Ah yalan dünya bi gül yüzüme ne olur artık :'(

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
123
Oglum anal atrezili(makatı kapalı) dogdu. 3 ameliyat oldu. Artik bitti derken gergin omurilik(spina bifida)sendromu oldugunu ogrendim. 4.ameliyatini olali iki sene olmadi. Gecen hafta kontrol emari icin gece sabaha kadar uyutmadik uyanmasin emarda diye sonucu bugun cikti iki sene oncekiyle ayni hatta gerginlik artmis. Dr gostermedik ama bi onceki sonucla birebir 5.ameliyat yolu gozukuyor. Var mi bizim gibi olan. Biliyorum bizden daha beterleri de var. Oglum daha dort yasini doldurmadi bile. İcim öyle buruk ki ogluma baktikca diyorum ki ah yalan dunya bize de gul artik nolur. Bizden daha kotu durumdakilere de şifa ver Allah'im, bize de şifa ver. Aglamasin cocuklar. Hep mutlu olsunlar. :dua:

Oglum anal atrezili(makatı kapalı) dogdu. 3 ameliyat oldu. Artik bitti derken gergin omurilik(spina bifida)sendromu oldugunu ogrendim. 4.ameliyatini olali iki sene olmadi. Gecen hafta kontrol emari icin gece sabaha kadar uyutmadik uyanmasin emarda diye sonucu bugun cikti iki sene oncekiyle ayni hatta gerginlik artmis. Dr gostermedik ama bi onceki sonucla birebir 5.ameliyat yolu gozukuyor. Var mi bizim gibi olan. Biliyorum bizden daha beterleri de var. Oglum daha dort yasini doldurmadi bile. İcim öyle buruk ki ogluma baktikca diyorum ki ah yalan dunya bize de gul artik nolur. Bizden daha kotu durumdakilere de şifa ver Allah'im, bize de şifa ver. Aglamasin cocuklar. Hep mutlu olsunlar. :dua:
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşir İnşallah yavrunuz

Rabbim şifa versin herkesin imtihanı başka. İmtihan dünyasındayız sizinkisi evlat daha zor. İnşallah bunlar sizin karşınıza çıkıcak iyiliklerle güzelliklerle sabredin.

geçmiş olsun umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur minik kuş.

farklı doktorlara götürdünüz değil mi? eğer ankaradaysanız ben doktor tavsiyesinde bulunabilirim özel hastanede yaptırma imkanınız varsa. çok geçmiş olsun tekrar.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Allah sifa versin

Allah şifalar versin inşallah çok geçmiş olsun

Tez zamanda sifa versin Allah... Cok gecmis olsun ne diyeyim ki :KK43:

Çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşir İnşallah yavrunuz
Amin insallah tesekkur ederim hepinize dualarinizi eksik etmeyin

Rabbim şifa versin herkesin imtihanı başka. İmtihan dünyasındayız sizinkisi evlat daha zor. İnşallah bunlar sizin karşınıza çıkıcak iyiliklerle güzelliklerle sabredin.
Evet imtihan dunyasi insallah sonu guzel olur sagolun

İnsallah
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah..
Hepimiz birşeylerle sınanıyoruz, rabbim beterinden saklasın..allah'ın izniyle şifa bulsun kuzum.. isyan etme nolur cok zordur eminim ama sen iyi ol,dirayetli ol ki kuzun daha az etkilensin..:dua:
Sagolun desteginiz icin insallah

geçmiş olsun umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur minik kuş.

farklı doktorlara götürdünüz değil mi? eğer ankaradaysanız ben doktor tavsiyesinde bulunabilirim özel hastanede yaptırma imkanınız varsa. çok geçmiş olsun tekrar.
Cok dr dolastik ama yine de yazabilirsiniz ozelden hep ozelde yaptirdik ameliyatlarini sadece son ameliyatini universite hastanesinde yaptirdik

Back
X