ah şu nişanlılık:(

aysuuu

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
36
0
6
İstanbul
kızlarrrr benim gibi nişanlı olup da babası düğün tarihi noktasında sorun yaratanlar varmı bu aşamaya gelene kadar çok uğraştım haziran ayında düğün olmasını istiyorum 1 yıl nişanlı kalmış olucam ama istemiyor erkenmiş böylede olmaz ki yaa:5::5::5::5: çok fazla uzatınca sorun oluyor ama gelde anlat çok zor çokk:43::43::43:

babanın bu davranışını açıklayan bir sebep var mı peki?
senin işin nişanlının işi maddi konular askerlik vs?

bizimkilerde sorun çıkarttı ama ben çalışıyordum borçları vardı param gidecek diye sorun çıkarttılar baban niye erken diyo

senin baban mı sorun yapıyor.yaşınız kaç acaba belkide küçüksen tam oturmasını bekiyorlardır

slm canım açtığın konuyu okuyunca kendi konum sandım aynı durum benimde başıma geldi hatta hala çözüm bulamadım.düğünümü 2 kere erteledi babam bir sürü sorun çıkardı nolcak bilmiyorum davetiyem bile basıldı ama olmadı.ne yapcazzz biz bu babalarla

25 yaşındayım maddi v.s bir sebepte yok sebepsiz yere alışşsın diye bende sürekli söylüyorum sorun çıkıyor bu zamana kadar mücadele çok ettim mücadeleye , kırmadan laf sokarak devam:))) yanlız olmadığımı hissettim kızlar tek değilmişim:43::43::43:

babana göre mutlaka sebep vardır. hiç bir anne baba durduk yere çocuğunu üzmek istemez.
belki biraz daha zamana ihtiyacın olduğunu düşünüyor ya da babanın emin olmak istediği şeyler var.

Benim dugunum de uzadi,ama karsi tarafla alakali,2yil nisanli kalmis olacagim evlenene kadar,, çok zor bir durum babaniz size kiyamiyor diye düşündüm ben,benimki de öyle çünkü, o kadar uzamasini hic sorun etmedi..bunu babanizla konustunuz mu,..sizi bilmem ama benim heyecan gitti sanki,gecen yaza heveslenmistim ama seneye kismet..babaniza duygularinizdan bahsedebilirsiniz,uzadikca kotu etkilendiginizi vs.

herkesin ailesi böyle gereksiz triplere giriyo sanırım, benimkiler de öyle yaptılar. kavga hır gür oldu öyle istediğimiz tarihe karar verdik. hala daha laf ederler kendi kendinize iş yapıyosunuz diye. kızı vermişsin, nişan olmuş, nikah olmuş (kendim için söylüyorum) hala daha naz yapıyosun. hey yarabbim ya

iki tarafta çalışıyosa emrivaki yapılmasından yanayım ben, biz öyle yaptık şu gün tanışılıyo şu gün yüzük takılıyo şu gün düğün, biz öyle karar verdik dedik işin içinden çıktık valla, başka türlü hiiiiç naz caz çekecek durumda değildim, sanırım düğünden sonra direk gurbete geleceğimiz içinde kimse ses etmedi

baban seni paylaşamıyor olabilir...

benim babamda başlarda sorun çıkartı... ama paylaşamadığı için yaptı... bırakamadı beni :1:..

bence babanın korkuları var ama sanırım sana açılamıyor , ama bence herkes kaderini yaşayacak bir sor bakalım babana ,çekincesi neymiş?

iki tarafta çalışıyosa emrivaki yapılmasından yanayım ben, biz öyle yaptık şu gün tanışılıyo şu gün yüzük takılıyo şu gün düğün, biz öyle karar verdik dedik işin içinden çıktık valla, başka türlü hiiiiç naz caz çekecek durumda değildim, sanırım düğünden sonra direk gurbete geleceğimiz içinde kimse ses etmedi

biz de öyle yaptık da işler kötü gidiyo kredi çıkmadı ne nane yicez bilmiyorum :50:

aileler iş yokuşa sürüyorsa genelde ortada onların istediklerinin dışında bir durum var demektir.

Back
X