Rüya Yorumları Ah! u rya tabirleri yok mu? :((

dendi..10 gün geçmedi ailemden çok sevdiğim bi büyüğümü kaybettik..gene rüyamda oturduğumuz bina yıkıdı yerle bir oldu biz içindeyken aile parçalnması yani boşanmaya delaletmiş ve gene üzerinden çok geçmedi boşandım..bazençıkıyor ama bu fal işi ibi fala inanma falsız kalma gibi bende dün gece koca bi kapla temiz berrak bal taşıdım baktım ama net cevap göremedim hala aklımda ne acaba diye çok kafayı takıyos böle şeylere aslında takma mak lasımm
hepinize hayırlı rüyalar arkadaşlar...rüyalanız hep pembe olsun ve hep pembelikleriyle gerçek olsuna.s.

bende senin gibi çok takıyorum tabirlere baş ucumda duruyor tabir kitabı eskiden çok takardım ama artık takmıyorum dua ediyorum bide kötü rüyadan uyanınca aniden hemen gidip yüzümü yıkıyorum yıkarken bu rüya benden su gibi akıp geçsin diyorum öyle derler nebilim

Arkadaşım her rüya tabirine inanma bazı yerlerde mesela yağmur yağmak güzelse bazı yerlerde ise anlamı kötü oluyo. Bide şu önemli kalktığında kendini nsl hissettin bazen ruh halimiz kötü olur. Rüyanın anlamı sıkıntı yani benim bildiğim kadarıyla küçük gördüğün kişinin bi sıkıntısı var demektir aynı şekilde birini hamile görürsende sıkıntıdır. Böyle kendini kaptırma hayırlı bişeydir inş. sıkıntıysada en kısa zamanda geçmesi dileğiyle canım

ya inanmayın arkadaşlar lütfen hem hangisine inancaksınız hepsi aynı şeyi farklı yorumluyor geleceği allahtan başkası bilemez.hayra yorun hayır olsun ))

kızlar hepinize çok tşkler evet bende öyle dedim hayırlara çıkar inş. bugun aniden hiç beklemediğim bi haber aldım 6 yıldır görmediğim amcamın kızı bana gelicekmiş çok sevindim görüştük belkide buna malum oldu çünkü fotoğrafta bi yerde ecel bi yerdede yoldan gelicek biri hasret giderme gibi yorumlarda vardı tabi ama beni bunaltan kısmı ecel demesiydii :( diğerlerini düşünmemiştim buna işarettir inş. güzel bir gün geçirdim !!..Allah herkes için hayırlısını versn

Rüyalar benim hayatımda büyük bir önem taşır..
Muhakkak bir anlam yüklemesi yaparım
Ki gördüğüm bire bir çıkar
Tabirlere de inanmam;bence insanın kendi rüyasını kendisinin yorumlaması daha mantklıdır
Doğru yorumlamak;vesvese ile manalıyı ayırd etmenin en iyi yoludur

aynen katiliyorum arkadasima!! Bencede her insanin hayati farkli oldugu gibi gördügü rüyada genellenmez, herkez kendi bulundugu yasama göre yorumlamali....:delphin:

Mesela ben evliyim bekar bir kiza yorumlananla benimki ayni olamazki!!benneyaptımki

Takma canim o kadar :teselli:

ben de hamile oldugumu ogrenmeden bir iki hafta once ruyamda cesit cesit baklavalar yedim. gul seklinde. arkadasim dedi ki kizin olacak. ve hamile oldugumu ogrendim. gerci daha sonra kaybettim onu da su sekilde gordum. elime kina yakiyor kardesim, ama tutmuyor kina. gel de simdi inanma.

O gunden sonra kafayi ruyalarla bozdum. simdi tekrar hemile kalmaya calisiyorum ve bu ay cok guzel ruyalar gordum ama malesef %95 ihtimal hamile degilim. kucuk de olsa bir umudum var. o umudumu da ruyam verdi. insallah gercek olur. olursa yazarim buraya.

arkadaşların dediği gibi her rüya yorumuna takma, çünkü rüyalar kişiye göre yorumlanmalı, kitaptaki ya da netteki kalıplaşmış şeylere fazla inanma ve rüyanı kendin yorumlamaya çalış

gerçekten rüyayı ilk kim yorumlarsa ona göre çıkıyor, bir arkadaşım vardı bir aralar ona anlatırdım rüyalarımı o da kötü yorumlardı ve işlerim hep onun yorumladığına göre gitti artık sinirlerim bozulunca ona anlatmaz oldum ve şimdi daha iyi, kendim iyi şekilde yorumlamaya çıkarıyorum, bazen öyle şeyler oluyorki sabah kalktığımda içim daralıyor gibi oluyor ozaman da Allahım sen hayra çıkar diyorum

o yüzden rüyalarını olabildiğince anlatmamaya çalış sen yorumla çokta takılma :) selametle

ayyyy 37 yaşındayım yaklaşık yirmi senedir dişlerimin acısız kansız ağzımdan döküldüğünü görürüm rüya esnasında çok bozuluyorum gitti dişler diye kahroluyorum.ama hala yaşıııyoooruuuummmmm.Allah hepimize uzuuuuuunnnnn ve sağlıklı ömürler versin.rüyada gördüklerimizle yön verseydik yaşamımıza şimdi ne durumda olurduk bilmiyorum.rüyayı görmeden kısa zaman içersinde yaşadığımız yada farkında olmadan bilinçaltına yerleşen görüntüler varmış uyku haline geçildiğinde su yüzüne çıkarmış.yani öyle haberci rüyalar.insanın rüyasına herzaman girmez.hiç takılma cnm unut gitsin.eşimle nostalji yapmışsınız o kadar

ayyyy 37 yaşındayım yaklaşık yirmi senedir dişlerimin acısız kansız ağzımdan döküldüğünü görürüm rüya esnasında çok bozuluyorum gitti dişler diye kahroluyorum.ama hala yaşıııyoooruuuummmmm.Allah hepimize uzuuuuuunnnnn ve sağlıklı ömürler versin.rüyada gördüklerimizle yön verseydik yaşamımıza şimdi ne durumda olurduk bilmiyorum.rüyayı görmeden kısa zaman içersinde yaşadığımız yada farkında olmadan bilinçaltına yerleşen görüntüler varmış uyku haline geçildiğinde su yüzüne çıkarmış.yani öyle haberci rüyalar.insanın rüyasına herzaman girmez.hiç takılma cnm unut gitsin.eşimle nostalji yapmışsınız o kadar:teselli:

Back
X