Arkadaslar merhaba konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum ama insallah yanit bulabilirim.esim ablasinin esinin is yerinde calisiyor maasi da gayet iyi aslinda ama o para bi turlu elimize tam olarak gecmiyo.biz 3 yillik evliyiz ve Allah bizlere bagislasin 6 aylik kizim var.enistesi parayi tam olarak vermiyo hep azar azar.tam olarak gecse elimize sukur yeticek ama yetmiyo.bi de bebgin masraflari. .neyse esimde isi birakip kanadaya gitmek istiyo.19 yasina kadar orda yasamis orda dogmus.soruna geleyim.esim annesini de goturebilir bizimle.ben istemiyorum cocuga bakar dedi.iyi hos kadin cok da yardimi oluyo Allah var.ama olmuyo 1 yil ayni evde yasadik kendi evimizin insaati bitene kadar.cok fazla yonetmek istiyo.bazen kiyafetime bile karisirdi.yaptigim yemeklere bile oglum bole sevmez derdi.gecenlerde oturmaya geldi makarna yapiyodum oglum kalin makarna sevmez diyo.seviyo kac defa yaptim yer dedim hayir dedi yakinimizda akraba var oraya telefon aciyo.acma anne seviyo yer dedim hayir hayir diyo.kendi evime bile karisiyo.esim de bu durmlari biliyo herzaman olmasa da arada citlatiyordum Allahtan cok sansliyim esim beni de annesini de hos tutmasini biliyo yani beni ezdirmez de annesine de saygisizlik yaptirmaz.ona tatli dille anlatmak istiyorum neden annesiyle beraber yasamk istemedigimi ama cekiniyorumda kotu es,gelin olmak istemiyorum.ama cidden kayinvalidemle ayni evde yasamak istemiyorum.kac gundur basim agriyo ben sadece esimle ve cocugumla olmak istiyorum .lutfen akil verin !!! simdiden tesekkurler