ah şu Kıskançlık.

6yıllık evli biri olarak hiç kıskandıgımı belli etmedim.kıskandığım zamanlarda olsa ses etmedim. eşim beni kıskandırmak için çeşitli girişimleri oldu..ne bileyim işte tvde mankenlere baktı yorum yaptı..sokaktan gecenlere baktı yorum yaptu vsvs.. bende eşimle birlikte yorumlara katıldım bende baktım mankenlere veya ust bas kıyafet hoşuma giden varsa baktım yani yalan değil..
evliliğimizin 2.yılında eşim alyans takmak istemediğini ,alyansın ağır geldiğini..bol geldiğini..işini bahane ederek parmagım kopacak takmak istemiyorum dedi..ses etmedim ..eşime güvendiğim için.. evlilik bi yüzük takmak değidlir dedi..falan filan..

15gün önce avmde çok güzel bir köşe takım beğenmiştim ,eşime dedimki bidahaki tayinimizde evi büyük kiralayaım bu köşe takımı çok beğendim dedim.. yanımızdada guzel bi bayan meğer eşimle ne zamandır bakısıyorlarmıs..eşimde sanki biz evli değilmiş gibi dediki hangi ev..ne evlenmesi filan abuk sabuk konusmaya basladı..yanı o kıza karsı tamam biz sevgılıyız ama beyfendının evlenmeye nıyetı yokta sanki ben üzerine abanıyomusum gibi bir izlenim verdi.. çok ama çok sinirlendimmmm orayı terkedecek kadar ama meydanıda kıza bırakmak istemedim işte.. her reyonda ya bız takıplıyoruz kızı..yada kız buluo bızı takıplıo..Allahım ölüceemmmm sinirimmmdennn delirdim...kıza bakıyorum dikdik sinirli sinirli hiç oralı olmuyor.. haa burda tek kızmı hatalı hayırr..eşim olcak adamda da kabahat.. eşime bakıyorum hiç oralı olmuyor neyse eve geldık bi kavga ettik daha dıyorkı kıza iftira atıyorsun yahu gozumle gordugumemı ınanayım yoksa kocamın sozlerınemı?? dedimki sen yuzuk takmıyorsun oyuzden boyle oluyoır..yarından itibaren o parmakta yuzuk gorcem ben.. pztsi gunu eşimde nobetci..tlfda konusunu actı..1 hafta takarmıs filan bende yuzune kapattım tlfnu ve o msjı cektım avukat bul kendine diye.. utanmaz daha uste çıkmak için benı bı yuzuge tercih ettin dio.. dedim takacaksın yoksa bu evlilik biter sende tam özgürlüğüne kavusursun daha ne istiyosn..

işte böyleee... tabiki adamdan adama değişir bu değilmi.. kaçgunden beri allak bullağım duygularım alt üst oldu..Aşka inancım kalmadı :( şimdi etraımda fır dönüyor ama ben soğudum yaa bılmıyorummm...beni çok üzdüüüüüüüüü

tarafsız dusuncelre ihtiacım var acıkcasu.. gereksiz bir kıskanclıkmıydııı benımkısı..yoksaa az bilemi yapmışım?

6yıllık evli biri olarak hiç kıskandıgımı belli etmedim.kıskandığım zamanlarda olsa ses etmedim. eşim beni kıskandırmak için çeşitli girişimleri oldu..ne bileyim işte tvde mankenlere baktı yorum yaptı..sokaktan gecenlere baktı yorum yaptu vsvs.. bende eşimle birlikte yorumlara katıldım bende baktım mankenlere veya ust bas kıyafet hoşuma giden varsa baktım yani yalan değil..
evliliğimizin 2.yılında eşim alyans takmak istemediğini ,alyansın ağır geldiğini..bol geldiğini..işini bahane ederek parmagım kopacak takmak istemiyorum dedi..ses etmedim ..eşime güvendiğim için.. evlilik bi yüzük takmak değidlir dedi..falan filan..

