ah şu Kıskançlık.

Kıskançlık Yerine göre Sevgiyi Yerine görede Güvensizliği Hissettirir Aşırı Kıskançlığı Ne kadın kaldıra bilir nede erkek. Sevgini Kıskanarak göstermek bence yanlış bi durum Sevgini göstermek için güzel loş ortam hazırlayarak romantik anlar geçirebilirsin onun hoşladığı şeylere ayak uydura bilirsin öpüp koklayıp güzel cümleler kura bilirsin En zor anında destek çıkabilirsin daha bir sürü yolu var.....

evt ayran..herseyin aşırı kıskançlık zarar verir o bi gerçek..aslında genel olarak çok kıskanç değilim..bazen dozajı kaçabiliyor sadece..bu da herzman böyel değil tab ki..sonra pişman oluyorum ve keşke abartmasaydım diyorum..ama işte insan herzman sağduyulu davranamıyor o anki şartlar önemli..adetliysem falan ozaman çekilmez olabiliyorum:17:

ben nişanlıma çok güvenirim ama tabi çok da kıskanıyorum, elimde değil :26:
ama bazen dayanamayıp kızdığı oluyor, kızıyorum ama çok seviyorum seni de diyor :1:

Bende zaten 1 saat bile geçmeden pişman oluyorum, amma büyüttüm saçmaladım diye :26:

galiba tek yolu çok kıskansakta fazla belli etmeden durabilmek, -tabi başarabilene- :9:

evt cnm ya bunu başarabilsem çok mutlu olucam..gerçi eşimin hoşuna gidiyor ama ben bu dfea daha çok kızıyorum..boşuna stres yaptığımla kalıyorum o bana gülüyor diye..:41:

kıskançlık elbette sevgi göstergesi ama fazlası sıkıcı olur...
kıskanç değilim eşim kıskanç ama sorun olacak kadar değil...
kimlerden kıskandığına bağlı aslında...
ailesinden fln kıskanıyorsan ciddi sorun çıkabilir...

yok cnm okadar da değil tabi..benim kıskançlığım karşı cinsle alakalı yoksa zaten ailesiyle arasının iyi olması daha hoşuma gider..çünkü annesini babasını seven kendi kurduğu ailesinede sahip çıkar

Eşim beni çok kıskanır ama ben onu hiç kıskanmam
Kıskanıyım diye bazen bişeyler söyler mesela bi markette falan ona bakan biri olduğunda şu kadın bana bakıyo ya der, ben de ''baksın gözü gönlü açılır, güzele bakmak sevaptır'' derim.
Eşime güveniyorum, onun art niyetle bişey yapmayacağını biliyorum.
Tabi o güvenmiyo mu da kıskanıyo gibi bi soru işareti oluyo kafada ama kıskançlık daha çok yapıya bağlı.

senin kide benim eşim gibi..kıskanılmaktan hoşlananlardan..ah senin gibi yapabilsem..müthiş olur :7:

Ben kıskaçlığın asla sevgiden kaynaklandığına inanmıyorum.

Kıskançlıkta bence bir huy. Ve hem kendine hemde karşındakine zarar veriyor.

Eğer kıskançlık aşırı sevgiden kaynaklanmış olsaydı iş arkadaşlarımız bizi kıskanmazdı, kayınvalidemiz bizi kıskanmazdı bunlar şuanda aklıma gelen örnekler.:1:

Ben eşimi çok seviyorum ama hiç kıskanmam.

Eşimde beni çok seviyor eminim ama eşimde beni sadece ara ara bana şirin gelecek şekilde kıskanır.

