hakkim yok kimsenin parasına göz dikmeye. Yalanlar olmasa takılmazdm bile.bilezk yapıcz falan filan keşke hç yalan söylemeselerdi. Dügunumu kendm yapıcm diye çalıştm. Psıkolojm o kadar bozuldu ki 23 yaşında çöktum resmen. Ailem anlamasn diye ugraştm. Eşim yorulmasn diye nişan kına yaptrmadm. Kendi memleketme bi kez 2 günlugune gelıp gttiler. Onuda laf ettiler. Sustum. Eşimin masumıyetne inanmasam. Şimdi her şeyme karışıyolar. Bekar evimdki eşyalar kırıldı ne yapaym?

Aynen benim içinde öyle, çok seviyorum kitap okumayı. Biterken üzülüyorum falan. :) Bence mutlaka yapmalısın. Çocuğun çok olacak, şanslı böyle kitap tutkusu olan annesi olduğu için.
Çocugum , çok güzel geldi kulaga. Kitaplarm ben eşim çocugumuz. :-D ay çok mutlu oldum. Türkçe öğretmeniyim mühendislgi tepip sırf kitap tutkumdan bu bölumu okudum. :-D kitap o kadar başka ki tam terapi :-D

X