Merhabalar hanımlar,kısaca özetlemek gerekir ise 5 yıl önce kendimden 6 yaş küçük birine aşık oldum.Ben 29 yaşındaydım o 23.Yaşımı hiç göstermiyordum.Bizi yaşıt zannediyorlardı.
iyi eğitimli ,oldukça alımlı,bakımlı ,iyi bir kariyeri olan bir bayanım,mühendisim.onunla tanıştığımda.Gelirimde çok iyiydi.O askere gitmek üzereydi.Ortak bir tanıdık vasıtasıyla tanıştık.6 ay asker yolu bekledim.Askerdeyken onun bana çok aşık olduğunu zannediyordum.Döndükten sonrada görüştük,askerdeki halinden biraz farklı idi davranışları.Beraber olduktan sonra değişti aslında.Haftada 1 kez arıyordu falan.Ancak bir türlü kopamadım ondan.Farklılıklarımızı,ailelerimiz arasındaki farkları görmeme rağmen cesaret edip ayrılamadım.Bir şekilde nişan düğün gerçekleşti.2 yılın sonunda evlendik.Ailesinin hal ve tavırlarından biraz şüpheleniyordum zaten sonradan da öğrendiğim üzere ailesi yaşı bahane ederek beni istememiş en baştan beri.Bi de onlar kendi memleketlerinden evlendirmek istemişler oğullarını.Kendi köylerinden.Ailenin karakteri çok farklı idi.Patavatsızlık boyutunda kırıcı şeyler söyleyebiliyorlardı bana.hepsini sineye çektim.Kocama aşıktım.Bu arada eşimin çok aşık olduğu eski bir kız arkadaşı varmış.Ona çok aşıkmış.ama o kız eşimi flört ederlerken aldatıp başkası ile evlenmiş.Biz sözlü iken ondan bahsetti bana.Zaten facebook'un da da ona dair yazdığı notlar ve şiirler halen duruyordu.Ben kaldır deyince kıyameti kopartmıştı.yok efendim ona hatırlatmışım o kızı.O farkında değilmiş facebookunda duran eski şeylerden falan.ben halen o kıza aşık olduğuna inanıyorum.o kızın küpelerini aradan uzun yıllar geçmesine rağmen ailesinin evinde sakladığını öğrendim.Evlenirken büyük fedakarlıklar yaptım.Eşyaların 90% ini ben aldım.Ben ödedim.Erkek tarafı ve eşim birşeyleri bahane ederek masraflardan kaçtılar.Aşırı cimri bir aile zaten.Eşimde çok cimridir.Gelin ayakkabımı,balayının 50% sini bile ben ödedim.Düzelir diye sabrettim,hat safhada maddi manevi fedakarlıklar yaptım.O ayda 1 koyarken ben onun 5 katı para koydum.Onu hep pofpofladım.3 aylık evliyken o istiyor diye BMW aldık.Tüm taksitlerini ben ödedim v.s. sonra kendimi tüm gerçeklere kapatıp belki daha iyiye gider evliliğim diye hamile kaldım.Bir çocuğum var şimdi.Arada benim onu sevgiye boğduğum zamanlarda mutlu hissettiğim anlar oluyordu.Ama o bana hamileliğim boyunca ve doğumdan sonrada ilgili davranmadı.Anneliğime saygı duymadı.Anne sütüme bile laf etti eşim ve annesi.Ailesi de saygı duymadı.Erkek kardeşi 9 aylık hamileyken onun yanında bana seni boğarım dedi.Savunmadı beni.Doğumdan 3 ay sonra ipler tamamiyle koptu.Dava açtım boşanıyoruz.Şimdi diyeceksiniz o kadar eğitimlisiniz neden bu kadar göz yumdunuz.Ben de efsunlu gibi davrandım.Hırslı bir yapım var.Aman insanlar ne der.Başarısız oldu evliliğinde derler diye düşündüm.Ama sonra patlama noktasına geldim.Anlatamayacağım şeylerde yaşandı kötü anlamda.Çok üzüldüm,lohusalığımı zehir ettiler bana.Ayrılmak istediğimde beni ve annemi öldürmekle tehdit etti eşim.Küfür etti,üzerime yürüdü.Şimdi de çocuğumu benden alacağını söylüyor.Evdeki benim satın aldığım eşyalarımı ve çeyizimi geri vermiyor.ben mühendis olarak Çalışıyorum.Ailem ile birlikte yaşıyorum şu an.Sagolsunlar ben işteyken bebeğime harika bakıyorlar.Tek önceliğim çocuğum.Üzüntüler devam anlayacağınız..Paylaşmak içimi dökmek istedim.Duygularım ile hareket etmenin bedelini ödüyorum.Herkese ibret olsun yaşadıklarım.Aklını kullansın tüm kadınlar.Çünki gerçekten çok zor.Şimdiden teşekkür ediyorum..