Ben artık boşanmayı düşünüyorum...Ailem her seferinde arkamda durdu senin kararının arkasındayız dedi ama çok üzüldüler..Ortada çocuk var ailem onun hatırına geçen sefer onun saygısızlıklarını affetti..Hiç bir gün ona kötü birşey demediler..Benim ailem de ona fazla geldi...Çocuğuma annem bakıyor onlara muhtacım onları karşıma alamam onu da geçtim eşim değişmedi değişmeyecek ben böyleyim deyip duruyor...Ben çıldırmak üzereyim devam edersem akıl sağlığımdan olucam çocuğumdan olucam...Çok seviyorum hala ne yazıkki ama devam etmeyeceğim..O beni hiç bir zaman ciddiye almadı sevdiğimi biliyor çok havalandı adam oldu benim sayemde..Bekar evinde yaşıyordu ben çektim kurtardım..Aile yapısı zaten bozuk benim ailem sahip çıktı evlenince ailesi kıymetli oldu bir gün olsun ailesi hakkında yorum yapmadım...Bekar hayatı yaşadı evlilik boyunca...İşini benim sayemde buldu altına sıfır araba aldı...Çocuk doğurdum doğum iznimde bile fazla para almak için çalıştım çalışmasaydın dedi...Bir müddet çocuğa bakayım işe ara vereyim dedim çalışmazsan S***** G** (Defol) ben kendime zor bakıyorum size nasıl bakayım dedi....Çocuk hasta olur babam götürür hastaneye..Ben birşey istesem yapmamak için kırk dereden su getirir yapsa bile sonra burnumdan getirir..Ailemin yanında salak aptal gerizekalı kafanı kırarım gibi saygısız sözler sarfedip durud okadar uyardım yapma dedim dinlemedi... Daha neler neler...Sen söyle nasıl devam ettireyim bu evliliği daha..