15gün önce avmde çok güzel bir köşe takım beğenmiştim ,eşime dedimki bidahaki tayinimizde evi büyük kiralayaım bu köşe takımı çok beğendim dedim.. yanımızdada guzel bi bayan meğer eşimle ne zamandır bakısıyorlarmıs..eşimde sanki biz evli değilmiş gibi dediki hangi ev..ne evlenmesi filan abuk sabuk konusmaya basladı..yanı o kıza karsı tamam biz sevgılıyız ama beyfendının evlenmeye nıyetı yokta sanki ben üzerine abanıyomusum gibi bir izlenim verdi.. çok ama çok sinirlendimmmm orayı terkedecek kadar ama meydanıda kıza bırakmak istemedim işte.. her reyonda ya bız takıplıyoruz kızı..yada kız buluo bızı takıplıo..Allahım ölüceemmmm sinirimmmdennn delirdim...kıza bakıyorum dikdik sinirli sinirli hiç oralı olmuyor.. haa burda tek kızmı hatalı hayırr..eşim olcak adamda da kabahat.. eşime bakıyorum hiç oralı olmuyor neyse eve geldık bi kavga ettik daha dıyorkı kıza iftira atıyorsun yahu gozumle gordugumemı ınanayım yoksa kocamın sozlerınemı?? dedimki sen yuzuk takmıyorsun oyuzden boyle oluyoır..yarından itibaren o parmakta yuzuk gorcem ben.. pztsi gunu eşimde nobetci..tlfda konusunu actı..1 hafta takarmıs filan bende yuzune kapattım tlfnu ve o msjı cektım avukat bul kendine diye.. utanmaz daha uste çıkmak için benı bı yuzuge tercih ettin dio.. dedim takacaksın yoksa bu evlilik biter sende tam özgürlüğüne kavusursun daha ne istiyosn..

işte böyleee... tabiki adamdan adama değişir bu değilmi.. kaçgunden beri allak bullağım duygularım alt üst oldu..Aşka inancım kalmadı :( şimdi etraımda fır dönüyor ama ben soğudum yaa bılmıyorummm...beni çok üzdüüüüüüüüü

tarafsız dusuncelre ihtiacım var acıkcasu.. gereksiz bir kıskanclıkmıydııı benımkısı..yoksaa az bilemi yapmışım?

açık ve net söylüyorum "az bile yapmışsın"

açık ve net söylüyorum "az bile yapmışsın"

cvp verdiğiniz için çok tşk ederim.. inanın kaç günden beri gözümün yaşı dinmedi :43:kolay kolay toparlanacağımı da sanmıyorum :50::5:

eşime göreyse benim bu yaptığım gereksiz bir kıskançlıkmışş.. demek bi dahakine (!) uyarmak yerine direkt boşamak gerekli bu adamı :23::23::47:

Üzülmeyin diyeceğim ama ben sizi çok iyi anlayabiliyorum sadece azıcık birazcık üzülün nolur :( Bu uyarınızı dikkate alır bence ve artık aklı başında davranır. Merak etmeyin. Kıskançlığınız gereksiz değilmiş ama bence.

birden gulesim geldi benim nedense,cok tatlisiniz ya:52:

tabi ben olsam bende kizardim boyle bi laubalilige.
ama canim saka niyetli soylemis kocan?
seni kiskandirmak icin?
bosanmayla tehdit etmek tmda cidden bosanmaayi dsunmek bence cok fazla.
ama tabi gozunun iyi korkutmussundur

eşin abartmış yahu, burada sana inanıyorum çünkü bir kadın görmese bile sadece hissetse bile doğrudur. kadın fark eder. tepkini koyman iyi olmuş.

ben de eşim de yüzük takmayız, yolda dışarıda barda falan da el ele bile tutuşmaz kendi kendimize takılırız, kadın erkek muhabbete dalarız. o da kıskanç değildir ben de değilim, ama eğer kıskandıysam gerçekten bir sebebi vardır, çok da fena cozarım, iki kere başıma geldi eşim de o üçüncü şahıs pis kadınlar da pişman oldular doğduklarına öyle diyeyim. tanıdıklar bana hep yavaş atın çiftesi pek olur diyorlar o iki olaydan beri.