Örneğin, dışarı taytla çıktığım zaman gör bak eve gidince o taytı yırtacağım der ama yırttığı görülmemiştir. :36:

cnm söylediğin biçok seyde haklısın ama seven insan kıskanır bence azda olsa..hiçbirşekilde kıskanmıyorsan orda bi sorun vardır bana kalırsa..karşı cinsten kıskanma konusunda söylüyorum bunu ama diğer dediklerine katılıyorum tabi..iş arkdaşları vs o başka bi tür kıskançlık

bence kiskanclik ozguven ve karsitarafa guvenle alakali
mesela benim esimin isi surekli internette kadin erkek sporcularla kontagi var isi geregi
ben hic umursamam cunku biliyorum ciddi adamdir kendisi
cok sikildiginda ps oynamaya gider 4 saat 5 saat gelmez hic aramam nerdesin diye
1 ayligina kisin is isin antalyaya gider. ben aramam o arar haber verir surdayim burdayim diye
hatta o sorar nerdesin disarda misin? evde misin? diye evdeyim dersem rahatlar :34:o kiskanctir

bence kiskanclik ozguven ve karsitarafa guvenle alakali
mesela benim esimin isi surekli internette kadin erkek sporcularla kontagi var isi geregi
ben hic umursamam cunku biliyorum ciddi adamdir kendisi
cok sikildiginda ps oynamaya gider 4 saat 5 saat gelmez hic aramam nerdesin diye
1 ayligina kisin is isin antalyaya gider. ben aramam o arar haber verir surdayim burdayim diye
hatta o sorar nerdesin disarda misin? evde misin? diye evdeyim dersem rahatlar :34:o kiskanctir

ruyamm hoşgeldin cnm..valla senin gibi olsam eşim şok olurdu heralde..birden alakayı kessem..aslında böylesi daha cazip kılıyor olmalı..sonuçta sen onu kafana takmıyorsun o seni merak ediyor bu şekilde..çok cooll..:24:

bende çok kıskancım :( hastalık derecesinde hatta
bıktırdım resmen ama engel olmaya çalışıyorum ama bazen olmuyor çok kötü bir huy kendine zarar vermekten başka birşey degil..

kızlar ben eşime güveniyorum ama onu çok ta fazla kıskanıyorum elimde olmayarak bazen başının etini yemiyor değilim:17:..siz ne durumdasınız..kıskançlığınızı sevdiğinize hissettirir misiniz,yoksa içten içe kendinizi mi yersiniz?..:18: hangi konularda kıskançlık yaparsınız,bununla ilgili önemli bi kavga yaşadınız mı?erkekler ne tür kıskançlıklara tahammül edemiyorlar..bunun bi sınırı olmalı tabi ama ksıkançlık bence sevgi göstergesi
birde kendine güvensiz insanlar kıskanç olur derler buna katılıyor musunuz?

:))) valla tam kızlara hitap eden bir konu açmışssın:) ben evli değiliimm nişanlıyım haziranda düğünüm var inşalah 3 4 yıldır birlikteyiz:) siz nekadardır birliktesiniz bilmiyorum:) bende aşırı kıskançTım inan herşeyden huylanırdım abla dediği insana bile slm verincee suratım düşerdi :)
buyüzden çok kavgalarmız oldu ayrıldık hatta 1 kez:) elimde diildi kendimden şüphe ediodum artık hastamıyım diye:) telefonlarına bakıyordum nebiliyim kız ismi görünce akrabası olsa bile siliyordum faceden telefondan :)))))))) ahahaha manyakmıyım neyim:) neyysee şuan işte düğünümüze 6 ay kaldı kendime inan baya aŞtım:) mesela facesine girmiyorum telefonunu alıp bakmıyorum bile.... bazen işyernden kızları anlatıyor çok normal geliyor bana :) çünküü bende çok güzel diilim güzeliimm sadece hayatta omu var neden kıskancam? zaten benimse benmdirr değilse de güle güleee diye düşünee düşüneeeee kendime bu lafları yedire yedireee başardım:) inan Şimdi daha mutluyuz önceden haftada 4 5 kez kavgamız olurken şimdi 1 2 tane belki oluyor:)) ve beni daha çok sevdiğii farkettim.. sen kıskandıkça o senden uzaklaşıyor ama sen bunu belli etmedikçe üstüne daha çok düşüyor :) tabiki bu basını boş bırakmak deil ahahaha arada yinee kurnazcaa takibe almak lazm neticede erkek :))))))))))))

kıskansamda belli etmem çünkü bi kitapta okumuştum açıkça x'i kıskanıyorum dediğinizde erkeğin kafasında direk şu düşünce oluşuyomuş, benim hatun x'i kıskandığına göre x'i kendinden üstün görüyo,bilinçaltı ona yöneliyomuş ister istemez

cnm söylediğin biçok seyde haklısın ama seven insan kıskanır bence azda olsa..hiçbirşekilde kıskanmıyorsan orda bi sorun vardır bana kalırsa..karşı cinsten kıskanma konusunda söylüyorum bunu ama diğer dediklerine katılıyorum tabi..iş arkdaşları vs o başka bi tür kıskançlık

Gerçekten hiç kıskanmıyorum ama bir sorun da yok.

