Ah su kaynanalar

VisneReceliii

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
18.645
26.247
34
Selam kizlar bugunde ben dert yanayim dedim.. :)

Bigun kaynanamlari yemege aldim eltim de orda oturuyor cagirdim hepsini gorumcemide ayri almayi planladik.. yemekleri yapmistim ee gelecek sayisi belli birazda ne olur ne olmaz fazla yaptim
Diger mezeler o bu su hani gelene gore..

Esim getirdi onlari ben mutfaktayim diyor ki ablanida cagir esimde dedi ki anne parte belki size gore ayarlamistir yemekleri mahcup olmasin dedi oda yok ver aricam cagiralim ne varsa koyariz sofraya..
Ki ben cok onemserim misafiri hani yetmese uzulurummm oyle ne varsada koyamam ozenirim.
Neyse esimde aradi annesi cagirdi ben davet etmedim geldiler 5 kiside onlar..
Allahdan fazla yapmisim 15kisiyi guzelce agirladim cok sukur ama burda ki dusuncesizlik beni biraz hem uzdu hemde sinir etti..
Kendi misafirden nefret eder eli ayagi birbirine giriyor kendi de soyluyo.
Ben kalabaligi sevmem elim ayagim dolaniyo ee be kadin sen niye yapiyosun dimi :)

Ay bende yazimda rahatliyim be ohhhh :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Mükemmel bir kaynana yok sanırım.
Benimki de bana demişti ki eşimin yanında elin kızı bulunur da kardeş bulunmaz.. Konu eşimin abilerinden açılmıştı.. Ben de haklısın dedim kardeş bulunmaz ama istediğin zaman koca bulunur :KK70:
Hahahahaah eeeee boyleee ufakdan alttan vericen ki akli basina gelsin :KK70:

Her sey bir yana 15 kisi bir evde. Icim daraldi icim. Allahtan bizde hic yok boyle 'agir misafir' olaylari.
Zor olmadi da sanane ben istedigimde cagririm dimi :KK70: agirlamak sorun degil ev buyuk ama ben belki mahcup olabilirdim.. zaten o olayi ilk ve sondu :)
Bidaha biri gelicek dediginde musait degilim diyorum kendim kafama gore cagriyorum.. kaynanam emir vermeyi severde emir alcak gelin yok malesef :)

Zor olmadi da sanane ben istedigimde cagririm dimi :KK70: agirlamak sorun degil ev buyuk ama ben belki mahcup olabilirdim.. zaten o olayi ilk ve sondu :)
Bidaha biri gelicek dediginde musait degilim diyorum kendim kafama gore cagriyorum.. kaynanam emir vermeyi severde emir alcak gelin yok malesef :)

O sanki hazirliksiz yakalan da zor durumda kal istemis gibi anlattiklarina gore. Biliyordur guzel agirlamayi sevdigini. Gelin cin gibi cin ahahahah

Ablanıda ara dediğinde yok anne ben onları ayrı alıcam der konuyu kapatırdım benim evime bi tek böyle kararları ben ve eşim veririz :KK66:

Ablanıda ara dediğinde yok anne ben onları ayrı alıcam der konuyu kapatırdım benim evime bi tek böyle kararları ben ve eşim veririz :KK66:
Aralarinda konusuyolar ben mutfakdan dalsaydim ayip olurdu ilkkez gelmislerdi. Bide esim soyledi ama israrla yapti biraz laftan anlamaz kendisi. Bide esimin babasi cok baska bende o huzursuz olsun istemedim.
Yanima geldiginde ablani cagirdim dedi bende oyle mi ben baska turlu plan yapmistim baska gun cagircaktim keske banada sorsaydin anne dedim :KK70: mesaj yerine ulasmistr.

Ben çok takdir ettim sizi. Hem ne olur ne olmaz yemeği fazla yapayım düşüncenizi, hem de kırıldığınız konular olmasına rağmen hem burada anlatırken hem de olay anında sakin kalmanızı.
Adı kaynana işte, belki bazen bizler de Ayşe söylese Fatma yapsa alınmayacağımız şeylere alınabiliyoruz. Kimi zaman da hakikaten düşmana yapılmayacak şeyler yapıyorlar. Yuvanızda huzurluysanız, gülün geçin :KK66:

Valla deli kaynana dedim ve güldüm :KK70: Neyseki yuva dağıtan cinsten değilde , saçma sapan konuşup öküzlemesine davranan tiplerden.Ailen alınıp seni zorda bırakmıyolarsa boşver gitsin beee.Kaynanayı napmalı kaynarrrr kazana atmalı.Yalnız hanımlar mümkünse kimse KK üyeliğinde pasif olmasın,sizin kaynanalıklarınızıda görmek istiyorum meraklardayım :KK70: bana daha çok var yaş 23.35 yaş üstü ablalarım biyere kaybolmasın,takiplicem :KK70:

Ben çok takdir ettim sizi. Hem ne olur ne olmaz yemeği fazla yapayım düşüncenizi, hem de kırıldığınız konular olmasına rağmen hem burada anlatırken hem de olay anında sakin kalmanızı.
Adı kaynana işte, belki bazen bizler de Ayşe söylese Fatma yapsa alınmayacağımız şeylere alınabiliyoruz. Kimi zaman da hakikaten düşmana yapılmayacak şeyler yapıyorlar. Yuvanızda huzurluysanız, gülün geçin :KK66:
Cok tesekkur ederim canim.Annemizden ogrendiklerimizle bu kadar. Ben hic saygimi bozmam ama lafimida asla esirgemem..
Allah saglikli omur versin esimin annesi saymak zorundayim. Bi kotulugunu gormedim yuvami bozmaya kalkacak allah icin ama bazi bencil , cahilce yaptigi dusuncesizlikleri once bi kiziyorum sonra amaan diyorum. Esimde takma bosver diyinceee...
Allaha bin sukur esimle mutluyuzz boyle seyler icin hic huzurumu bozmam. Yazayimdaa ohhh diyim dedim :)

Valla deli kaynana dedim ve güldüm :KK70: Neyseki yuva dağıtan cinsten değilde , saçma sapan konuşup öküzlemesine davranan tiplerden.Ailen alınıp seni zorda bırakmıyolarsa boşver gitsin beee.Kaynanayı napmalı kaynarrrr kazana atmalı.Yalnız hanımlar mümkünse kimse KK üyeliğinde pasif olmasın,sizin kaynanalıklarınızıda görmek istiyorum meraklardayım :KK70: bana daha çok var yaş 23.35 yaş üstü ablalarım biyere kaybolmasın,takiplicem :KK70:
Cok guzel ozetledin :KK70:
Vallaa benim annemmmde kaynana oldu ama olamadi :KK70: esim annemlerle gezmek icin can atar. Tatile cagrir,eve cagrir, bizde kaldiginda kalkal der :KK70: biz gideriz kalmayalim asla demez... benim annem bal gibi kaynana esim diyor hatta cok sansliyim ailenden yana arkadas gibiler.

X