evlenmeden önce ben eşimle konuşma gereği duymuştum, eski erkek arkadaşlarımdan yaşadığım deneyimlerden dolayı kıskançlıktan nefret ettim.
ben asla kıskanç biri değilimdir, kendi kendime kafamda yazmam kurmam, kıskandırmayı da kıskandırılmayı da hiç sevmem hoşlanmam, bana böyle ergen muhabbetleri oyunları asla yapma pişman olursun dedim. çünkü ciddiye alırım, öyle kıskandırmalar falan oyun da olsa ciddiye alırım ve kafalarından kıvılcım çıkartırım o sırada. o yüzden böyle olaylara hiç gerek yok.

herkes kendi özgürlüğünde yaşasın, asla niyetini bozmadan kendi alanı olsun. arada güven oluştuktan sonra dadından yinmez hani :34:

gel de güven yani,biz şüphelendiysek huzursuzlandıysak muhakkak o işte bir iş vardır,bir kadın boşa kıskanmazzz buraya da yazıyorum :31: bir ay ayrılmıştık hemen eski sevgilisiyle görüşmüş bunu da ben daha yeni mail yakalayıp öğreniyorum. kimseye güvenmiyorum artık, sevgilim eğer okuyosan kusura bakma ama bu böyle malesef (buraya girdiğimi biliyor da :52:)

kendine değil karşısındakine güvenmeyen insan kıskanç olur.
Karşındaki insana tam olarak güvenebilsen, doğru adımları atacağından hiç şüphe duymasan kıskanmazsın.
Kıskanmanın da kıskanılmanın da sağlıklı bir durum olduğunu düşünmüyorum bu sebeple.
Bir gün başkasını seçeceğini ya da tercih edeceğini düşündüğünüz için kıskanıyorsanız eşinizi bir gün başınıza mutlaka gelir bence...

Üzülmeyin diyeceğim ama ben sizi çok iyi anlayabiliyorum sadece azıcık birazcık üzülün nolur :( Bu uyarınızı dikkate alır bence ve artık aklı başında davranır. Merak etmeyin. Kıskançlığınız gereksiz değilmiş ama bence.

canım daha yeni sakinleşiyorum..normalde hey höt diyen biri değilimdir ..ama bu olay canımı çok sıktı.. hani kız anlasın diye koluna giriyorum,elini tutuyorum vs o benim malım diyorum kısaca :52::27::9: ama anlamazlıktan mı geliyor gıcıklıgına yapıyor yoksa huyumu budur bilemem kadın gözünü dikmiş basbaya kesti kocamı yaa :23::47: hoşş kocamda o kıza baktı tabiki.. :4::23::23::20::19:
birden gulesim geldi benim nedense,cok tatlisiniz ya:52:

tabi ben olsam bende kizardim boyle bi laubalilige.
ama canim saka niyetli soylemis kocan?
seni kiskandirmak icin?
bosanmayla tehdit etmek tmda cidden bosanmaayi dsunmek bence cok fazla.
ama tabi gozunun iyi korkutmussundur
canım şaka kakaya döndü onu söyleyeyim..şakanında bir dozajı var nihayetinde ..evet çok güzel oldu beni delirtti :35: kendisi çok kıskanctır benı 5 yasındaki erkek yegenımden kıskanır aynı yataga yatırtmaz bile.. bazn diyorumki ben buna bunca özgürlük vermişim ben bu adama fazla gelıyorum..bi kaç beden buyugum.. buna şöyle dünyaları dar eden biri olmalıymıs diyorumm
gözü korktu canım bebiş olayını zamana bırakan adam sımdı aceleci davranmaya basladı..2013te kesın baba olmalıymıs! kendine bir avukat bul dememin nedeni yüzük onu boğuyormus ,bunca zaman takmamısmıs sımdı nıye taksınmıs..özgür hissetmiyormus!! bende ona kesin olarak özgürlüğünü vaad ettim ama kendisi istemedi bu seferde :1:
eşin abartmış yahu, burada sana inanıyorum çünkü bir kadın görmese bile sadece hissetse bile doğrudur. kadın fark eder. tepkini koyman iyi olmuş.