Haaa belki 7 yıllık evliyim, 7 yıldır bir yanlışını, bir hatasını görmediğim içindir. Daha kafasını çevirip başka bir bayana baktığını görmedim, telefonunda bir tane bile bayan ismi yoktur, iş yerinde de hiç bayan arkadaşı yok. Artı bayanlarla çok mesafelidir. Bilemiyorum belkide bu sebeplerden gerçekten hiç kıskanmıyorum.

bende çok kıskancım :( hastalık derecesinde hatta
bıktırdım resmen ama engel olmaya çalışıyorum ama bazen olmuyor çok kötü bir huy kendine zarar vermekten başka birşey degil..

evt cnm olay sıcağı sıcağına iken bende pek kontrollü davranamıyorum bazen..sonra pişman oluyorum ve eğer kırılmışsa gönlünü almaya çalışıyorum ama gönlünü alacağıma hiç sıkıntı yaratmasam çok daha iyi olcak..bu huydan nasıl vazgeçmeli bilmiyorum..:18:

:))) valla tam kızlara hitap eden bir konu açmışssın:) ben evli değiliimm nişanlıyım haziranda düğünüm var inşalah 3 4 yıldır birlikteyiz:) siz nekadardır birliktesiniz bilmiyorum:) bende aşırı kıskançTım inan herşeyden huylanırdım abla dediği insana bile slm verincee suratım düşerdi :)
buyüzden çok kavgalarmız oldu ayrıldık hatta 1 kez:) elimde diildi kendimden şüphe ediodum artık hastamıyım diye:) telefonlarına bakıyordum nebiliyim kız ismi görünce akrabası olsa bile siliyordum faceden telefondan :)))))))) ahahaha manyakmıyım neyim:) neyysee şuan işte düğünümüze 6 ay kaldı kendime inan baya aŞtım:) mesela facesine girmiyorum telefonunu alıp bakmıyorum bile.... bazen işyernden kızları anlatıyor çok normal geliyor bana :) çünküü bende çok güzel diilim güzeliimm sadece hayatta omu var neden kıskancam? zaten benimse benmdirr değilse de güle güleee diye düşünee düşüneeeee kendime bu lafları yedire yedireee başardım:) inan Şimdi daha mutluyuz önceden haftada 4 5 kez kavgamız olurken şimdi 1 2 tane belki oluyor:)) ve beni daha çok sevdiğii farkettim.. sen kıskandıkça o senden uzaklaşıyor ama sen bunu belli etmedikçe üstüne daha çok düşüyor :) tabiki bu basını boş bırakmak deil ahahaha arada yinee kurnazcaa takibe almak lazm neticede erkek :))))))))))))

valla cnm ne güzel yazmışsın..helal sana..:13:okurken bile iyi hissettim..söylediklerin çok çok doğru..telefondur face dir meseleleri bende de var halaa hemde..ben evliyim cnm 1 yılı geçti..
4 yıldırda birlikteyiz sevgililik dönemimizle birlikte..eşim zamanında çapkınmış benimle tanışınca vede birbrimize aşık olunca sadık olmayı tercih ettim ve hepte öyle olucam diyo ama nebiliyim bazen şeytan dürtüyo beni..:47:
valla evet aşırı kıskançlık aradaki bağı zedeler haklısın ..o kadar aşırı yapmam zaten..bizde de bazen hafta da 1 2 yaşanır bazen de uzun süre yaşanmaz..

kıskansamda belli etmem çünkü bi kitapta okumuştum açıkça x'i kıskanıyorum dediğinizde erkeğin kafasında direk şu düşünce oluşuyomuş, benim hatun x'i kıskandığına göre x'i kendinden üstün görüyo,bilinçaltı ona yöneliyomuş ister istemez

ay cnmm yapma..tüylerim ülperdi valla:83:

Gerçekten hiç kıskanmıyorum ama bir sorun da yok.