ben de eşim de yüzük takmayız, yolda dışarıda barda falan da el ele bile tutuşmaz kendi kendimize takılırız, kadın erkek muhabbete dalarız. o da kıskanç değildir ben de değilim, ama eğer kıskandıysam gerçekten bir sebebi vardır, çok da fena cozarım, iki kere başıma geldi eşim de o üçüncü şahıs pis kadınlar da pişman oldular doğduklarına öyle diyeyim. tanıdıklar bana hep yavaş atın çiftesi pek olur diyorlar o iki olaydan beri.

evlenmeden önce ben eşimle konuşma gereği duymuştum, eski erkek arkadaşlarımdan yaşadığım deneyimlerden dolayı kıskançlıktan nefret ettim.
ben asla kıskanç biri değilimdir, kendi kendime kafamda yazmam kurmam, kıskandırmayı da kıskandırılmayı da hiç sevmem hoşlanmam, bana böyle ergen muhabbetleri oyunları asla yapma pişman olursun dedim. çünkü ciddiye alırım, öyle kıskandırmalar falan oyun da olsa ciddiye alırım ve kafalarından kıvılcım çıkartırım o sırada. o yüzden böyle olaylara hiç gerek yok.

herkes kendi özgürlüğünde yaşasın, asla niyetini bozmadan kendi alanı olsun. arada güven oluştuktan sonra dadından yinmez hani :34:

canım gördümm bakıltıklarını,eşimi nasıl süzüp kestiğini ancak ben kıza bakınca sinirli sinirli hiç utanma arlanma yok.. başını öne eğmedi ne bilim gözlrini benden kaçırmadı..artık ya gıcıklıgına inada bındırdı..yada kızın huyu böyle bilemiyorum!:47:

yüzük olayına gelince,bizim yüzüklerimiz el yapımı özel sparis olup çok spordur yani kimse anlamıyor zaten herkes aksesuar sanıyor.. beyaz altından siyah şeritli filan..hoş ben alyansımı takıyorum ama dediğim gibi kimse alyans oldugunu bilemiyor.. benim evli olduguma inanmayanlarda var.. bu arada eşim aksesuar takmayı sevmeyen biri olsa tamam dicem ama seviyorda öyle bileklik filan takar..

kıskanılmak bır nevi özgülüğün kısıtlanması demek..bende öyle olsun istemıyorum..eşime her zaman derim beni kıskanmana gerek yok..benımde seni..ıkımızde bırbırımızı bılıyoruz diye..tamam der ancak onun tamamı havada kalır o ayrı.. hatta bazen dıyorumki kocama eli maşalı bir hatun gerekliymiş kıskanclıktan kuduran..dünyayı dar etsin ona söyle bi... belki ozamana verdiğim bu özgürlüğün kıymeti bilinir!!

belki aklınca şaka yaptı ama o şaka kakaya döndü yani.:19::23:

kızlar ben eşime güveniyorum ama onu çok ta fazla kıskanıyorum elimde olmayarak bazen başının etini yemiyor değilim:17:..siz ne durumdasınız..kıskançlığınızı sevdiğinize hissettirir misiniz,yoksa içten içe kendinizi mi yersiniz?..:18: hangi konularda kıskançlık yaparsınız,bununla ilgili önemli bi kavga yaşadınız mı?erkekler ne tür kıskançlıklara tahammül edemiyorlar..bunun bi sınırı olmalı tabi ama ksıkançlık bence sevgi göstergesi
birde kendine güvensiz insanlar kıskanç olur derler buna katılıyor musunuz?

al bnde oyleyim güvenim var ama kıskanıyorum kimle konuştu nerde falan offfffffffff

vallahi okurken ben kendimi senin yerine koyup sinirlendim yok artık yuh dedm az bile yapmışsın soğumakta haklısın ya bi koca nasıl öyle bişey yapar yuh dedim..

simgem erkeklere de güven olmuyor canım onlar nefslerıne hakım olamıyor malesef yapıları kadınlar gıbı değil ve zamane hatunları da malum...
devır kotu vallahı...
ama en ıyısı kıskandıgını da bellı etmemek bu sefer de şımarıyorlar her zaman özgüvenı yuksek hatunu oynamak daha cekıcı gelır erkeklere dıye dusunuyorum.

kesinlikle katılıyorum. kıskançlığı asla belli etmemek gerek.

ben de çok kıskancım içten içe değil gayet çemkirerek bunaltarak kıskananlardanım hem de. sebebi kendine güvensizlik olabilir evat. zamane hatunları da olabilir. ama karşımdakine güvensizlik değil benimki en azından. %100 güveniyor değilim tabi ki asla. fakat aldatmak gibi karaktersiz bi eyleme gireceğini de sanmıyorum. mantıken aldatmayacağından eminim neredeyse. ama işte içerden şeytan dürtüyor resmen. hadi bişey olursa hadi taş gibi bi hatun yanaşırsa diye. hatta sevgilimde kıskanç birisi olmasına ramen benden ona fırsat kalmıyor, çemkirmelerimden :D

amma velakin sonuç olarak gerçekten aslında kıskanmamak gerek. sonuçta gözü dışardaysa defolsun gitsin açıkçası 5dk bile yanımda durmasın. fakat şeytan işte dürtüklüyor. o durumlarda da asla ama asla belli etmemek lazım. erkek bu malum hemen bi tarafları havalanıyor ve ben vazgeçilmezim tribine girebiliyor.

erkeklerin nefslerini meşrulaştırmamak gerektiğini düşünüyorum. bu söylemleri duydukça aldatma hakları olduğunu sanıyorlar. "biz kadınlar gibi değiliz dayanamayız gözümüz başımız k..ım kayar" ın arkasına saklanıyorlar. her kişi kendinden sorumludur, başkalarına başka gözle bakmak matah bir durum değil, bu durum kişinin kötülüğünü, zayıflığını, şeytaniliğini, hainliğini, yalancılığını, kısacası bir insanın uzak durması gereken davranışlara sahip olduğunu kanıtlar.

ayrıca Tanrının erkekleri zayıf kadınları dirayetli yarattığı saçmalığına da kesinlikle inanmıyorum. işlerine gelince "biz sizlerden güçlüyüz, özeliz", işlerine gelmeyince "biz zayıf yaradılışlıyız, dayanamayız nefsimiz kaypaktır"....

tam bir s-a-ç-m-a-l-ı-k !!!

sende bundan sonra espirilerine aynen karşılık ver. hem eğlenmiş olursun hemde ciddiye almadığını ispatlarsın zamanla.

bende öyle yapıyoırum cnm ama içten içe sinirde olmuyo değilim yani..zamanla daha iyi tepkiler vermeye başladım ama en iyisi tepkisizlik sanırım:19:

erkeklerin nefslerini meşrulaştırmamak gerektiğini düşünüyorum. bu söylemleri duydukça aldatma hakları olduğunu sanıyorlar. "biz kadınlar gibi değiliz dayanamayız gözümüz başımız k..ım kayar" ın arkasına saklanıyorlar. her kişi kendinden sorumludur, başkalarına başka gözle bakmak matah bir durum değil, bu durum kişinin kötülüğünü, zayıflığını, şeytaniliğini, hainliğini, yalancılığını, kısacası bir insanın uzak durması gereken davranışlara sahip olduğunu kanıtlar.

ayrıca Tanrının erkekleri zayıf kadınları dirayetli yarattığı saçmalığına da kesinlikle inanmıyorum. işlerine gelince "biz sizlerden güçlüyüz, özeliz", işlerine gelmeyince "biz zayıf yaradılışlıyız, dayanamayız nefsimiz kaypaktır"....

tam bir s-a-ç-m-a-l-ı-k !!!

haklısın cnm ksıkançlıktanda öte bazen sinir oluyorum erkeklerlrin toplumumuzda doğal karşılanan hal ve hareketlerine ..atıyorum biz bu konularda espri bile yapsak şaka bi yana soğuk rüzgarlar estirir ortamda..onlar yapınca espri oluyo..tabi daha vahim durumlarda var etrafta insan duydukça şaşkına dönüyor

ben şimdiye kadar eşimi hiç kısknadığımı belli etmedim.

ama özümde çook fena kıskanç biriyim :52:

kıskançlığın evliliği yada ilişkileri kötü yerlere getireceğini bildiğim için sallamaz görünürüm. eskiden bende senin gibiydim ama eşime hiç bunu hissettirmedim.
umarım bundan sonrada çok fire vermem :27: aayy hastalık resmen..en ufağından bile akıldan hemen uzaklaştırmak gerek çünkü gerisi mutlaka geliyor.
sonuç olarak sorun çıkınca rahatlıyormusun.. durumlar daha beter oluyor ve karşında ki seni daha az ciddiye alıyor.