Haaa belki 7 yıllık evliyim, 7 yıldır bir yanlışını, bir hatasını görmediğim içindir. Daha kafasını çevirip başka bir bayana baktığını görmedim, telefonunda bir tane bile bayan ismi yoktur, iş yerinde de hiç bayan arkadaşı yok. Artı bayanlarla çok mesafelidir. Bilemiyorum belkide bu sebeplerden gerçekten hiç kıskanmıyorum.

tabi kişiden kişiye değişir bu kavramlar..göreceli diyelim..
ama ne kadar özendim sana bilemezsin..bende hiç sevmiyorum bu huyumu:31:

valla cnm ne güzel yazmışsın..helal sana..:13:okurken bile iyi hissettim..söylediklerin çok çok doğru..telefondur face dir meseleleri bende de var halaa hemde..ben evliyim cnm 1 yılı geçti..
4 yıldırda birlikteyiz sevgililik dönemimizle birlikte..eşim zamanında çapkınmış benimle tanışınca vede birbrimize aşık olunca sadık olmayı tercih ettim ve hepte öyle olucam diyo ama nebiliyim bazen şeytan dürtüyo beni..:47:
valla evet aşırı kıskançlık aradaki bağı zedeler haklısın ..o kadar aşırı yapmam zaten..bizde de bazen hafta da 1 2 yaşanır bazen de uzun süre yaşanmaz..

:)) negüzeeel evliliğe kadar gitmişssinizz darısı ßanaa:) evet benmkinide benden önce bayaa cevizler kırmış o yüzden benide ara ara şeytan dürtmüo deil :)))))))))))))
peki bu tipler evlenince nasıl oluormuşş şuan nasıl :))))):21::21:

tabi kişiden kişiye değişir bu kavramlar..göreceli diyelim..
ama ne kadar özendim sana bilemezsin..bende hiç sevmiyorum bu huyumu:31:

Zamanla sende değişirsin. Paylaşımların arttıkça, artılarını gördükçe, güvenin daha da yerine gelince sende kıskanmazsın belki. :34:

:)) negüzeeel evliliğe kadar gitmişssinizz darısı ßanaa:) evet benmkinide benden önce bayaa cevizler kırmış o yüzden benide ara ara şeytan dürtmüo deil :)))))))))))))
peki bu tipler evlenince nasıl oluormuşş şuan nasıl :))))):21::21:

cnm evlendiğimden beri ne kadar uğraşsamda bi açığını yakalayamadım:15: bilmiyorum benim saflığımdan mı ama görmedim bişeyini..ama o rahattır çok teline çok fazla dikkat etmez bazen ararım açmaz kavga ederiz 1 hafta dikkat eder sonra yine aynı ..ama telide yanımdayken hep ortadadır..birde benim eşim yalan söylemeyi beceremiyor.o açıdan bi nebze olsun anlardım diyorum..

Zamanla sende değişirsin. Paylaşımların arttıkça, artılarını gördükçe, güvenin daha da yerine gelince sende kıskanmazsın belki. :34:

olabilir cnm..ama benim eşimde bilerek yapıyo bazen sanırım hoşuna gidiyo onu kıskanmam.espri falan yapar abuk subuk durduk yere benim tepkimi ölçmek gülmek için vs..ah bu kadar sevmesem eşşeği takar mıyım..

olabilir cnm..ama benim eşimde bilerek yapıyo bazen sanırım hoşuna gidiyo onu kıskanmam.espri falan yapar abuk subuk durduk yere benim tepkimi ölçmek gülmek için vs..ah bu kadar sevmesem eşşeği takar mıyım..

Valla eşimin telefonu evde olduğu zamanlarda sürekli ortadadır, hatta mesaj vs. gelir kalkıp bakmaz bile bana bi baksana mesaja der.

Yıllardır her ikimizinde telefon dökümanları her ne kadar incelemesekte eve gelir.

Kredi kartını bana bıraktı (kendisi Hakkari de) giderken.

24 saat gecenin bir yarısıda arasam o telefon anında açılır. vs. vs. Maşallah diyim de yinede.

Back
X