burada yazılanları dikkate al ve kendini şartla
"kıskanmayacağım, beni çok seviyor, kıskanınca elime hiç bişey geçmeyecek (aksine egosu tavan yapacak) o benimle zaten, kimse olmazsa olmaz değildir" düşüncelerini tekrarla kafanda
rahatlarsın dene bakalım :) zamanla aşarsın bunu. ben böyle aştım

canım aslında o kadar iyi özetlemişsin ki..tavrın ve olgunluğun için seni kutlarım..hiçbirşey kazandırmadığı gibi gerçekten insandan bi çok şey götürüyor en çokta şişen egosu beni delirtiyor ..ama bugün itibariyle kendime bi söz verdim bir ay uyguluycam bu yöntemleri bakalım ne durumda olacak beyfendi..önemli gelişmeleri ve son dakikaları yazarım size..:10:

ooo, bayılır kıskansam havalara uçar da
ne gerek var erkek milletini bu kadar yüceltmeye
sonra hareketleri falan değişiyo bunların
tepemize çıkıyolar
hiç gerek yok :ssz:

ay sorma cnm ya ..bugün suratıma falan kapattı telefonu buna bile cesaret edebildi utanmadan ama buna pişman olucak farkında değil ..kimse bulunmaz hint kumaşu değil bu hareketiyle kafama dank etti bazı şeyelr..:26:

kesinlikle katılıyorum. kıskançlığı asla belli etmemek gerek.

ben de çok kıskancım içten içe değil gayet çemkirerek bunaltarak kıskananlardanım hem de. sebebi kendine güvensizlik olabilir evat. zamane hatunları da olabilir. ama karşımdakine güvensizlik değil benimki en azından. %100 güveniyor değilim tabi ki asla. fakat aldatmak gibi karaktersiz bi eyleme gireceğini de sanmıyorum. mantıken aldatmayacağından eminim neredeyse. ama işte içerden şeytan dürtüyor resmen. hadi bişey olursa hadi taş gibi bi hatun yanaşırsa diye. hatta sevgilimde kıskanç birisi olmasına ramen benden ona fırsat kalmıyor, çemkirmelerimden :D

amma velakin sonuç olarak gerçekten aslında kıskanmamak gerek. sonuçta gözü dışardaysa defolsun gitsin açıkçası 5dk bile yanımda durmasın. fakat şeytan işte dürtüklüyor. o durumlarda da asla ama asla belli etmemek lazım. erkek bu malum hemen bi tarafları havalanıyor ve ben vazgeçilmezim tribine girebiliyor.

evt sen de bengillerdensin..:29: :29:ama anladım ki onda hiçbirşeklde istif bozma yok olan yine bana oluyor..yıpranan üzülen benim..yani bunu anladım artık..bakalım umursamıycam bi müddet daha doğrusu öyle görünücem birde o da kıskançtır ama ben ona aşırı bi güven verdim kıskançlığı dizginlendi ama artık bu ayrıcalıkları çekiyorum ondan artık düşünen kuran birazda o olsun dimi..kısasa kısas yapalım bakalım kırmadan dökmeden tabi..:7:

cnmya yazdıklarını düşününce eşini bi pataklayasım geldi bu ne cürret..insanın aklı almıyor göz göre göre bu kadar da yapılmaz ki..şimdi durumunuz nedir bilemiyorum ama ben olsam bi müddet konuşmaz o yokmuş gibi davranırdım gözünü iyiced korkutmalısın ..söylemesi kolay ama aslında tekmeyi hakediyor kalakalacak öyle ama evlilik buu kolay değil sevgililkteki gibi dönüp arkanı gidemezsin en azından tel bi olay buna sebebiyet vermemeli ama gözün üzerinde olsun bir daha buna benzer birşey yaparsa sen,i terkederim falan diye tehdit et bakalım anlasın durumn ciddiyetini..sinirlerim bozuldu hakikaten

Back
X